Keresés

24 - Negyedik évad (7 DVD)

2006. június 5., hétfő 19:21
valahol érthető, főleg, ha a tartalom is fontos. de hát van ilyen. az anna karenina is vastagabb kötet, mint az amerikai psycho, mégis jól néznek ki a polcon. :)
0
2006. június 5., hétfő 19:14
most fejeztem be az ötödik évadot. hát mit is mondjak... garantáltan jobban várom a 6.at, mint az ötödiket vártam. ez az a sorozat, amit nem tudok megunni. grat a készítőknek
0
2006. június 5., hétfő 18:07
nem tudom, miért kell mindig belemenni abba, hogy ha valakinek a csomagolás IS fontos, akkor mindjárt megkapja, hogy neki a film maga nem is számít, csak a csomagolás, meg hogy nem a csomagolásért veszünk dvdt, stb.
itt most ráadásul végképp nem erről volt szó, hanem arról, hogy zavaró, hogy 4 évad 3 különböző, egymástól nagyon elütő csomagolásban kapható. a rendőrakadémia-féle új csomagolás kb. harmadakkora szélességű doboz, mint a digi, és még az alien-féle lapozgatós doboznál is lényegesen vékonyabb. engem is zavarna, nem meglepő, hogy mást is. más tészta az, akinek az első hármat kivétel nélkül az új, rendőrakadémia-dobozzal sikerül beszereznie, mert - gondolom - az úgy nagyjából egységes képet fog mutatni a polcon.

én speciel a filmekért vásárolom a dvdket, de nagyon is érdekel, hogy milyen a csomagolás, és nem azért mert akkor milyen jó lesz mutogatni őket, hanem mert a szép csomagolású darabok egy plusz örömet is okoznak.

valamennyire egyébként szerintem is érthető, hogy spórolni akarnak a csomagoláson, de ez érinthet valakit szarul, ezt nem nehéz belátni.

