Köszönöm a segítséget. Viszont nem értem a következőt:
"Én mindig a digipackból veszem ki, s így ráadásul még feliratos is!"
Nekem amúgy nem a digipackos kiadás van meg, nálam a filmek külön tokokban vannak.
0
2006. augusztus 9., szerda 17:33
52684
Én mindig a digipackból veszem ki, s így ráadásul még feliratos is!
most posts by TM
0
2006. augusztus 9., szerda 16:26
9489
Ha értesz angolul, akkor itt megtalálod: http://www.dvdcompare.net/comparisons/film.php?fid=767#2
0
2006. augusztus 9., szerda 15:35
88
A Keresztapa trilógia Bonus lemezének rejtett extráit hogyan lehet elérni?
Köszönöm.
0
2006. július 21., péntek 20:02
6925
Rajtam nem múlik...
Viktor,viktória:A fõmenüben van egy csillag.Oda lépve és enter,bejön egy rövid Blake Edwards interjúrészlet.
0
2006. július 21., péntek 18:16
9489
Csak rajtunk múlik, itt működni fog-e. Hajrá!:)
0
2006. július 21., péntek 18:10
6925
Valami miatt az ilyen fórumok nálunk nem működnek.A dvdextra.hu oldalon próbálkoztam,de egyedül kevés vagyok hozzá. Külföldön sok filmes honlapon ez ugyanolyan alapszolgáltatát,mint mondjuk az akciós filmek felsorolása.Vagyis az xpress-nek is be kellene szállnia a filmek csoportosításával,hogy az olvasók által beírt anyag könnyen visszakereshető legyen. Ha a tokon szerepel,hogy van rejtett extra,eddig mindig sikerült megtalálnom. A legegyszerűbb trükk:a lemezen levő"címek,title" végignézése.Gyakran a stop és a megfelelő számgomb beírására megy csak.Ha belebotlasz egy rejtett extrába,ezt lejátszva végén bejön egy menütábla.Akkor már tudod hol kell keresgélned a rejtett elérést. Vagy maradnak a külföldi honlapok.Pld. dvd-narr.de Voltaképpen ritkán vannak igazán eldugva.
0
2006. július 21., péntek 18:04
9489
De legalább egyre gondoltunk. :)
Még annyit, h igaz, néha kis semmi vackok a rejtett extrák, merthát ha olyan jók lennének,nyilván nem lennének rejtettek, de attól még lehet örülni, ha ez ember megtalál egyet vagy annak is, ha csak a mások által leírtakat sikerül előcsalni.
0
2006. július 21., péntek 18:02
4379
A nemzet aranya - ZS HOZZÁSZÓLÁSA
Az Amazonas kincse -Rejtett extrák: A rejtett extrákat rögtön a főmenüből érhetjük el: ha a főmenü pontjaiban a legalsótól lépünk felfelé (Trailers, majd Special Features), a Special Featuresnél a távirányítón a felfelé nyíl háromszori nyomására egy kis sárga láng jelenik meg. Ezt kiválasztva egy közel 2 perces kisfilmet láthatunk a film számítógépes effektusairól. Ugyaninnen, vagyis a Special Featuresön állva, nyomjunk három balra nyilat, és egy újabb láng szimbólum jelenik meg. Ez esetben egy fél perces film a jutalmunk annak a jelenetnek az elkészültéről, mikor Manito egy fejszét dob The Rock feje felé, és az végül a fában landol.
Akira (2 DVD) - Rejtett extrák. Három is van a kiadványon, méghozzá jól elrejtve. Annyit segítek hogy a háromból kettőt a molinó környékén keressétek, a harmadikat pedig az első korongon.
Repülő tőrök klánja - A második korongon a Szereplők és Stáb menüpontra ráállva nyomd meg a lefelé nyilat. Ekkor elszíneződik az első sávban látható alak fejfedője, s ha entert ütsz, akkor máris a rejtett extrák közt találod magad (két előzetes, hat TV-reklám és egy videóklip)
Guggoljle!
0
2006. július 21., péntek 17:51
52684
Az Easter Egg-ről én is hallottam, nekem is van sok ilyen itt a fórumon, például itt az 5. hozzászólás. :-) De nincs az embernek mindig ideje, meg idege nyomkodni a fellebalrajobbrasréhen-nyilakat, hogy hátha még történik valami a lemezen. Ráadásul az ilyenek egy része már csak fölös töltelék.
most posts by TM
0
2006. július 21., péntek 17:50
88
Úgy látom Rainbow megelőztél!
0
2006. július 21., péntek 17:47
88
Pl. azért, hogy érdekesebb legyen a lemez és azok is megvegyék, akik rejtett extrák nélkül még gondolkodóba esnének a megvételt illetően. :)
0
2006. július 21., péntek 17:45
1849
I Spy>bonus menü>motor fele klikk>lámpa aktív>klikk>edi mörfi bohóckodik "waddafack"
LOTR-k>jelenetválasztás>utolsó lap>egyet le>klikk>elijah wood/peter jackson/dom monaghan/ben stiller vince vaughn szórakozik (the return of the kings>the kings of the comedy)
0
2006. július 21., péntek 17:44
9489
Ezt a forgalmazóktól kérdezd. talán azért, hogyha valaki végignézte a filmet is meg az extrákat is, egyszóval, kimerített minden lehetőséget, akkor még mindig kapjon valami izgalmasat a lemeztől. egy kis plussz ajándék. Angol nyelvterületen Easter Egg-nek hívják őket, utalva arra, amikor a gyerekeknek Húsvétkor elrejtik a tojásokat. Talán pont annyi izgalom van azokat megtalálni, mint egy kis rejtett extrát.:)
0
2006. július 21., péntek 17:37
52684
Én egyszerűbbet kérdezek: Minek egy extrát elrejteni?
most posts by TM
0
2006. július 21., péntek 17:35
9489
Ok, neked is csak azt tudom mondani, ha összegyüjtjük, úgy ér valamit, ha azt is leírjátok, hogy lehet őket megtalálni.Pl.:
A Nagy hal c filmben: A főmenüben menj rá az extrák /special features -re,és nyomd meg kétszer a felfele nyilat. A kép tetején, a kalap tetején elméletileg megjelenik egy csillag. nyomd meg az Enter-t.
Na, én így gondoltam...
0
2006. július 21., péntek 17:35
43
Úgy lenne értelme a dolognak, ha azt is leírnátok, hogy melyik filmnél, hogy lehet előcsalni ezeket a rejtett extrákat. Egy észrevétel.
0
2006. július 21., péntek 17:33
52684
Kérdezd meg a nyuszitól! :-)
most posts by TM
0
2006. július 21., péntek 17:25
1849
I, Spy; LOTR Extended 1-3...
0
2006. július 21., péntek 17:17
9489
Na jó, de hol vannak?
0
2006. július 21., péntek 17:17
13392
...Cannibal Holocaust, A kör, A kör 2...
0
2006. július 21., péntek 16:07
9489
Ha már van ilyen topic, elnézést, egy csomó oldalt végignézetm ahol a topicok vannak,de nem találtam.
Mit szólnátok hozzá, h elkezdenénk gyüjteni az általunk ismert rejtett extrákat? Tudom, egy csomó ilyen honlap van, de főként angol, és region 1-os dvdkhez, ami nem biztos, h a region2-eseken ugyanúgy van.
Szóval, van ötletetek akár egy jó magyar honlapra, ahol ilyeneket gyüjtenek, akár egy -egy szóraérdemes rejtett extrára?