palmer újra elnök? ne spoilerkedj, vazze :) jöhetne már bauer 5. szar napja is, hogy a magamfajta jogkövető állampolgár is láthassa, hogy múlnak ki sorban a CTUsok...
0
2006. október 24., kedd 23:55
52684
Jack Bauer és Palmer elnök januártól a Fox Tv-n!!!
most posts by TM
0
2006. október 24., kedd 19:54
1132
Köszi az infót! Ez tényleg jó hír! Már van 2 Orson Welles filmem, és ezek után újabb remekművekkel gazdagíthatom a gyüjteményemet. Viszont találtam egy érdekes dolgot: a filmek adatlapján mindegyiknél van szinkron, viszont a díszdobinál nem, annak linkjénél csak az "eredeti nyelven" kitétel szerepel. Mi lehet az oka?
0
2006. október 24., kedd 19:25
473
Sajnos máshonnan nem valószínű, hogy hozzájutok így be kell érnem ezzel. :( Esetleg tudsz más forrást ahonnan be lehet szerezni?
0
2006. október 24., kedd 19:24
1791
Miért, azt nyomják ki? Én speciel csak azt láttam, tetszett. A rendezői változat miben különbözik?
0
2006. október 24., kedd 19:21
17243
kenjék a hajukra a touch of evil kiherélt moziváltozatát...
0
2006. október 24., kedd 19:12
473
Annak, hogy jön az Orson Welles díszdoboz! :))
0
2006. október 24., kedd 19:04
8905
My Darling! Tökéletesen egyetértek Veled!!! A szívemből szóltál! :-)
0
2006. október 24., kedd 17:11
344
szép nap ez a mai! xpresstől jöttem haza zsákban a háborús díszdoboz, otthon pedig az asztalon várt egy doboz egyenesen az igéret földjéről, két hete bevásároltam a deepdiscountdvd oldalon: escape from alcatraz (c eastwood) deep red (dario argento) the red tent (sean connery, kalatazov) sunset boulevard (film noir) the conversation (gene hackman, coppola) alfie (m caine) hell is for heroes (s mcqueen) bad company (western a 70es évekből) the hunter (s mcqueen) thomas crown affair (s mcqueen) most annak örülnék a legjobban, ha leesne másfél méter hó, és akkor ráfoghatom a zord időjárásra hogy miért nem mozdulok a tv elől.
0
2006. október 20., péntek 23:27
118
Köszi :))
0
2006. október 20., péntek 23:10
839
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 20., péntek 22:23
1190
Újsággal, együtt, lesz.
0
2006. október 20., péntek 21:40
839
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 20., péntek 21:25
1791
Jesszus, mert ha nem volnál jókedvedben mit csinálnál, te idióta? Na? Mit?
0
2006. október 20., péntek 19:47
839
0
2006. október 20., péntek 19:46
1791
Te teljesen hülye vagy, egy szerencsétlen. Jajj, légysziiii, moderáltass ki! De most tényleg, könyörgöm, moderáltass ki!
0
2006. október 20., péntek 19:37
839
0
2006. október 20., péntek 18:49
13
terminátor 2 maga a beteljesülés a titanichoz képest, a csatornában lenyomott kamion-motor párbajra meleg szívvel gondolok vissza, míg minden amit abban a hajós filmben láttam, fáj ha csak eszembejut. A titanic, az megrabolt engem, érzem hogy szegényebb vagyok miatta, rosszabb ember lettem, mert megnéztem azt a filmet.
0
2006. október 20., péntek 16:54
329
Szerintem a Titanic szép film! Persze mint minden romantikus szerelmes film - giccses egy picit. Szerintem ez a legjobb feldolgozása a hajókatasztrófának!
0
2006. október 20., péntek 13:24
52684
Szívemből szóltál, kedves Field!
most posts by TM
0
2006. október 20., péntek 13:10
17243
mielőtt még azt hinnéd, hogy nem szeretem a titanicot, azért olvasd el, mit írtam róla a dvdextrára. nekem csupán a befejezés sántít, de az nagyon.
0
2006. október 20., péntek 13:00
7151
Nem osztom a véleményed. Tudom, hogy sokak szerint vacak a TITANIC, nyálas giccsparádé, tömény unalom, ahol az elcsigázott néző alig várja a megváltást jelentő jéghegyet stb. stb. Nekem viszont pont az tetszik benne, hogy végre valami ember- és érzelemközpontú szuperfilm a sok lélektelen, cinikus, erőszakos szuperprodukció között. A korábbi TITANIC-filmek szerintem jó esetben is csak a gigantikus pusztulást tudták bemutatni, s kevésbé tudták érzékeltetni a dráma emberi oldalait, azt, hogy ne számokként éljük át a veszteségeket, hanem meglássuk az egyes emberek történetét, tragédiáit is. Cameron szerintem ebből – felületes hollywoodi sikeremberként is – meglehetősen sokat meg tudott ragadni, bár teljesen nyilvánvaló, hogy egy amerikai közönségfilmet, és nem egy intellektuális európai rétegfilmet akart összehozni. Ezért nyilván számos engedményt tett a kommersznek. Na de ugyanezt az ELFÚJTA A SZÉL-től a BEN-HUR-on és a SPARTACUs-on át a STAR WARS-filmekig sok szuperprodukcióról elmondhatjuk, a végeredmény mégis mindig impozáns, hosszú évek távlatából is. Én pl. a TERMINÁTOR 2-vel és a KÉT TŰZ KÖZÖTT-tel nem vagyok kibékülve, pedig sokak szerint azok a Cameron-életmű csúcsai. Rövidebb vetítési idejük ellenére nekem azokat sokkal nagyobb megpróbáltatás volt néznem, mint a TITANIC-ot.
0
2006. október 20., péntek 12:46
17243
igen, az alternfinish még azt is alulmúlja, ami végül bekerült a filmbe... pedig nem könnyű. :)
0
2006. október 20., péntek 12:13
7151
Most éppen a 4 lemezes TITANIC-nak.
A filmet még nem néztem meg újra (majd az előttünk álló hosszú hétvégén), de a kihagyott jeleneteket igen: némelyikért kár, hogy kimaradt (pl. a Californianra vonatkozó részek, az utasok viselkedése a csónakokban), némelyik jobb, hogy nem került be (pl. mikor a jövendőbeli férj testőre lövöldöz a szerelmesekre az ebédlőben). Cameron bölcsen tette, hogy azt a befejezést választotta, amit addig láthattunk: az alternatív befejezés ugyanis nagyon gyenge.
0
2006. október 20., péntek 12:07
473
Hali szetib2! Tegnap este belenéztem a Platoon-ba. Semmiféle magyar felirat nincs rajta, de van 2.0-ás magyar szinkron (a regi VHS-s) 5.1-es angol, DTS angol és 2.0-ás lengyel. Az összes extra (rengeteg van, többek közt két audiokommentár) angol, olasz, német, finn, dán és még néhány felirattal nézhető. A tok kemény félbehajtható papír, nem a nálunk elterjett digipack, hanem szerintem sokkal szebb és kevésbé sérülékeny. A füzet és a képeslapok szépek, a menű animált és az egész kiadvány brutálisan jó!