Tök jó, hogy így utánanéztél ezeknek a dolgoknak. Hát igen, én imádom Gene Kellyt, de azért inkább ennek a filmnek adtam volna az Oscart. Amúgy meg tényleg variálgatnak a díjjal, nem mindig azért az alakításért adják, amit éppen nyújtott az adott színész, hanem néha visszamenőleg pótolnak vele valamit. Ez lehet jó is, meg rossz is, szerintem azért inkább minden évben az aktuális teljesítményt kellene nézni. Bogart tényleg inkább a Casablancáért érdemelte volna meg, Marlon Brando pedig szerintem inkább A vágy villamosáért, bár A rakparton-ban is kivételesen zseniális. Ha pontosabb akarok lenni, mind a kettőért megérdemelte volna. :-)
Peter Ustinov is ragyogó Néró volt, el kell ismerni!!!
Bogarttal kicsit furán vagyok, nem igazán tartom őt jó színésznek, inkább egy magával ragadó egyéniségnek, ami a vásznon is átsüt, és vonzza az embereket. De nem sok típust tud eljátszani szerintem, pl. Brandóval vagy Burtonnel ellentétben. A nőkben pl. Marilyn Monroe ilyen, aki szintén bájos és magával ragadó, de inkább az egyéniségéért szeretjük, mint színészi tehetségéért. Ez az én véleményem, az én ízlésem, persze. Vagy Woody Allen is hasonló eset.
Peter Ustinov is ragyogó Néró volt, el kell ismerni!!!
Bogarttal kicsit furán vagyok, nem igazán tartom őt jó színésznek, inkább egy magával ragadó egyéniségnek, ami a vásznon is átsüt, és vonzza az embereket. De nem sok típust tud eljátszani szerintem, pl. Brandóval vagy Burtonnel ellentétben. A nőkben pl. Marilyn Monroe ilyen, aki szintén bájos és magával ragadó, de inkább az egyéniségéért szeretjük, mint színészi tehetségéért. Ez az én véleményem, az én ízlésem, persze. Vagy Woody Allen is hasonló eset.
0