Keresés

külföldröl hoztok be sorozatokat?

2006. május 27., szombat 13:56
Tekintem.
Csak furcsállom.
Nem hiszem, hogy más webboltoknak megéri, az Xpress-nek meg nem érné meg. Így gyakorlatilag rákényszerülök, hogy máshol is szétnézzek, és esetleg még azt is máshol fogom megvenni amit egyébként itt vásárolnék.
0
2006. május 21., vasárnap 15:54
jamamura véleményét nyugodtan tekintheted hivatalosnak is szvsz.
0
2006. május 21., vasárnap 15:51
Ne süllyedjen már el ez a topik, amíg Xpress-től nem hallunk legalább két sornyi hivatalos véleményt :)
0
2006. május 19., péntek 16:16
Köszi!
0
2006. május 19., péntek 16:10
Van.
0
2006. május 19., péntek 15:56
Nem tudja valaki, hogy az angol kiadású Dead Zone sorozaton van-e magyar felirat? Azt tudom, hogy az ausztrálon van, de az angol kézenfekvőbb lenne.
0
2006. május 19., péntek 15:53
nem értem, hogy az európai kiadványokra miért nem lehet rányomni egy nyamvadt magyar feliratot...
0
2006. május 19., péntek 15:47
Jó lenne Xpress hivatalos véleményét is megtudni ezügyben. Vannak ilyen tervek?
0
2006. május 17., szerda 20:58
nyugetra megjelent de nincs rajta magyar se szinkron se felirat,amugy Sony-s sorozat
0
2006. május 17., szerda 17:57
énis igy vagyok ahogy te...szeretném a dawson és a haverokat megszerezni DVD-én...viszont MO-n, még nem láttam olyan netes rendelési oldalt, söt boltban sem láttam ahol lenne elöle akár 1 db is...vki nemtudna nekem segiteni abban h eggyáltalán kiadták e ezt itthon dvd-én? mert most megy az RTL KLUB-on szinkronosan, viszont ez nem jelenti azt h DVD verzioba is kijött már,..nemtud erröl vki vmit? nagyon megköszönném ha segitene vki.
0
2006. május 17., szerda 9:06
Matez: ha írsz egy emailt, megadom annak a másik oldalnak a címét, akik foglalkoznak R1-es / külföldi DVD-k behozatalával.
0
2006. május 16., kedd 17:44
Én egy sorozatra várok, amit külföldről nem akarok megrendelni, mert legalább egy magyar feliratra szükségem van. Ez pedig a Las Vegas. Így várok és reménykedek, hogy talán vmelyik tévcsatorna majd itthon vetíteni fogja, és vmikor talán dvd-n is kijön.
0
2006. május 16., kedd 17:40
Aki meg ismer rendelési lehetőségeket az legyen oly kedves valahogy közzétenni, végülis ez nem konkurencia az Xpress-nek (hacsaknem mégis belevág a külföldi rendelésekbe).
A régió annyira nem izgat, többféle megoldás is van a problémára.
0
2006. május 16., kedd 17:38
jama, többségében igazad van, de nem lehetne ezt nem "forgalomba hozásnak" nevezni az Xpress részéről? Vagy ha van jogtulajdonos itthon, akkor nem lehet azon keresztül megvásárolni a külföldi kiadásokat?

Egyébként a drágaság annyira nem izgat, (két)havi egyszer nem sajnálnék pártízezer forintot olyasmikre, amiket régen keresek.
0
2006. május 16., kedd 17:26
én gondolkodóba estem. az egyik kedvenc sorozatom átszámítva 17e Ft, annyit nem adok érte... :)

viszont vannak 7100Ft körüli összegért sorozatok, magyar felirattal / szinkronnal, hát nem tudom. de nagyon nem. hmm....

0
2006. május 16., kedd 17:24
Egyebkent van itthon olyan internetes bolt, akik hoznak be R1 filmeket rendelesre. Igaz, csak R1, de ha valaki onnan valami...
0
2006. május 16., kedd 17:05
egyrészt nagyon kevés embert érintene a külföldi berendelés: a többség ilyen vagy olyan módon már beszerezte azt, amire szüksége van, másrészt annak ellenére, hogy bizonyos kiadványok nem jelentek meg nálunk, s a jogtulajdonos képviselteti magánkat hazánkban (pl. x akták esetében a fox), akkor egyedül és kizárólag a hazai képviselet (jelen esetben az intercom) hozhatja itthon forgalomba; harmadrészt nagyon macerás, nem olcsó, viszotn drága. :)
0
2006. május 16., kedd 16:58
Szerintem lenne benne fantázia. Xpress helyében összeraknék egy kérdőívet, hogy ki mit rendelne, aztán ha úgy látszik elég nagy az érdeklődés, akkor belevágnék.

Én azért nem rendelek külföldről, mert nincs ahhoz megfelelő bankkártyám, más netes fizetési móddal nincs kedvem kísérletezni, ja, meg nem bízom a magyar postában.

Egyébként ami engem érdekelne:
Angel teljes sorozat (5 évad * 22 epizód)
Star Trek TNG teljes sorozat (+esetleg a Borg és a Time Travel gyűjtemények)
Transformers első és második generáció, teljes sorozatok (több évad)
Firefly teljes sorozat (a Serenity mozifilm alapja)
Robotech teljes sorozat
Bármelyik Macross (zero, plus, satöbbi) széria

és még ami most nem jut eszembe.

Ha ezek közül valamelyiket lehet kapni itthon, azt jelezzétek :)
0
2006. május 14., vasárnap 20:53
"külföldröl nem rendelek,1. mert nem szinkronos , 2 mert drága."

Ezek után nem tök mindegy, hogy hozz be az xpress (egyébként nem) küföldről sorozatokat? Ha behozná ugyanis akkor se lenne szinkron rajta, és az ára se lenne olcsobb.

0
2006. május 14., vasárnap 20:49
sziasztok.uj vagyok itt, ezért ha esetleg nem kellett volna uj t-mát megnyitnom szoljatok. azon gondolkoztam h nem láttam a választékon a dawson és a haverok sorozat DVD-it, és a Tuti gimi sorozatot sem, de még sorolhatnám, mondjuk a tuti gimi uj, ezt meg is értem, de a dawson és a haverok az régi sorozat és sok részböl áll.láttam külföldi oldalakon DVD-it, csak külföldröl nem rendelek,1. mert nem szinkronos , 2 mert drága.

ha esetleg tudnátok behozni ezekböl akkor jo lenne.
köcce
0