Keresés

Hupikék törpikék

2005. november 21., hétfő 13:51
Teljesen egyetértek! Én is vennék. Pont tegnap este néztem meg két részt videóról. Tulajdonképpen egy Polanski filmet néztem, de utána ott maradt régről ez a két rész a kazettán, és nagyon jókat elnevetgéltem rajta. Szerintem igazán színvonalas, a szinkronok és a karakterek tökéletesek és ártatlanok, felnőttek is jól szórakozhatnak rajta.
0
2005. november 20., vasárnap 21:39
Németországban is kijött már az első (3 DVD-ből álló) kollekció:

http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B000A4T5UC/028-9969812-2555711

(A 3 DVD-s csomag lemezei egyesével is kaphatóak.)
0
2005. november 12., szombat 18:50
(...) hatalamas fák között gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk! Mi vagyunk az icikék, mi vagyunk a picikék, a Hupikék Törpikék!
(...) De halottál már a gonszról? A csúf kopasz Húkuszpókról?
"Ti Töpörödött törp ördögök! Törp-pörköltet csinálok belőletek..."

:-))

Ja de szerettem! Mindig a Knight Rider előtt ment le két epizód szombat délután! Én is vennék belőle!
0
2005. november 12., szombat 15:46
Nem értem miért nem veszi már észre valamelyik kiadó ezt a sorozatot.
Lehet, hogy Magyarországon azzal az idegölő együttessel azonosult ez a cím?
Szerintem így Karácsony előtt mindenki megvenné a gyerekeinek. Én speciel nagyon imádtam gyerekkoromban a sorozatot. Nemrég utánanéztem mibe kerül egy DVD kiadás, hát több millió forint sajna... Gondoltam majd kiadom én, ha már senki nem képes rá :) De úgy látom még gyűjtögethetem rá a pénzt, mondjuk szerintem a többszörösét visszahozná. Amúgy egyedül a világban Ausztráliában jelent meg a sorozat DVD-n. Persze ha valakinek meglennének a részek VHS-en, akkor szívesen megcsinálnám szinkronosra őket, ha már úgyis hiába várjuk a megjelenést.

Addig is itt egy képkocka a vol1-es Ausztrál DVD-ről:

0
2003. november 21., péntek 16:27
Félre értés ne essék én is imádtam a hupikék ördögöket de sajnos az x-dik rész már nem tudott újat nyújtani ,szóval a sorozat ötlet hiánya miatt kifuladt. de hogy nektek is jó legyen  megjelenhetne egy az érdekesebb részekböl álló BEST OF HUPIKÉK TÖRPIKÉK dvd.
0
2003. november 20., csütörtök 19:47
En is vennem, a gyerekeim imadnak !
0
2003. november 19., szerda 20:59
Nem kell állandóan megmutatni,hogy az ember elmúlt 18 éves...
Én is nagyon örülnék ha megjelenne ez a sorozat dvd-n és biztosan megvenném.Imádtam.
0
2003. november 16., vasárnap 5:04
teljesen egyetértek. én is vennék belőle.
0
2003. november 15., szombat 21:34
Kedves Xpressz!

Továbbra is várom válaszodat. Ha esetleg arról lenne információd, hogy más formában (VCD, video kazetta) valahol meg lehet vásárolni, légy szíves írd meg!

Előre is köszi.

Üdv,
pandras

UI. Néhány válasz az utánam hozzászólóknak:

- Optimus Prime: A topic nem vicc, a kérdés komoly. Engem tényleg érdekel mind a 207 rész, amit annak idején a Magyar Televízió leadott.

-  _calogero: Őrülök, hogy sivár lelkednek örömet okoztam.

-  Tonio Kröger: Ha már barom topicnak nevezed, akkor miért írsz bele? Talán azért mert te is az vagy? Ha valami nem érdekel, akkor ne olvasd!

- Medve: tökéletesen egyetértek veled, hogy ez a topic egyáltalán nem ciki. Az lenne a ciki, ha nem kérdéznem meg egy erre hivatott fórumon.

- hóhér a szomorú poéta: Sajnos én is attól tartok nem fog megjelenni DVD-n.  A vérfertőző nemi kapcsolatra a válasz: nem, mivel nem rokonok.

És végezetül: Az a véleményem, hogy az előttem hozzászólók, még nem bújtak ki a tojáshéjból teljesen, amikor ezt a sorozatot én már felnőtt fejjel láttam a TV-ben. (gy.k.: Kádár rendszer, '80-as évek közepe). A történet kedves, minden szereplőnek megvan a maga mulatságos kis karaktere. A szinkron pedig felülmúlhatatlan. Láttam a sorozat néhány epizódját német és szlovák szinkronnal is. Azok a szinkronok meg sem közelítik magyart. Sinkovics Imre, Haumann Péter és még sokan mások, igazán kitettek magukért.

Minőségi elvárásaim különben nem lennének magasak: akár sima mpeg1-es fájlokat is feltehetnének a lemezekre, normál VHS felbontásban és monó hanggal. Gyerekeknek ez tökéletesen elegendő lenne. A sok szörnyszülött rajzfilm (lásd Pokemon és társai, valamint egy-két nézhetelen Walt Disney folytatás) helyett ezt az igazán szórakoztató és kedves kis sorozatot adhatnák ki DVD-n.  Ez is van ugyanolyan olyan jó, mint a Pom-pom meséi vagy a Vizipók-csodapók sorozat.
0
2003. november 15., szombat 16:56
szerintetek Hókuszpóknak és Bibércsóknak van-e vérfertözőtt nemi kapcsolata?
0
2003. november 14., péntek 20:24
Kerestek itt már tényleg nagy hülyeségeket...
Miért cikibb a Hupikék, mint mondjuk Szimba? Donnie Darko is látta elégszer. :)
0
2003. november 14., péntek 19:21
amikor megláttam én jót röhögtem

ui.:
már ekkor létrehozták: 5/17/2002 8:25:54 AM

0
2003. november 14., péntek 19:20
Néhány sok ésszel megáldott mekkora barom topic-okat tud létrehozni........
0
2003. november 13., csütörtök 19:58
Szerintem nemfog megjeleni DVD-n .SAJNOS. mert ugye bár Red Bull óta tudjuk
mit is takargat a hupikék farú falu. És valjuk be ez gyermekek fejlödésének nem igazán tenne jót.
Ha meg is jelenik valaha javasolnám a 18+ korhatáros besorolást.
0
2003. november 13., csütörtök 17:46
Ugye ez a topic valami vicc(?).
0
2003. november 13., csütörtök 12:33
laalaaalalalalaaa laaalalalalaaa
0
2002. május 22., szerda 16:45
Senki ?
Tisztelt Xpress.hu, legalább Ti írjatok valami biztatót.
Köszi.
0
2002. május 17., péntek 10:25
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy várható-e valamikor ennek a sorozatnak a DVD megjelenése?
Természetesen magyar szinkronnal.
0