egyébként az első három évad nekem is digipakk, és nekem rohadtul egy szintben vannak, egyetlen mm eltérés nincs magasság tekintetében, sőt, a logó is mm-re pontosan egyvonalban van ;)
a különbség mindössze annyi, hogy az első évad dobozán a 24 előtt és után van egy-egy sárga pont, a többi évadnál nincs (lsd. dömdödöm képét).
0
2006. június 5., hétfő 17:22
Ezzel abszolut egyetértek, számomra is jó ha szép a borító, de a DVDket nem az miatt veszem, hanem a film miatt, persze megfigyeltem hogy itt mindenért a siránkozás megy, ha most digipackban jött volna akkor hamar lett volna valami ami miatt lehetne szidni a kiadást. Azért vegyük észre hogy alig 7000 ft, amit mondjuk én 15 ért vettem. Ha most is annyi lenne akkor az lenne a fő téma hogy ennyiért soha, mit képzelnek ezekstb. Szóval kurvára nem érdekel hogy 2cm-el lelyebb van a 24, az a lényeg hogy megvan, és szeretném a folytatást mielőbb, illetve a Preason Break-et is.
0
2006. június 5., hétfő 15:08
Lehet, hogy nincs teljesen igazam, de szerintem az már rég rossz, ha valakinek fontosabb maga a csomagolás, mint a film.
Én sepeciel nem azért vásárolom a dvd-filmeket, hogy mutogathassam, hanem hogy nekem örömet okozzanak.
Ja,értem,szóval akkor most nem is azért várárolunk eredeti filmet, mert támogatni akarjuk a magyar dvd-piacot, henem mert gyűjtők vagyunk...meg nem azért veszünk dvd-t, mert szeretjük a filmeket, hanem mert mutogatni akarjuk a gyűjteményünket...
Oké, ez talán durva volt. Valamilyen szinten még meg is értelek. De azért szerencsére nem vagyunk egyformák. Annak idején nagyon örültem, mikor a Coca-Cola mellé kaptam egy Jóbarátok DVD-t, amin volt négy rész. Oda-vissza néztem. Azóta megvan az összes, tényleg jó rájuk nézni. De mikor csak az az egy nyamvadt promo-dvd-m volt, annak talán még jobban örültem.
És tudod ha speciel kiadnák valamelyik Star Trek sorozatot minimum egy magyar felirattal itthon, engem az sem érdekelne, ha lemezenként és nem évadonként adnák ki, akkor is odavolnék a boldogságtól.
A filmjeim száma nemrég meghaladta a 150-et, polcon tartom a filmjeimet, ami annyira tele van, hogy a legszebb kaidásokat nem is látni ( tartanám szekrényben, de az tele van ), és tök jó, hogy ha kedvem szottyan megnézni valamelyik kedvencemet, akkot azért csak fel kell nyúlnom a polcra. Ja, és nem tartom magam gyűjtőnek, csak szeretem a filmeket. Meg a sorozatokat, különösen a 24-et. A negyedik évaddal nem bírtam várni, még kijön, megnéztem más forrásból. Nem ez a kedvencem, de nagyon tetszett így is. Ennek ellenére megrendeltem, és ha ez is 10ezer forint lett volna, akkor is megrendeltem volna. És hogy őszinte legyek, nem érdekel, milyen a borítója.
Ja, és hogy megnyugtassalak, most néztem a polcomon az első 3 évadot, ami nekem is digipack-osban van meg. Hát képzeld, nincsenek szintben, mert mindegyik alacsonyabb pár miliméterrel a másiknál. Ennek ellenére nem érzem magam becsapva :)
0
2006. június 5., hétfő 12:46
Ebben így telejesen nincs igazad, mert ha csak a sorozat érdekelne, akkor valószinűleg kikölcsönözném. Szerintem, a DVD gyűjtés arról, szól, hogy az engem érdeklő filmek minnél szebb kiadásban legyenek meg, ha nem így lenne akkor nem polcon tárolnám(nánk) a filmeket, hogy nimdenki lássa, hanem egy szekrény is elég lenne(pld.)
0
2006. június 4., vasárnap 21:57
Esetleg akad valaki aki fel tudna tenni az új kiadású 1-2. évadról pár képet?
0
2006. június 4., vasárnap 20:36
Grat. hozzá, rz így nagyon szép, csak engem most nem érint, szal dühöngök tovább...
Azért köszi!
0
2006. június 4., vasárnap 18:56
Nekem az első három évad digipack-os csomagolásban van, és hiába szép, ez sem tökéletes, mert sajnos nagyon könnyen sérül, engedi a ragasztás, stb. Annak idején még 10ezer körül rendeltem meg az első két évadot, és egy pillanatig sem bántam meg, mert nekem ennyit is bőven megért. A 4. évad ugyan még nem jött meg, de ha különbözik is a csomagolása a többitől, azt sem bánom. Az igaz, hogy jobban mutatna a polcon, ha egységes lenne, de én nem ezért várásoltam meg, hanem azért, hogy a sorozatot nézzem. Akinek nem tetszik, ne vegye meg! De ha valaki csak a borító miatt nem veszi meg, hát azt sajnálni tudom...

0
2006. június 4., vasárnap 18:33
Igaz még a 4.évadom az Xpressnél van,de ami meg van azt szivesen megosztom Veled  :))  

0
2006. június 4., vasárnap 17:31
valaki nem tudna feltenni képeket az összesről egymás mellett?
0
2006. június 4., vasárnap 17:27
Hát nem tudom, de ha 4. évad 8900 Ft-ért lehet normális kiadás, akkor talán ez igaz lehetne a többire is.
0
2006. június 4., vasárnap 17:07
Nekem kedden jön meg az első évad, de ha tényleg így van akkor meg fogom dobni az intercomot egy nagyon kedves kis levélkével hogy hova tegyék a DVD-jüket.

