A szellemi intelligenciámat megtartom szellemes, intelligens embereknek! Fájdalom, de téged nem tartalak annak, kedves ZS! :-)
Ha én népnevelő vagyok, akkor te mi vagy? :-)
Ha szerinted is jól teszem, hogy nem vitatkozom veled, akkor már ketten vagyunk.
Leszállhatnál már erről a K-témáról, ha velem beszélsz, akkor ne K-ról beszélj, vagyok én is annyira érdekes, hogy legalább erre a kis időre rólam legyen szó! :-)
Micimackót alulmúló csekélyértelmű kegyednek pedig elmagyarázom, mert Húsvét van és ilyenkor toleránsabb vagyok, mint kéne, hogy a kiemelt szövegrésznek az lett volna a funkciója, hogy rávilágítson arra a tényre, hogy egy hozzászólást egészében véve kell értelmezni, mert ha szétboncolgatjuk sorokra, és külön-külön kezdjük el elemezni, akkor egész mást kaphatunk végeredménynek, főleg, ha a saját szánk íze szerint rakjuk össze újból. Persze ezt te is tudod, csak tetteted, hogy nem.
De igazából ez nem is érdekes. Szerintem az a különbség kettőnk között, hogy te komolyan veszel engem, én pedig téged nem. Megjegyzem, hogy magamat sem mindig, de én így érzem jól magam! :-) Tudod készséggel kifigurázom magam is bármikor, sőt már nemegyszer le is járattam magam ezen a fórumon, nekem itt nincsen nimbuszom, vagy glóriám, mégcsak szamárlétrám se, úgyhogy nem kell küzdeni a földbedöngölésem végett, ha úgy van kedvem magamtól is bemászom a föld alá! :-)
K írásainak mégcsak a töredékét sem olvastam el, az ellene irányuló össztüzet azonban mindenképpen visszataszítónak tartom, és itt most nem ideológiákról beszélek, hanem viselkedésnormákról.