Keresés

Drakula

2019. február 17., vasárnap 21:51
Én nagyon szeretem, szerintem baromi jó ez a film. Szóval még egy valaki a pluszos oldalon. :)
0
2019. február 17., vasárnap 13:20
Huh, még jó hogy csak szerinted ilyen a film, a valóságban nem :)
0
2019. február 17., vasárnap 11:49
Drakula citromba harapott

Rossz, giccses, néhol már-már nevetséges és elvont pillanatokkal teli, unalmas adaptációja szerintem ez Bram Stoker klasszikus (levél)regényének, Francis Coppola rendezésében; a könyvben eredetileg nem is szereplő, erőltetett romantikus Elizabetha-szállal, és egy -ebben Gary Oldman által játszott- folyton szomorkás és érzelgős címszereplő vámpír gróffal (na meg egy bunkó, ripacs -és ahogy a filmben is nevezték-, vén baromként ábrázolt Van Helsing professzorral, Anthony "Dr. Lecter" Hopkins megformálásában). A borzongató "drakulás"-hangulat viszont igazán remek a filmben, akár a maszkok/smink, valamint a jelmezek is szépek még.
0
2002. május 23., csütörtök 20:36
A filmen NINCS szinkron, mint ahogy a képarány sem 4:3, ahogy ott fel van tüntetve, hanem 16:9 (1.85:1)
0
2002. május 21., kedd 23:20
Netcim javitás
www.dvdonline.hu
0
2002. május 21., kedd 22:07
Tovább vizslatva a www.online.hu oldalon tényleg nem értem, hiszen a gyártó stúdió is megegyezik (Col/Tri). Most már mindenképpen választ kérnék az Xpress-től.
0
2002. május 21., kedd 22:02
Hát nem tudom, lehet, hogy káprázott a szemem de a www.online.hu oldalon ezt a 1992-es Draculát láttam és ott szinkronizált volt. Igaz más a borító is.
Ez a verzió miért nincs meg az Xpress-nél? Az Online oldalon kevés infó van a DVD "felszereltségéről, amiből kiderülne. hogy nem csak a borítója más a kiadásnak.

Vagy esetleg be lehetne ezt szereznie az Xpressnek-is mert akkor az Xpressnél rendelném meg.
0