Legalább valami fekk van az 1. kettőhöz ami elfedi a műanyagot?
0
2006. június 4., vasárnap 16:59
Nem tudom, hogy megnyugtat-e ez bárkit, de tegnap Ausztriában jártam, és kezembe akadt a 24 - első évad: náluk is akciós, és náluk is lecserélték a digipack-csomagolást a műanyagra. Valószínűleg nem a késői vásárlókkal akartak kiszúrni, hanem technikai okai vannak az átállásnak. A digipack-technika nagyon energia és pénzigényes, nem éri meg egy adott csomagolásból néhány száz, vagy néhány ezer darabot legyártani. Csak tízezres nagyságrendben lehet/érdemes rendelni. A hagyományos műanyag tok pedig szabványtermék, mindig van utánpótlás, és ha elfogy egy adag, lehet gazdaságosan néhány száz darabot is utángyártatni.
Egyébként szerintem az is jogos lenne, hogy fele, harmad-áron ne ugyanazt az exkluzív terméket lehessen megvenni.
0
2006. június 4., vasárnap 15:47
olyan mint a Rendőrakadémia doboz vagy a Taxi doboz
0
2006. június 4., vasárnap 15:41
szerintem titeket már rég csak a csomagolás érdekel... :(
0
2006. június 4., vasárnap 15:35
Légyszíves ha tudsz tegyél be képet az első évadról, hogy milyen is ez a doboz, mert ha nem túl szép akkor megprobálom máshol beszerezni digipack-ban, pedig most mind a 4 évadot megrendeltem.
0
2006. június 4., vasárnap 15:17
Ez kétségtelen,de valamit valamiért......
0
2006. június 4., vasárnap 15:16
most mar mindegy, de ez igy akkor sem tul esztetikus :-(((
0
2006. június 4., vasárnap 15:10
Ebben igazadvan,de vedd azt is figyelembe hogy ez régi megjelenés és teljes áron már nem tudná eladni,söt 9990ért sem ezért berendelte csak a lemezeket és a csomagolást ők oldják meg.Igy tudják olcsóbban adni hogy azok is megtudják venni akik eddig nem tudták.
0
2006. június 4., vasárnap 15:02
na azert azt hadd ne higgyem mar el, hogy 11e Ft-ot sporoltak a csomagolason...
0
2006. június 4., vasárnap 14:47
Már ne haragudj de mit vársz 6990 ft-ért? Anno ez az 1.-2.évad is olyan volt mint a 3.évadod,de akkor ezekmég tienegynéhányezer forint volt. Ne csodálkoz ha a kiadó ott probál sporolni ahol tud ennyi pénzért.
0
2006. június 4., vasárnap 14:34
na, a heten vegre bepotoltam az eddigi lemaradast es megvettem az az elso negy evadot DVD-n - es panaszkodnek a csomagolasra
a 4 evadot sikerult 3, egymastol teljesen eltero DVD-csomagolasba bujtatni
az elso ket avad (aminek magyar feliratos a doboza is) klasszikus 6-lemezes muanyag tokot kapott, amelyben 2-2-2 lemez van egymasra hanyva. ezt a megoldast mar a Hulk DVD-nel is gyuloltem
ha jol ertem, ezexerint ebbol van egy "elso eresztes", ami meg digipack volt, en viszont mar a 6990-es arert "csak" muanyag-tokra voltam jo? :-(((((

a harmadik szezon (itt mar angol a csomagolas) kapott egy vegtelenul hosszu digipac-et, amire rahuztak meg egy, alul-folul nyitott tokot

a negyedik evad pedig "lapozgatos" megoldasu 7-lemezes csomagolast kapott, pont olyat, amilyet az Alien Tetralogia diszdoboz is, plusz oldalt nyitott fedotok
es ez igy ANNYIRA hulyen mutat a polcon egymas mellett

ja, es persze a gerincezes a legszebb az egeszben- ket csomagon all, ket csomagon fekvo 24-es felirat van

remelem az otodik evadhoz is kitalalnak valami uj stilust :-(((
0
2006. május 30., kedd 1:08
Nekem igazából nem az fáj, hogy ilyen, vagy olyan a tokozás. Az idegesítő az, hogy egy sorozat esetében elvárnám, hogy ugyanolyan kinézetet kapjon minden doboz - mint mondjuk ahogy a Jóbarátok esetében volt, vagy eddig a Rém Rendes Család. Egész egyszerűen zavar, hogy a négy tokból most az egyik vékonyabb, ennyi. A külföldi árakkal pedig most először "példálózok", de az automatikus védekezésből azt vonom le, hogy már másnak is feltűnt, hogy külföldön bizony olcsóbban lehet hozzájutni mindenhez. De nem kell aggódni, én támogatom a hazai piacot, és csak és kizárólag olyan dolgokat szerzek be DVDn külföldön, ami itthon még csak hírből sincs. Például Family Guy. Na az állat :) Peace.
0
2006. május 24., szerda 20:40
Egyébként sehol máshol nem jelent meg olyan külsővel, mint az első három évadé?
0