Keresés

"Ma vettem ezt a filmet"

2006. április 25., kedd 16:27

Ma lehet, hogy megveszem a Sin City-t. 1990-ért megéri. :)
0
2006. április 25., kedd 16:05
Én reggel futottam négy kilométert, lehet, hogy filmeztek közben! :-)))
most posts by TM
0
2006. április 25., kedd 16:02
:-))) Én ma még ki sem mozdultam itthonról, és az Interneten sem rendeltem filmet. Spórolok. :-)
0
2006. április 25., kedd 15:54
Én ma vettem egy doboz cigit....
0
2006. április 25., kedd 15:51
Mi van itt, ma még senki nem vett filmet? Ahhoz képest, hogy a dvd gyűjteményes topikba egyesek óránként írják be, hogy mit vettek legutóbbi jelentkezésük óta... :)
0
2006. április 25., kedd 15:18
Ha jobban elgondolkozol rajta (nem lesz könnyű), akkor rájösz, hogy tényleg nagyszerű a véleményem. :-)
NEM degradálom le a zenével kapcsolatos irodalmat, csak szerintem ez az oldal nem erre való. Egyébként igazán elemezni a komolyzenét lehet, arról valóban lehet oldalakat, könyveket írni. A popzenéről már nem annyira. Mondjuk megjegyezhetem az előadó és a cím mellett, hogy szerintem egy tök jó gitárszóló van benne, vagy hogy az énekesnőnek mennyire jó hangja van, de szerintem ez tényleg felesleges, és egy idő után unalmas is, mert annyira különböző dolgokat nem írhatok a popzenéről. Esetleg ha tényleg kimagaslóan érdekes a szövege pl., akkor azt megjegyezhetem, esetleg elemezhetem is, vagy elmesélhetem, miről szól. Persze belemehetek zenei elemzésbe is, vagy hogy a-mollban vagy g-dúrban van megírva a zene, de szerintem ez is felesleges. Én most az ajánlásról beszéltem, ha nekiállnék elemezni egy zenét (akár popzenét is, mert rengeteg igényes popzene van!), akkor persze ezeket is belevenném, de nem hiszem, hogy itt valaki jobban meghallgatná, amit ajánlok, ha ilyen körítést tennék mellé.
Vagy mellékelhetem a zenekar biográfiáját és diszkográfiáját, de szerintem ez sem szükséges. Egyébként meg nem szokásom leszólni a kultúrális médiumokkal foglalkozó publikációkat, kár személyeskedned.
A másik, hogy nem én vettem elő a topikot, az első oldal közepén volt, sőt kicsit feljebb.
0
2006. április 25., kedd 14:05
ezzel a nagyszerű véleményeddel nem csupán ezt a fantasztikus topikot sikerült megint elővenned, de kb. nullává degradáltad az összes zenével, sőt, messzebb megyek: bármilyen kulturális médiummal foglalkozó publikációt, hisz mindent úgyis látni/olvasni/hallani/érezni/stb. kell. no, ma már érdemes volt felébredni. :)
0
2006. április 25., kedd 13:55
De mi értelme hozzáfűzni, hogy ilyen meg olyan jó? Azt úgyis hallani kell, leírni nem lehet.
0
2006. április 25., kedd 0:42
Bocsi, de lehagytam egy apróságot = :-)))))))))))))))
0
2006. április 25., kedd 0:30
Ma vettem 1 filmet, de fényt kapott!
0
2006. április 24., hétfő 23:37
azt a topikot még anno én nyitottam, de nem azzal a célzattal, hogy az emberek online playlistként használják. ugyanis a tökömet se érdekli, hogy ki mit hallgat épp, ha nem fűzi hozzá értelmes szavakkal, hogy esetleg én is meghallgathatnám ezért meg azért, mert ilyen meg olyan jó.
0
2006. április 24., hétfő 23:31
A digitális technika korában? :)
0
2006. április 24., hétfő 23:11
Ez LOL! :D
0
2006. április 24., hétfő 23:06
Ma vettem ezeket a filmeket:

0
2006. április 24., hétfő 21:46
én is meg szoktam. ha nagyon ráérek:)
0
2006. április 24., hétfő 21:45
egy valaki megnézi. már megérte belinkelni őket! :]
0
2006. április 24., hétfő 21:38
ráadásul a "a te dvd gyüjteményed" topicban kiválóan elférnek a friss beszerzések. akár naponta...
0
2006. április 24., hétfő 21:20
én megnézem :) csak nem mindig jön be:)
0
2006. április 24., hétfő 21:18
Jelentem ma nem vettem semmit!
:)
0
2006. április 24., hétfő 21:15
én videoklippeket is belinkelek néha, bár azt kétlem, hogy valaki megnézné bármelyiket is. ez van. :]
0
2006. április 24., hétfő 20:46
Én mindig írok pár mondatot a zenés topicba... de aztán nem nagyon érdekel senkit... :-)
0
2006. április 24., hétfő 20:43
Legalább dátummal írd, és minden nap nyithatsz egyet!  :-)
0
2006. április 24., hétfő 20:41
"ma nyitottam ezt a topicot"
most posts by TM
0
2006. április 24., hétfő 20:39
Hivatalosan kijelenthetem, hogy az Xpress fórum elérte mélypontját.
Komolyan gondoljátok, hogy van értelme azt olvasgatni, ahogy egyesek minden kommentár nélkül beírják: "ma ezek jöttek"...???
Már a "milyen zenét hallgatsz" topic is teljesen értelmetlen. Legalább néhány mondatos elemzéseket, kedvcsinálót odaböknétek, hátha valaki így kap kedvet az újdonságra.

Ez így teljeen nevetséges.
0
2006. április 24., hétfő 19:56
Köszöntök mindenkit!
Ide azokat a kevdes vásrálókat várom, akik szívesen megosztják velünk, hogy éppen "ma" milyen filmel lettek gazdagabbak!!!
0