Keresés

Lista-vita

2006. április 16., vasárnap 20:10
[itt vagyok, és rendkívül jól szórakozom :) angel nem azt írta, hogy te elmebeteg vagy :) és nem, nem törtem össze :)]
0
2006. április 16., vasárnap 20:06
Ja, tényleg! Ezt Angel írta... Remélem a kölcsönadott lemezeimet még nem törte össze! :-)))
most posts by TM
0
2006. április 16., vasárnap 20:00
Ezt speciel nem én írtam. Válassz más sértést, van elég! :)
0
2006. április 16., vasárnap 19:59
Summa summarum: rohadunk el mint lélek és mint test. Mindenki akinek fontos lelki üdve az azonnal dobja ki dvd lejátszóját, importáljon egy féltéglát televíziójának képcsöveinek közibe, oszt huzzunk fel egy csendes kis barlangba, ahol életünk eddigi gyarló részét felváltja a csendes meghittség........
0
2006. április 16., vasárnap 19:57
De van egy-két film aminél nem lehet tisztán megkérdőjelezni K észrevételének létjogusultságát....lásd Harry Potter, ami egy remek kis kikapcsolódás de maximálisan igaz rá az is amit K írt....
0
2006. április 16., vasárnap 19:56
:]
0
2006. április 16., vasárnap 19:56
Ne feledd, én meg elmebeteg vagyok.
most posts by TM
0
2006. április 16., vasárnap 19:54
Elolvastam K listáját.....háááááááááááááááááááááááát valaki nagyon rég kefélt egy jót.
0
2006. április 16., vasárnap 19:53
Nahát.. Köszönöm. Nagy dicséret ez annak, akinek Micimackó is a professzora lehetne.
0
2006. április 16., vasárnap 19:47
Ez most vegytiszta komolyság volt! Tényleg szeretem az írásaidat, most így hirtelen talán a Fielddel folytatott filmes eszmecserék ugranak be elsőre.
most posts by TM
0
2006. április 16., vasárnap 19:42
Lemaradtam... Primitívségemből kifolyólag most tényleg nem értem, hogy szórakozol-e. Mit szeretsz és mire tartasz???? Segíts, mert így nem tudok veszekedni.
0
2006. április 16., vasárnap 19:34
Bolond vagy? Nagyon szeretem az írásaidat! Az ittenieken kívül persze, de azért nagyra tartalak sokmindenben. Persze mikor éppen anyázok, akkor ezeket mégsem mondhatom, mert az hiteltelenné tenne! :-))
most posts by TM
0
2006. április 16., vasárnap 19:32
Ne dicsérj, vazze! Utáljuk egymást, nem?
0
2006. április 16., vasárnap 19:27
Szegény! Ennél unalmasabb topicot keresve se találhattál volna! :-)
most posts by TM
0
2006. április 16., vasárnap 19:24
Ja, közben "megoldódott" a dolog...
0
2006. április 16., vasárnap 19:24
Nagy érdeklődéssel követem e "vitát", de szerintem azért egy smiley ott a mondat végén még nem jogosít fel senkit ilyen beszólásokra...
0
2006. április 16., vasárnap 19:23
Na végre! Örülök, hogy legalább a humorérzéked jó! :-)))
most posts by TM
0
2006. április 16., vasárnap 19:21
Deb dudok válaszoni. Dele a szám...
0
2006. április 16., vasárnap 19:20
Tényleg nem válaszolsz?
Akkor kapd be! :-)
most posts by TM
0
2006. április 16., vasárnap 19:19
A fenébe, azt hittem a válaszom a végállomás volt, de hátra van még a legfárasztóbb megálló...

Azt nem Te döntöd el, jó demoKratám.

Legyen benne K vagy J.

Próbálkozz csak, szólok, ha sikerül.

Nehezen tanulok, főleg, ha nem tudom se becsülni, se elismerni, se kedvelni a tanárt, sőt kifejezetten irritál. (Bár tudom, hogy ennek beismerése jót tesz a kis lelkének, de legyen meg az öröme.)

Írhatsz rá bármilyen választ, ígérem, nem reagálok.
0
2006. április 16., vasárnap 19:07
A fórum egy szűk családi kör, ahol időnként nemkívánatos rokonok is előfordulnak! Én utóbbinak tekintelek téged! :-)
Próbálok valami értelmeset írni, csak nagyon kell koncentrálnom, hogy még véletlenül se legyen benne "zsé". :-)
Majd megtanulod, hogy amit én mondok, arra egyáltalán nem kell reagálnod! :-)
most posts by TM
0
2006. április 16., vasárnap 19:01
"Tudod készséggel kifigurázom magam is bármikor, sőt már nemegyszer le is járattam magam ezen a fórumon."

A mondat első felét gyakorolhatnád többször is, mint állítod, a második tagmondaton azonban most is teljes gőzzel dolgozol.

Teljesen mindegy, milyen a szám íze, az idézett szövegeket nem lehet intelligens módon összerakni, vagy egyben értékelni – de ezt alighanem Te nem akarod megérteni.

