Keresés

aminek kib*szottul örülök

2006. június 18., vasárnap 0:32
Aktív megrendeléseimet elnézegetve meglepődve vettem észre, hogy a rendszer félretett nekem egy db-ot "A magnum ereje"-című Piszkos Harry kalandból. Még a réges-régi akciós áron! 3 hónapja várok rá, már kezdtem lemondani róla és most itt van! Köszi Xpress!
0
2006. június 13., kedd 14:28
Bár intim, de végülis névtelen:
Egyik barátnőm - két szerencsétlen tinédzserkori abortusz, és már hosszú-hosszú évek reménytelen próbálkozása után - kisbabát vár!
A nagy eseményt tegnap tudtam meg, amikor együtt utaztunk hazafelé a DM-koncertről.
Mivel nagyon jó viszonyban vagyunk, és tudom, hogy már mennyi mindenen ment szegény leány keresztül, ezért nagyon meghatott a hír, és az a földöntúli boldogság, ami az arcáról sugárzott.
Jobban, mint az apát, aki vezette az autót, és akit onnantól fogva hazáig ugrattunk! :-)
most posts by TM
0
2006. június 13., kedd 13:36
Egyébként hol olvashatók az alapvető fórumetikai szabályok?
0
2006. június 13., kedd 13:35
Komolyan örülök ennek a moderálásnak. Ideje volt. Csak ezentúl nem olvasom Tadam remek hisztériáit. Az a szép zöld Tadam. Csak az fog hiányozni! A Tadam.
0
2006. június 10., szombat 4:46
A felhasználó hozzászólását az alapvető fórumetikai szabályok megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 9., péntek 17:35
Az angolban is van tegeződés,magázódás.Csak ott nem az eltérő személyes névmásból,hanem a szóhasználatból derül ki.Pld. a keresztnevükön szólítják-e egymást vagy sem.
Vadidegen,különböző korú emberek személyes tegeződése nekem furcsa.
A magázódásba több tiszteletet lehet vinni.
0
2006. június 9., péntek 17:19
Tegnap hozzájutottam a 6. érzékhez (hála Ziro-nak) és július elejére a SW1-2 is a birtokomban lesz!
Ezeknek nagyon kib*szottul örülök :-)))))))))))))))))))
0
2006. június 9., péntek 17:12
én addig örülök amíg nem magáznak engem
0
2006. június 9., péntek 16:47
Igen, ez egy erőltetett jópofizás - egy öreg hölgyet, vagy urat elég nehéz tegezni...
Mondjuk, ha olyan az illető - fiatalos, vidám - van, amikor nem esik nehezemre.
Az interneten az a jó, hogy mindenki tegeződik. Látom, vannak idősebb fórumozók is - ha jól látom, hetven éves bácsik is vannak itt...
Mondjuk furcsa lenne, ha így írnánk vissza választ - "Csókolom" "Jó napot kívánok!"
Az éleletben azonban már nem ilyen egyszerű!

A magázódásban az a jó, hogy nehezebb megsérteni a másikat: "Maga marha!"

A tegezés közvetlenebb, és ma már az árúházak bemondójából is tegezve szól a szöveg, pl, az OBI-ban...
Ez reklámpszichológia: így közvetlenebb a kontaktus, jobban veszik az árút....
Persze vannak konzervatívabbak, akiket zavar....
Van, aki szerint ez tiszteletlen. Hát eléggé megbolondult a világ - de ez a dolog annyira nem olyan rossz! Én már megszoktam! Sőt, utálom, ha magáznak!
0
2006. június 9., péntek 15:39
Igen, van hozzá fekk!
0
2006. június 9., péntek 15:39
Klemperer-től vettem meg, itt hírdette xpressen ;)
0
2006. június 9., péntek 15:24
Tök igazad van, de lehet, hogy némelyik öreg néni örül, hogy fiatalnak nézik.
Nálunk a munkahelyemen is tegeződni kell, amerikai cég, de van egy hatvannak kinéző néni, azt sosem tudtam tegezni.
0
2006. június 9., péntek 15:18
OFF
Én azt "bírom" ebben a protokollban, hogy mindenkit tegeznek kivétel nélkül.
Előttem egy öreg néne vett egy kávét vagy mit, s a húszéves srác kérdezte tőle, hogy "Itt fogyasztod?", mikor elment meg: "Gyere máskor is". Lehet, hogy globalizálódunk meg minden, de ahol You és You között van különbség, ott azért használhatnák...
0
2006. június 9., péntek 2:42
a reservoir dogshoz van fekk?
0
2006. június 9., péntek 2:34
Basszus nálam is így ugyanígy visszakérdeznek a mekiben! Eddig azt hittem hogy a gyenge hangom elveszik a térben, de nem, ez ilyen McDonalds protokoll! Most megnyugodtam :)
0
2006. június 9., péntek 0:01
/OFF Nahát, honnan szereztél Fight Club digit? :)
0
2006. június 8., csütörtök 23:44
A felhasználó hozzászólását az alapvető fórumetikai szabályok megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 8., csütörtök 0:25
Hogy 2nap és elkezdődik a foci VB!
0
2006. június 7., szerda 22:16
Kib*szottul örülök annak, hogy ma meglett a:
- A rettegés foka doboz
- Harcosok klubja digipack
- Star Wars Ep 1 és 2
Xpresstől pedig ezek jöttek:
- Kill bill díszdoboz
- Kutyaszorítóban duplalemezes változat (mielőtt valaki leugatna, hogy mekkora k*csög vagyok, hogy megvártam az akciót, azzal közlöm, hogy amikor kiadták először akkor még nem gyűjtöttem a dvdket ;)

Szóval ez a napom kib*szott jó volt :D
0
2006. június 7., szerda 19:13
Vagy inkább: "Távozz tőlem sántán..."
0
2006. június 7., szerda 19:10
Távozz, Sátán! :-))
0
2006. június 7., szerda 19:05
miért nem 666 Ft? :-)))
0
2006. június 7., szerda 19:04
ha még sokáig emlegetitek a hamburgereket, nagyon éhes leszek...:-)))
0
2006. június 7., szerda 19:03
:-)) 999 Ft lesz. :-)
0
2006. június 7., szerda 18:44
Végre egy tehetséges nő! :)
0