Keresés

aminek kib*szottul örülök

2006. július 22., szombat 4:00
Végre sikerült elindítani a saját filmforgalmazó cégünket, a Navigátor Filmet, négy hozzám hasonló filmszerető, lelkes emberrel összefogva. A terv már isten tudja hány éve motoszkált az agyamban, a dolgok viszont csak idén tavasszal lendültek mozgásba. Összedugtuk a fejünket, hosszú listákat írtunk, tele filmcímekkel (amik közül később szomorúan ki kell húznunk jónéhányat), osztottunk, szoroztunk, tárgyaltunk, alkudoztunk, és mindezek eredményeként augusztusban megjelenik az első filmünk DVD-n, a Romper Stomper. Szerintem ez egy nagyon hatásos és tartalmas film, Russell Crowe hatalmasat alakít benne, én személy szerint büszke vagyok rá, hogy ezt a filmet mi adhatjuk ki. Azt hiszem a lemez is jól sikerült, úgy nézzétek, úgy vegyétek kézbe, hogy ez az első "próbálkozásunk", sok munkánk van benne (no meg persze sok pénzünk, szóval vegyétek-vigyétek! :))), igyekeztünk a lehetőségeinkhez mérten a maximumot kihozni belőle, és szerintem jó filmet választottunk az induláshoz. Terveink persze vannak a jövőre is dögivel, amik persze még képlékenyek és titkosak, de kitartóan tárgyalunk sok-sok filmről, nevünkhöz híven szeretnénk a világ minden tájáról elhozni a jobbnál-jobb filmeket, és minél jobb minőségben, minél igényesebb formában kiadni őket. Sokan vannak itt, akik engem már régóta ismernek, nekik valószínűleg nem túl nagy meglepetés, hogy animékkel is nagy valószínűséggel fogunk foglalkoznil.

Nos hát, mostantól nem csak mint gyűjtő és rajongó fogok filmekkel foglalkozni, hanem mint forgalmazó és kiadó is, ha úgy tetszik, egyik felem átállt, a "sötét oldalra" :D

Remélem még sok kitűnő kiadvánnyal fogunk tudni megörvendeztetni Titeket!

Üdv mindenkinek,
derceto
Navigátor Film
0
2006. július 20., csütörtök 18:47
Képzelem! Mire a türelmes, bongyorszőrűek végeztek a napi foglalatosságaikkal, addigra te már hangosan énekelted: Nem vagyok én akácfa!"
most posts by TM
0
2006. július 20., csütörtök 13:30
Szia Hellga! :-)
0
2006. július 20., csütörtök 13:29
Szia TM! :-)
0
2006. július 20., csütörtök 13:16
Örülök, mert megérkezett Az elit alakulat dobozom, igazán szép!
0
2006. július 20., csütörtök 13:15
:)
Az akácfák árnyékában söröztem.
0
2006. július 19., szerda 18:15
Majd szólok a napnak, hogy fölösleges dolog sütnie oly nagyon! :-)
Kérdezd meg a birkákat, hogy be fogsz-e rúgni, ha tűző napon sörözöl, vagy sem? :-)

hellga007
most posts by TM
0
2006. július 19., szerda 18:10
Alig várom, hogy tusakodjak! :)
Megyek, legeltetek birkát. Közben iszom egy Borsodit.
Szia!
0
2006. július 19., szerda 18:04
Vigyázz, mert még megdöfnek a versed végén! :-)
most posts by TM
0
2006. július 19., szerda 18:01
Mert még ha benne rozsdállana... :I
"Kard kell ide újra, acélos csillogás!"
0
2006. július 19., szerda 17:55
Mielőtt belerozsdáll a kard? :-)
(Várni csak várni, mindig csak várni...)
most posts by TM
0
2006. július 19., szerda 17:47
Ja, megolajozza az öreg porhüvelyt! :)
0
2006. július 19., szerda 17:44
Az élethez kell egy kis borsodi! :-)
most posts by TM
0
2006. július 19., szerda 17:37
Nos, bármily hihetetlen, igen! :)
0
2006. július 19., szerda 17:34
Kaposváron is meleg van?
most posts by TM
0
2006. július 19., szerda 17:33
Ilyen melegben lehet, hogy azt inkább csak este venném számra.
0
2006. július 19., szerda 17:28
Hát, a Jack Daniels-t is azért veszik annyian szájukra, mert mindig ugyanazt az érzést nyújtja!
most posts by TM
0
2006. július 19., szerda 17:25
Szia! Maradtam a régi.
0
2006. július 19., szerda 17:10
Na végre, egy nőies hozzászólás! :-))

Szia, rég olvastalak!
most posts by TM
0
2006. július 19., szerda 16:36
Egyik kollégám meglepett egy hideg sörrel.
0
2006. július 16., vasárnap 23:12
Annak, hogy felkerült három Philip K. Dick regény a könyv-kínálatba!
0
2006. július 16., vasárnap 22:39
Támogatom az ötletet!
0
2006. július 16., vasárnap 21:58
Már vagy jó fél éve megrendeltem kintről a Firefly-t, ott hevert a polcon, mert magyar felirat természetesen nincs rajta, és ahhoz elég gyatra az angol tudásom, hogy maradéktalanul élvezhettem volna. Most a Serenity megjelenése kapcsán böngészgettem a neten, és Firefly magyar feliratba botlottam, meg részletes leírásba, hogyan kell a film alá varázsolni. Kínai volt az egész, mivel nem másolgatok és nem töltök le (már csak lustaságból sem :)), szóval nem foglalkozom ilyen huncutságokkal, meg nőből is vagyok :) de rászántam magam és csekély 4-5 órás bíbelődéssel sikerült a varázslat!
Szóval Firefly-t nézek tegnap óta, istenkirály a sorozat, imádom, nem lehet abbahagyni... sorozataddiktoknak és sci-fi rajongóknak kötelező megnézni!
0
2006. július 16., vasárnap 15:32
Mondjuk egy Shutter-t vagy Tale of Two Sisters-t szívesen látnék.
0
2006. július 16., vasárnap 14:39
Igen, de én akkor örülnék igazán, ha a jobb távolkeleti horrorok is eljutnának végre hozzánk.... sajnos erre kevés esélyt látok. :-(
0