Ha jobban elgondolkozol rajta (nem lesz könnyű), akkor rájösz, hogy tényleg nagyszerű a véleményem. :-)
NEM degradálom le a zenével kapcsolatos irodalmat, csak szerintem ez az oldal nem erre való. Egyébként igazán elemezni a komolyzenét lehet, arról valóban lehet oldalakat, könyveket írni. A popzenéről már nem annyira. Mondjuk megjegyezhetem az előadó és a cím mellett, hogy szerintem egy tök jó gitárszóló van benne, vagy hogy az énekesnőnek mennyire jó hangja van, de szerintem ez tényleg felesleges, és egy idő után unalmas is, mert annyira különböző dolgokat nem írhatok a popzenéről. Esetleg ha tényleg kimagaslóan érdekes a szövege pl., akkor azt megjegyezhetem, esetleg elemezhetem is, vagy elmesélhetem, miről szól. Persze belemehetek zenei elemzésbe is, vagy hogy a-mollban vagy g-dúrban van megírva a zene, de szerintem ez is felesleges. Én most az ajánlásról beszéltem, ha nekiállnék elemezni egy zenét (akár popzenét is, mert rengeteg igényes popzene van!), akkor persze ezeket is belevenném, de nem hiszem, hogy itt valaki jobban meghallgatná, amit ajánlok, ha ilyen körítést tennék mellé.
Vagy mellékelhetem a zenekar biográfiáját és diszkográfiáját, de szerintem ez sem szükséges. Egyébként meg nem szokásom leszólni a kultúrális médiumokkal foglalkozó publikációkat, kár személyeskedned.
A másik, hogy nem én vettem elő a topikot, az első oldal közepén volt, sőt kicsit feljebb.