Lehet, hogy nincs teljesen igazam, de szerintem az már rég rossz, ha valakinek fontosabb maga a csomagolás, mint a film.
Én sepeciel nem azért vásárolom a dvd-filmeket, hogy mutogathassam, hanem hogy nekem örömet okozzanak.
Ja,értem,szóval akkor most nem is azért várárolunk eredeti filmet, mert támogatni akarjuk a magyar dvd-piacot, henem mert gyűjtők vagyunk...meg nem azért veszünk dvd-t, mert szeretjük a filmeket, hanem mert mutogatni akarjuk a gyűjteményünket...
Oké, ez talán durva volt. Valamilyen szinten még meg is értelek. De azért szerencsére nem vagyunk egyformák. Annak idején nagyon örültem, mikor a Coca-Cola mellé kaptam egy Jóbarátok DVD-t, amin volt négy rész. Oda-vissza néztem. Azóta megvan az összes, tényleg jó rájuk nézni. De mikor csak az az egy nyamvadt promo-dvd-m volt, annak talán még jobban örültem.
És tudod ha speciel kiadnák valamelyik Star Trek sorozatot minimum egy magyar felirattal itthon, engem az sem érdekelne, ha lemezenként és nem évadonként adnák ki, akkor is odavolnék a boldogságtól.
A filmjeim száma nemrég meghaladta a 150-et, polcon tartom a filmjeimet, ami annyira tele van, hogy a legszebb kaidásokat nem is látni ( tartanám szekrényben, de az tele van ), és tök jó, hogy ha kedvem szottyan megnézni valamelyik kedvencemet, akkot azért csak fel kell nyúlnom a polcra. Ja, és nem tartom magam gyűjtőnek, csak szeretem a filmeket. Meg a sorozatokat, különösen a 24-et. A negyedik évaddal nem bírtam várni, még kijön, megnéztem más forrásból. Nem ez a kedvencem, de nagyon tetszett így is. Ennek ellenére megrendeltem, és ha ez is 10ezer forint lett volna, akkor is megrendeltem volna. És hogy őszinte legyek, nem érdekel, milyen a borítója.
Ja, és hogy megnyugtassalak, most néztem a polcomon az első 3 évadot, ami nekem is digipack-osban van meg. Hát képzeld, nincsenek szintben, mert mindegyik alacsonyabb pár miliméterrel a másiknál. Ennek ellenére nem érzem magam becsapva :)