A kiadó kiküldi a szinkront,de valamikor csak a párbeszédeket és a kinti mastert gyártók döntik el,hogy miként és milyen formában kerül minden a lemezre. Egyes cégeknél (Disney,Paramount) vannak előre lépések,hogy már az extrákat is magyaritják,söt a Disney lemezek 95%-ka magyar menüs.Sajnos a Fox és MGM (ez egy cég,egy tulaj) nem hajlandoak ilyen téren (extra felirat) ugymond engedni,foglalkozni vele.Bár most hogy jön a Bond "kuffer" talán lesz valami előrelépés,de én peszimista vagyok ezen a téren.Okosok szerint ez anyagi kérdés is.
0
2006. június 16., péntek 20:10
648
Akkor ki dönti el, hogy a hazai kiadásra mi kerüljön?
Ez egy ártatlan kérdés, egy tudatlan kis dvd vásárlótól..kéretik nem nekem esni!:)
0
2006. június 16., péntek 17:29
19949
Gyrekek!
ÉRTSÉTEK MÁR MEG HOGY AZ INTERCOM CSAK FORGALMAZZA A FILMEKET ÉS NEM ŐK GYÁRTJÁK (Fox,MGM,Disney,Paramount)A GYÁRTÁSBA ÉS ABBA HOGY MI KERÜLJÖN A LEMEZRE NINCS SEMMI BELESZÓLÁSUK. ŐK KÉSZ TERMÉKET KAPNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2006. június 16., péntek 17:29
19949
Gyrekek!
ÉRTSÉTEK MÁR MEG HOGY AZ INTERCOM CSAK FORGALMAZZA A FILMEKET ÉS NŐK GYÁRTJÁK (Fox,MGM,Disney,Paramount)A GYÁRTÁSBA ÉS ABBA HOGY MI KERÜLJÖN A LEMEZRE NINCS SEMMI BELESZÓLÁSUK. ŐK KÉSZ TERMÉKET KAPNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2006. június 16., péntek 3:22
13
Nem tisztem, hogy az Intercom dolgaiba beleszóljak, de kéremszépen, ennyire monopolnak lenni (átvett Universal filmek) és ennek fejében ilyen igénytelenül kiadni filmeket... a Belső emberre egyetlenegy előzetest feltenni extrának? Röhej! És mi az a három csillag az ötből értékelés? Mindenki elvesztette a szemét vagy a fülét?
Andy Wajna szivarja egyre hosszabb és hosszabb. Ennek ellenére mi szívjuk...
DE: ne adjuk fel... A rózsaszín párduc remake (Steve Martin és barátai) kétlemezes változata biztos meghozza kedvünk. Bár a film egyenlő a nullával az extrák biztos érdekesek lesznek.
0
2006. június 15., csütörtök 23:16
2967
A egyik legjobb?
Az idei év legjobbja:-)
0
2006. június 15., csütörtök 23:02
1190
Tényleg csak egy előzetes az extratartalom? Egy ilyen kiemelkedő, sikeres filmhez? Ez siralmas. A film viszont elég jó.