Végre sikerült elindítani a saját filmforgalmazó cégünket, a Navigátor Filmet, négy hozzám hasonló filmszerető, lelkes emberrel összefogva. A terv már isten tudja hány éve motoszkált az agyamban, a dolgok viszont csak idén tavasszal lendültek mozgásba. Összedugtuk a fejünket, hosszú listákat írtunk, tele filmcímekkel (amik közül később szomorúan ki kell húznunk jónéhányat), osztottunk, szoroztunk, tárgyaltunk, alkudoztunk, és mindezek eredményeként augusztusban megjelenik az első filmünk DVD-n, a Romper Stomper. Szerintem ez egy nagyon hatásos és tartalmas film, Russell Crowe hatalmasat alakít benne, én személy szerint büszke vagyok rá, hogy ezt a filmet mi adhatjuk ki. Azt hiszem a lemez is jól sikerült, úgy nézzétek, úgy vegyétek kézbe, hogy ez az első "próbálkozásunk", sok munkánk van benne (no meg persze sok pénzünk, szóval vegyétek-vigyétek! :))), igyekeztünk a lehetőségeinkhez mérten a maximumot kihozni belőle, és szerintem jó filmet választottunk az induláshoz. Terveink persze vannak a jövőre is dögivel, amik persze még képlékenyek és titkosak, de kitartóan tárgyalunk sok-sok filmről, nevünkhöz híven szeretnénk a világ minden tájáról elhozni a jobbnál-jobb filmeket, és minél jobb minőségben, minél igényesebb formában kiadni őket. Sokan vannak itt, akik engem már régóta ismernek, nekik valószínűleg nem túl nagy meglepetés, hogy animékkel is nagy valószínűséggel fogunk foglalkoznil.
Nos hát, mostantól nem csak mint gyűjtő és rajongó fogok filmekkel foglalkozni, hanem mint forgalmazó és kiadó is, ha úgy tetszik, egyik felem átállt, a "sötét oldalra" :D
Remélem még sok kitűnő kiadvánnyal fogunk tudni megörvendeztetni Titeket!
Üdv mindenkinek,
derceto
Navigátor Film
Nos hát, mostantól nem csak mint gyűjtő és rajongó fogok filmekkel foglalkozni, hanem mint forgalmazó és kiadó is, ha úgy tetszik, egyik felem átállt, a "sötét oldalra" :D
Remélem még sok kitűnő kiadvánnyal fogunk tudni megörvendeztetni Titeket!
Üdv mindenkinek,
derceto
Navigátor Film
0