Keresés

XBOX360

2006. május 2., kedd 20:18
nos, igen...azt hiszem én is megvárom a ps3, és annak függvényében döntöm majd el, hogy X or PS3...midnen esetre a mostani x-es játékok nagyon jól néznek ki, és volt szerencsém kipróbálni a Ridge Racert...hát fenomenális élmény volt...
0
2006. május 2., kedd 19:52
resident evil zerotok is van a francba is.. :D ;)
0
2006. május 2., kedd 19:42
Nekem egy Nintendo GameCube-om van, de nem fogom eladni, mivel rengeteg játék van ami csak erre jön/jött ki, és ez így van a többivel is.
PS2-t vettem volna az előző 1 évben valamikor, de mikor kiderült, hogy lefelé kompatíbilis a PS3, ezért úgy döntöttem megvárom azt, már csak a BluRay miatt is! :)
Olyan marha sokat úgysem játszok, úgyhogy kibírom ezt a "néhány" hónapot!
0
2006. május 2., kedd 19:16
nagyon kiváncsian várm az új ps-t,pláne annak tükrében,hogy látom milyenek a 360-as játékok.ha lenne egy zsák pénzem,tuti beruháznék mindkettőre,de így inkább spórolgatok ps3-ra,mert sztem most sem történik változás,marad a trónon a sony.viszont azzal kapcs szkeptikus lennék hogy megjelenik a ps3 ősszel,pláne európában..sztem inkább 2007 tavasza.szal még lehet gyűjtögetni :)
0
2006. május 2., kedd 19:06
:)
Nekem soha sem volt egyszerre két konzolom. Szinte mindegyik volt az első Nintendó óta, de egyszerre kettő még soha...:)Abban mi a jó?:)
0
2006. május 2., kedd 18:52
Ennek ellenére, én várok a PS3ra, aztán ha nem lesz tuti, akkor megveszem a jelenlegi árnál remélhetőleg már valamivel olcsóbban az XBOX360-at!
Ha nyerek a lottón, akkor meg megveszem mind2t! De ahhoz meg lottóznom kellene!
0
2006. május 2., kedd 18:49
Én is úgy gondolom, hogy hardverekben nagyon jó minőségűek a Microsoft termékek, míg nagyon-nagyon sok Sony termék egy nagy rakás sajt!
0
2006. május 2., kedd 18:41
A Microsoft agresszív üzletpolitikáját lehet nem szeretni, de tény, hogy jó dolgokat csinálnak.

A konzolpiacon viszont nincs kis szereplő, a Sony még nagyobb, még agresszívebb mint az MS, ráadásul szerintem szarabb cuccokat csinál.
0
2006. május 2., kedd 18:08
Persze, lezárhatjuk, én nem állítottam, hogy nem tudod ezeket a dolgokat, csak felsoroltam néhány dolgot, de ezzel nem a tudásodat akartam ledegradálni!Sorry, ha így értetted!
De, Te azt állítottad, hogy MC azért sem!Én csak arra lennék kíváncsi, hogy miért?
Ákos
0
2006. május 2., kedd 18:03
Nem, miért lennék pont ott? Egyébként jelenleg a Stormregion-nél dolgozom, korábban a Digital Reality-nél tevékenykedtem.
0
2006. május 2., kedd 18:01
Nézd nem tudom miért imádod így a MS-ot, de honnan veszed azt hogy én nem tudok "azokról" a dolgokról amiket Te oly  jól ismersz. Már bocses ne húzzál már le szellemileg ennyire! THX!

"Szóval szuvenír jogod nem szeretni...",áhám szówell akkor ezt lezárhatjuk?

"...de ha állítasz valamit...", áhám én nem állítottam semmit, csak azt írtam, hogy már csak azért sem, mert MS...tudod van egy olyan civil tiltakozási lehetesőége az egyszeri embernek, hogy nem vesz bizonyos terméket -ha teheti-. Pl. próbálok minedn DVD itt beszerezni és nem a hiperszuperekben, még akkor is ha esetleg drágábban jutok az áhított DVD-hez az Xpressen. Ezzel is támogatván a "kicsiket", tiltakozva a nagyok túlkapásai ellen.

