Sistergő Pulikutya a Filmek,amik a végén érdekes fordulatot vesznek,vagyis semmi se az,aminek látszott. listájával spoilerkedik ezerrel, úgyhogy érdemes elkerülni a listáját, mert elb@szhatja a felsorolt filmek csattanóit.
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. április 24., hétfő 20:12
3945
légyszi, ne dickyzz, mert zavar! sztem már vagy tízszer kértem - normális hangnemben. ez még tőled is elvárható kérés, nem gondolod?
0
2006. április 24., hétfő 18:08
2601
Ez a Lista őrület egyre inkább kezd hasonulni a nevéhez. Lista a listákról, megjegyzem MDM elég tuskó húzás volt.
0
2006. április 24., hétfő 18:07
984
Sajnos fogalmam sincs! Meg kéne nézni az új sorozatot! :)
0
2006. április 24., hétfő 18:05
984
Ez most egy jó példa!
Épp nemrég olvastam /sokadszorra/ a rádiójáték nyomtatott változatát. A legenda szerint tömeges öngyilkosság és hisztériahullám kísérte az 1938. október 30-i műsort, mely "Orson Welles és a Mercury Rádiószínház" egyszerű vasárnap esti unolaműzőjének indult. Aztán médiatörténeti jelentőségű előadás lett. Tökéletes példája a média tudatformáló hatalmának és az emberi ostobaságnak, valamint O. Welles zsenialitásának is...
0
2006. április 24., hétfő 16:52
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. április 24., hétfő 16:50
2007
0
2006. április 24., hétfő 16:48
2007
0
2006. április 24., hétfő 9:49
1431
Amik egy őrült eszéből pattantak ki...../vagyis a legdurvább filmek/ -Elektra Listája-
1. Happy Tree Friends – Tündi Bündi Barátok - Első vérig 2. Cannibal Holocaust 3. Ördögűzés Emily Rose üdvéért 4. Holtak háza 5. Éjszakai őrség
------------------------ Hát.. ez a lista olyan amilyen. Az a bajom vele, hogy nincs egy konkrét koncepció, csakúgy össze-vissza alapon be van válogatva 1-2 film (a "durva" szó jelentése is elég szubjektiv; durván szar, durván jó, durván véres?...). Meg hát olyan vélemények, hogy "Ilyen filmet....." meg "UTÁLOM A HOLTAKAT" nem sokat mondanak (nekem). Felesleges lista.
0
2006. április 24., hétfő 8:47
462
Na és legalább sikerült felszabadítani, vagy még mindig rabigában senyved? :))
0
2006. április 24., hétfő 1:01
1550
K: esetleg a szintén kontár John Huston rendezte Moby Dick-ről is van valami hasonló elméleted mint Spielberg Cápájáról?:) Ha igen oszd már meg Velem, hadd röhögjek megint egy jót:)
0
2006. április 24., hétfő 1:00
984
Inkább felszabadítására...
0
2006. április 24., hétfő 0:57
984
Primitívnek nevezel egy embert, aki veled ellentétes véleményt képvisel? Nem ez ellen a felszínes megbélyegzés ellen szoktad felemelni a hangodat?
Spielbergről kb egyezik a véleményem a tiéddel. /ha nem is a "Cápa" kapcsán/ Általában a filmeken látottakkal kapcsolatos emberi ostobaság pedig nem nemzetfüggő. Emlékszel még Te is biztosan, mikor kis hazánkban gyűjtést akartak rendezni bizonyos Isaura nevű rabszolgalány kiszabadítására...
0
2006. április 24., hétfő 0:53
3945
a saját érdekedben kérlek ne dickyzz, mert még bunkónak tűnsz mások előtt is. :)
0
2006. április 24., hétfő 0:51
3945
már azt is kétlem, hogy spielberg cápája ekkora hatást váltott ki, de abban 100 százalékig biztos vagyok, hogy a folytatások semmilyen hatást nem gyakoroltak a potenciális cápavadászokra. ez egy hülye felvetés, de ennyi erővel az öreg halász és a tenger is egy kártékony ponyva, mert santiago mindenféle szúróeszközökkel brutálisan oltja a cápákat.
0
2006. április 24., hétfő 0:45
3945
nem tudom felfogni mi a probléma. bárki írja ezt a marhaságot, én nevetni fogok rajta. és nem azért, mert anti-kommunista vagyok bla-bla, vagy mert védeném spielberget. elegem van már, hogy mindig sunyi megjegyzésekez teszel azokra a fórumozókra, akik neked vmilyen oknál fogva basszák a csőrödet, mert más a véleményük. unalmas már, hogy mindig ugyanazt a szöveget lököd. nem lehetne békésen együtt fórumozni? rajtam nem múljon, ha ez jelent valamit...
0
2006. április 24., hétfő 0:39
2007
0
2006. április 24., hétfő 0:28
2007
0
2006. április 24., hétfő 0:06
984
Én nem láttam az általad említett tv-műsort, de ezt az évi százmilliós számú cápapusztítást nem tartod túlzásnak? Gondolj bele, ez az év minden napján, minden egyes órában közel 11.500 példány pusztulását jelentené...Különben is a cápavadászok ilyen primitív emberek lennének??? Ekkora jelentőséget tulajdonítanak egy játékfilmnek? Nem hinném. De logikádat követve 1963 után egy kegyetlen mértékű madárpusztulásnak kellett volna bekövetkeznie, vagy 1990 után egy gyors pók-populáció csökkenésnek. Szerencsére egyik sem következett be. Vagy csak nem csináltak tv-műsort belőle? : )
Politiaki töltetű elemzésedre nem reagálnék, mert még mindig azt érzem, hogy a múlt láthatatlan szellemeivel vívod szélmalomharcodat.
0
2006. április 24., hétfő 0:01
3945
azt olvastam, hogy egyre több és több macskát kínoznak pusztulásig, miközben az egerek elszaporodnak. ez is a kontár william hannah és a sunyi joseph barbera hibája.
0
2006. április 23., vasárnap 22:38
2007
0
2006. április 23., vasárnap 22:29
105
Fontosak az idézőjelek!:-)))
0
2006. április 23., vasárnap 22:28
105
A cápák kihalásával kapcsolatban, ezek szerint Peter Benchly ártatlan???:-))) Mer hogy ő írta a regényt amiből Spielberg egy "jelentéktelen" és "feledhető" adaptációt készített!