Az igazság szerintem valahol "félúton" van! Én is egy vidéki városban lakok. Eddig legtöbbször engem is felhvott a futár (persze a mail-emet is nézem rendszersen), s valóban jól tette, mert azért nem mindig azonos időpontban jött, s volt, hogy a munkahelyemre hozta a csomagot a telefon után, volt, hogy a lakásomra, ( és egyszer egy sörözőbe!:-))) Persze ez nyilván az ő figyelmessége, hogy fölhív IDŐBEN, ugyanakkor neki is jó, mert nem kell plusszban fordulnia, adott esetben másnap. (Zárójelben: "borravalót" is szokott kapni...) Ugyanakkor egyszer velem is megtörtént, hogy a vártnál hamarabb -nem a "szokott" időben- jött a csomag, nem is telefonált a futár, nem is voltam itthon, csak anyósom vigyázott a gyerekre, akinél nem volt annyi pénz, így nem tudta átvenni a csomagot! Így jöhetett másnap is! (Akkor már hívott!) Én nem is csinálok ebből ügyet, de szerintem a tanulság mégis az, hogy mindenkinek jó az a telefon, meg persze a "rugalmas hozzáállás" a futár részéről, hisz akárhogy is számít az ember a csomagra, bármi közbejöhet ami miatt 10-20 perc csúszás (vagy bármi más) közbejöhet!