Én pont az ellenkezőjét látom: "K"-t próbáljátok beállítani "szórakoztatónak", "betegnek", de ezzel a viselkedéssel egyáltalán nem látom, hogy bármiben is különbek lennétek. Már nem strapálom magam, hogy minden egyes beírásra válaszoljak, ahhoz még órákat kéne itt ülnöm, amihez nincs kedvem. Az úttörőkről nem K miatt írtam, gőzöm se volt, hogy ő is szóba hozta a témát, ahogy a vallásról sem csak Juliet nevében beszéltem, ezek a gondolatok, akár a sajátaimnak is tekinthetők. Elnézést egyik esetben sem kérek senkitől. Az adott szövegből kiemelt sorok, félmondatok kiemelése, kitárgyalása meg már egyáltalán nem izgat, de erre is tudok egy kis vidámságot:
kedves TM!
kérlek, olvasd el a 79. hozzászólást, és a továbbiakban nyugodtan védd tovább julietet. én nem kívánok erről többet vitatkozni. lezárásul mindössze annyi: az én véleményem az, hogy aki e hozzászólás - amely egyébként remek összefoglalása k itteni munkásságának - által fémjelzett emberrel bármilyen mértékben egyetért, bármilyen mértékben támogatja vagy megvédi, az ugyanolyan elmebeteg, mint ő.
azt nem jelentem ki, hogy nem szólalok meg többé ebben a topicban, miután k hozzászólásai rendkívül szórakoztatnak, és - bár ez kicsit gonosz dolog - próbálkozom a jövőben is hasonló remek elmeszösszenetek megírására rábírni.
végezetül még hozzátenném: örülök neki, és büszke vagyok rá, hogy k ellenérzéssel viselkedik irántam, ill. néhány utalást szánt szerény személyemnek zseniális megnyilvánulásaiban. szégyellném magam, ha egy ilyen ember akár egy jó szót is leírna rólam, pláne külön köszönetét fejezné ki azért, mert bármilyen neki tetsző dolgot műveltem...