Keresés

aminek kib*szottul örülök

2006. június 7., szerda 18:37
Én nem dolgozom a Mekiben, de ha kell, a legközelebbi négerbulin összerittyenthetek egy-két hamburgert. :-)) Milyen üdítővel?
0
2006. június 7., szerda 18:36
Én is rendelnék egy sajtburger menüt kólával. Ilyenkor egyébként a kiszolgáló mindig vissza szokott kérdezni: "Milyen üdítővel?"
0
2006. június 7., szerda 18:14
Örülnék egy bigmeknek mostan. Nem dolgozik valaki a Mekiben?
0
2006. június 7., szerda 17:51
Tökre örülök, hogy nem a McDonaldsnál kell dolgoznom.
0
2006. június 7., szerda 17:10
Az IFO olyan, mint az UFO?:D
0
2006. június 7., szerda 1:22
2 hét múlva remélem én is így leszek. Igaz nekem már a második lesz :)
0
2006. június 7., szerda 1:01
Helló!

Én meg annak örülök nagyon, hogy egy héttel ezelőtt sikeres államvizsgát tettem - amely egyébként összességében 4-es lett - így most már én is diplomás embernek modhatom magam. Jövőhétem már a kezemben lesz a dokumentum is.
0
2006. június 6., kedd 23:28
Nope. IFO vagyok.
0
2006. június 6., kedd 23:01
A legutóbbi Xpress-csomagom. :)
Különösen: Piranha II. (imádom a főcímzenét) és A massza.
0
2006. június 6., kedd 22:32
Münchenbe én is bepróbálkoztam, de valószínű túl szép vagyok egy németnek... ;D
0
2006. június 6., kedd 22:31
Kösz a gratulációt!
Ma épp belekukkantottam a fókussba s pont Lambert szegedi látogatásáról volt riport, nagyon szimpatikusnak tűnt a fickó benne. Tényleg látszott hogy szeretni a rajongóit, osztogatta is serényen az aláírásokat. Biztos nagy élmény volt látni. :)
0
2006. június 6., kedd 22:24
-A SportClub ott figyel a UPC-n!
-Végre rövidnadrágot tudtam felvenni!!
-A JB díszdoboznak (díszbőröndnek) én is!!!
-DE AMINEK IGAZÁN:A JÓ KIS SONY WEGA KV-21FT2K TV-M HOLNAP NYUGDÍJBA VONUL!!!! (Legalábbis tőlem távozik, átpasszoltam faternak a hálószobába.) UGYANIS ÉRKEZIK AZ UTÓDJA, EGY KICSIT (SOKKAL) VÉKONYABB KIVITELBEN!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
0
2006. június 6., kedd 20:02
Hello!

Egyre jobb topikok születnek itt, Box Office most pedig ez. Én most az aránylag jól sikerült írásbeli érettségim miatt örülök kicsillagosottul. Visszatekintve filmes élményeimre pedig annak, hogy annak idején a díszpremieren nézhettem meg A Király visszatért. Megérte vidékről felmenni Budapestre. Tavaly nyáron részt vettem a München statisztaválogatásán, bár nem kerültem be, de jó volt kicsit belekostólni, hogy is megy ez. Bátyám pedig kikosarazta Spielberg-et, mert nemet mondott a statisztálásra végül : ))) És kipontozatlanul örülök, hogy megjelenik ősszel itthon a JB Ultimate Collection szép tálalásban.
0
2006. június 6., kedd 19:43
Szia Hungarian!
De jó ötlet ez a topik, nagyon tetszik!!! :-) Gratulálok a vizsgádhoz!!!
Én annak örülök ki ......., hogy tegnap szereztem egy autogrammot Christopher Lamberttől, és szemtől szemben állhattam Mr. Hegylakóval. Még mindig a hatása alatt vagyok. :-)
0
2006. június 6., kedd 19:33
Noha magyarok vagyunk, ne csak dühöngjük és elégedetlenkedjünk, szóval itt a lehetőség, hogy bebizonyítsuk: tudunk mi örülni is azért!

Én például ma annak örülök kib*aszottul, hogy ötösre vizsgáztam nemzetközi gazdaságtanból. ;)
0
2001. május 15., kedd 2:40
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0