Pont.
0
2006. május 2., kedd 17:42
Nézd, nem tudom mi a bajod a Microsoft-al. Nagyon sok olyan dologban van a kezük, amiket nem is tudsz.A rákkutatás, az informatika, az orvostudomány, és még számos helyen ott vannak Nagyon nagy cég, és nagyon jó dolgokat csinál. Persze vannak hibák is, de miért ne lennének, és hol nincs hiba...A Microsoft egy olyan cég, ami már több évtizede létezik, valószínű, ha nem lennének jók, akkor sehol sem lennének!
Szóval szuvenír jogod nem szeretni, de ha állítasz valamit, akkor mondd el, hogy miért!kíváncsiak vagyunk!
0
2006. május 2., kedd 17:08
Hmm lehet hogy egy kissé csökönyösnek hatok, de XBOX-ot csak azért sem, mert Microsoft!
0
2006. május 2., kedd 16:57
Az 576 Konzolnál vagy??
0
2006. május 2., kedd 16:30
Ok, köszike!AZt hiszem várok, bár az x, nagyon meggyőző, mind grafikailag, mind technikailag!Nekem volt anno Ps2,és Xboxom is. Bevallom Gamek terén a Sony győzött, de csak azért, mert üzletpolitikailag nagyon megverte a X-et!Viszont látványban egyértelmű volt, hogy az X a nyerő.Emkékszem, hogy a legtöbb játék texturázása szépen fényylett, míg a sonynál ezt nem sok helyen láttam. És ez egy a százból példa!Ha az Xnek sikerülne elnyerni néhány szuper játékgyártó céget, tuti ő lenne a király. A Nintendóról annyit, hogy az utolsó Trónus időszaka a SNES volt. Hihetetlenül imádtam, szinte minden megjelenő játékát. Kár, hogy nincs SNES360-an.:)Ugyanazokkal a játékokkal, csak feljavítva!
Szóval köszike a tanácsodat, várni fogok egy picit.Vagyis ameddig meg nem jelenik a PS3-om. Szerintem a PS3 is jó lesz, csak mint megszoktuk eddig, tele lesz szemétjátékokkal, ami engem már idegesít!Mondjuk azt azért sajnálom, hogy konzolra elég kevés stratégiai játék kapható.
0
2006. április 29., szombat 13:43
Nos ideig-óráig el lehet ájuldozni egy gép teljesítményétől, de mindez semmit sem ér, ha nincsenek rá jó játékok megfelelő mennyiségben. Márpedig az Xbox360-as platform eddig sem mennyiséggel, sem minőséggel nem kápráztattal el eddig azokat, akik beruháztak rá, ráadásul komoly hátrány, hogy nem kompatibilis visszafelé a régi Xbox játékokkal. Ami talán megmenti a konzol becsületét, az az Xbox Live Arcade, ahonnan egy csomó kicsi, de jópofa és addiktív játékot lehet letölteni, és ingyen kipróbálni, illetve csekély összegért regisztrálni. Van potenciál a vasban, de jöhetnének már az igazán átütő és eredeti játékok.
A PS3 technológiailag jelentősen többet ígér: cell procik, blu-ray meghajtó, amivel BD filmeket is lejátszhatunk, és nem utolsó sorban a kompatibilitás a PS2 platformmal, ami hatalmas játékválasztékot jelent, amelyből bőven lehet csemegézni. Persze amíg nincs kint a gép és az új játékok, lehetetlen korrekt módon összehasonlítani az X360-nal. Érzésem szerint a játékválaszték valamivel nagyobb lesz a PS3-nál.
Bár technológiailag kevésbé lenyűgöző, innovációban és eredetiségben mindkét nagy riválist beelőzheti a Nintendo Wii, amit pár nappal ezelőtt még Revolution-ként ismert a gamerközösség. Jelzésértékű lehet a kézikonzol piacon a Nintendo DS sikere, ami nem tud annyit, mint a Sony PSP, viszont néhány eredeti ötlettel (érintőképernyő, mikrofon) és érdekes játékokkal tudott nagyobb tömegeket elhódítani.

Mondanám, hogy kivárnék, de mivel szakmabeli vagyok, már beruháztam egy X360-ra, és valószínűleg PS3-ra is be fogok :)
0
2006. április 29., szombat 12:18
Vegyél mindkettőből.
0
2006. április 29., szombat 11:29
Én nemsokára szeretnék venni egy konzol gépet, és kíváncsi lennék, vajon megvárjam-e a PS3-at, vagy vegyek nyugodt szívvel X360-at...
0