A válasz hangnemét pedig visszautasítom, otthon, szűk családi körben használd ezt a lekezelő, visszataszító stílust, mely érdekes keveréke a parasztságnak és az iskolás „beszólogatásnak”. Ha már bunkó módon viselkedsz, legalább mondhatnál valami értelmeset is…

„vagyok én is annyira érdekes, hogy legalább erre a kis időre rólam legyen szó! :-)”

Ugyan már! A honlap 20 százaléka a te hozzászólásaiddal és az arra adott válaszokkal van tele. (A smiley-kat nem számoltam: + 10 százalék.) Mit akarsz még? Persze ha mondasz valami értelmeset, szívesen reagálok, de a mellékelt ábra azt bizonyítja, hogy eldobhatom a klaviatúrát.

Tényleg komolyan vettelek. Nagy hiba volt.
0
2006. április 16., vasárnap 14:03
A szellemi intelligenciámat megtartom szellemes, intelligens embereknek! Fájdalom, de téged nem tartalak annak, kedves ZS! :-)
Ha én népnevelő vagyok, akkor te mi vagy? :-)
Ha szerinted is jól teszem, hogy nem vitatkozom veled, akkor már ketten vagyunk.
Leszállhatnál már erről a K-témáról, ha velem beszélsz, akkor ne K-ról beszélj, vagyok én is annyira érdekes, hogy legalább erre a kis időre rólam legyen szó! :-)
Micimackót alulmúló csekélyértelmű kegyednek pedig elmagyarázom, mert Húsvét van és ilyenkor toleránsabb vagyok, mint kéne, hogy a kiemelt szövegrésznek az lett volna a funkciója, hogy rávilágítson arra a tényre, hogy egy hozzászólást egészében véve kell értelmezni, mert ha szétboncolgatjuk sorokra, és külön-külön kezdjük el elemezni, akkor egész mást kaphatunk végeredménynek, főleg, ha a saját szánk íze szerint rakjuk össze újból. Persze ezt te is tudod, csak tetteted, hogy nem.
De igazából ez nem is érdekes. Szerintem az a különbség kettőnk között, hogy te komolyan veszel engem, én pedig téged nem. Megjegyzem, hogy magamat sem mindig, de én így érzem jól magam! :-) Tudod készséggel kifigurázom magam is bármikor, sőt már nemegyszer le is járattam magam ezen a fórumon, nekem itt nincsen nimbuszom, vagy glóriám, mégcsak szamárlétrám se, úgyhogy nem kell küzdeni a földbedöngölésem végett, ha úgy van kedvem magamtól is bemászom a föld alá! :-)
K írásainak mégcsak a töredékét sem olvastam el, az ellene irányuló össztüzet azonban mindenképpen visszataszítónak tartom, és itt most nem ideológiákról beszélek, hanem viselkedésnormákról.
most posts by TM
0
2006. április 16., vasárnap 13:47
Ha neked lehet "elmebeteg" meg hasonló jelzőket használnod, akkor nem tudom, hogy mire fel sértődsz meg, de legyen ahogy akarod!
Töltsük valami kellemesebb dologgal a hétvégét! :-)
most posts by TM
0
2006. április 16., vasárnap 13:08
Talán azért, kedves TM, mert nincsenek érveid. „Már nem strapálom magam, hogy minden egyes beírásra válaszoljak, ahhoz még órákat kéne itt ülnöm, amihez nincs kedvem.” Végül is érthető, hogy az, aki naponta négyszáz hozzászólást produkál, nem akar órákat a gép előtt ülni! Azért az elfogultságodat ne próbáld széles látókörűségnek beállítani!

„Műsort csinálhattok a csőcseléknek, engem aztán nem izgat, hogy ki mennyire szeret, vagy sem.” Ejnye, hol van az a híres szellemi eleganciád, amelyre oly büszke vagy? Egyet kell értenem egy előttem szólóval: én is unom, hogy mostanában népnevelőként viselkedsz, és boldog-boldogtalant kioktatsz. Kissé szereptévesztésben vagy. Már azt az őrjöngést is furcsállottam, amit Jamamura Kovis poénja miatt rendeztetek; mivel csőlátású vagyok, nyilván nem értettem, nem értem, nem érthetem a hozzászólásaidban rejlő erkölcsi tartást, letisztult világszemléletet, mély emberismeretet, az a csendes, de magának joggal teret követelő bölcsességet, amely hozzászólásaidból sugárzik. Jól teszed, hogy nem állsz le vitatkozni nagyokosokkal, gyűlöletkeltőkkel, beteg kétpólusúakkal.

„Ennyi idő után talán már leshetett a tantusz, hogy nem Julietet védem, [nem esett le nekem se…] hanem magam is azt gondolom, amit ő. [Ezzel máris egy (még) magasabb szellemi szintre kerültél!]”

A sutka jó volt; kár, hogy ha K szövegével teszed ugyanezt, az k-ra nem vicces. Uh, bocs, megint a kétpólusú csőbe néztem…
0