Keresés

Valaki emlékszik a címre? - gyerekkorunk filmjei

2008. június 4., szerda 17:31
Ezerszer köszi!:D
0
2008. június 2., hétfő 0:50
Arnold: Én az Oroszlánemberre tippelnék.
0
2008. június 1., vasárnap 23:27
John McNaughton: THE BORROWER (1991)

http://www.imdb.com/title/tt0101502/
0
2008. június 1., vasárnap 21:35
Hello Mindenki!

Én egy régi horror filmet keresnék. Olyan 90  vagy 92 es lehet, pici voltam még... hehe. Szóval a címe érdekelne (angol lehetőleg). Az a story hogy valamilyen idegen lény űrhajóval vagy valamivel leszál a Földön, majd akivel találkozik azzal fejet cserél. Nem vicc. A csávó lekapja a fejét és az áldozatáét a sajátjára cseréli, így a teste is átalakul a csávokáméra és éli az ő életét. Ennyire emlékszem rá, a cselekmény szálra (már ha volt) nem emlékszem. A vége van még meg, hogy sokan (asszem zsaruk) lelövik (sokszor), majd egy menő elszálítja, és akkor mégiscsak feltámad és elkapja a mentőst. Ennyire emlékszem sajna. Egy régi B horror, és nagyon érdekelne mi a címe. Rengetegszer kerestem már, és nagyon meg köszönném ha valaki segítene.

Előre is köszönöm: B.M.
0
2008. május 3., szombat 21:19
Időnként bedobom, hátha valakinek most eszébe jut, egy eldugott VHS-en mostanság ráakadt :))Amerikai vagy kanadai film, télen játszódik, talán Alaszkában. Az apa a motoros kisrepülőjével lezuhan az erdőben, egy fának ütközik, súlyosan megsérül, talán be is szorult a lába. A fia(?) egy kutyás szánon ered a nyomába egy nagy hóviharban, persze rátalál az apjára. Talán még szánhúzó verseny is volt közben, talán onnan vált ki a fia, nem emlékszek már rá. 80-as években készülhetett körülbelül és nem a néhai Charlton Heston-nal készült Alaska c. filmről van szó, aki tud bármit is a filmről, megköszönném, ha megosztaná az infót :))
0
2008. május 3., szombat 20:49
na, akkor én is feldobnék egy rejtvényt:

az a film, aminek a címe kellene, az egy kosztümös film (pl. Ben Hur, Gladiátor, Trója, stb.), de hogy pontosan melyik korban játszódik, azt sajnos nem tudom. a film elején két fiútestvért (talán ikrek?!) még csecsemőként elválasztanak egymástól, anyjukat pedig megölik. az egyik fiú civilizált emberként nő fel, a másik pedig a dzsungelben, oroszlánok közt. aztán persze a két testvér találkozik, sőt párbajoznak is, ha minden igaz... a vége valami olyasmi volt, hogy a vadonban nevelkedett fiúnak a kezeit leöntik valamiféle savval. aztán csinálnak neki egy olyan páncél kesztyűt(?), amin  karmok vannak és ezzel harcol... na, ennek kéne a címe. :)
0
2008. április 27., vasárnap 14:01
Köszi szépen a segítséget. Hát több mint valószínű, hogy A faljáró francia változata lesz az. Bár ez csak akkor derül ki, ha netán leadja valamelyik csatorna, mert máshonnan nemigen lehet beszerezni. Pedig anno felvettük videora, de valahogy eltünt :( Amugy nem gondoltam volna, hogy ilyen régi film (1951!) A trükkökre azért kíváncsi lennék mai szemmel, nyílván gyerekként nem tűnt fel a megvalósítás...
0
2008. április 26., szombat 23:38
Átjártak ők is a falakon, csak ők az ajtót használták... ;-)
0
2008. április 26., szombat 21:18
Igen, az imdb ilyenről is tud:
http://www.imdb.com/title/tt0043577/
0
2008. április 26., szombat 21:16
Persze ettől még létezhet francia verziója is...
0
2008. április 26., szombat 21:14
Igaz, igaz. Most, hogy olvasom, nekem beugrott, hogy gyerekkoromban volt ilyen című film ("A faljáró") a tévében, amit meg is nézhettem. De semmi többre nem emlékszem. Azaz mégis... talán annyira, hogy az illető a börtönben is átjárt a falakon, hülyítve ezzel a rabtársakat, akiknek ugyanez a kunszt nem akart összejönni.
0
2008. április 26., szombat 21:14
A történet alapján A faljáró (Ein Mann geht durch die Wand) című német filmről lehet szó, amely Marcel Aymé francia író kisregényéből készült. Bourvil nem játszik benne.
http://www.imdb.com/title/tt0053047/
0
2008. április 26., szombat 20:41

http://www.tutifilmek.hu/a_faljaro-film-7989
0
2008. április 26., szombat 20:38
Egy régi fekete-fehér francia filmet keresek. Még kiscsikó koromban láttam a Duna TV-n, úgyhogy lehet tévedek 1-2 dologban.
Ha minden igaz, akkor a Bourvil nevezetű színész volt a főszereplő, akinek valahogy lett egy olyan képessége, hogy át tudott menni a falakon.
Ennyire emlékszem, de azt hiszem ebből is rá lehet jönni, hogy mi is ez. Szóval a címe érdekelne. Próbáltam utánajárni már port.hu-n is, de nem jártam sikerrel.
A színész fényképe (hátha segít):

(és remélem tényleg ő szerepelt benne)
0
2008. április 26., szombat 1:40
Inferno volt a címe.Egy üvegkoponya volt a górén,és volt egy koponyás sétapálcája és egy háromkerekü motorral nyomta volt egy komoly csapata.Olasz akciófilm volt a 80-as évekből.Nekem is tetszett!
Meg ezek is!
http://www.imdb.com/title/tt0085124/
http://www.imdb.com/title/tt0086434/
Mekkora filmek voltak ezek akkor!
Mark Gregory Az egyikbe egy indiánt játszik egy köcsög zsaru basztatja a zsaru (Akit buldózernek hívtak című filmben Bud Spencer ellenfele volt)Megöl egy indiánt egy barlangban,ő meg bosszút ál fogja az íjját és rendet tesz!A másik filmben is ő játszik Bronxban mindenkit kinyírnak lángszóróval cool fekete ruhában és jön ő egy motoros banda vezéreként és rendet tesz.Akcióban is ott voltak az olaszok akkor nem csak horrorban.
Franco Neronak is volt egy komoly filmje abban az időben 10szer megnéztem a moziban a Kobra napja.
Meg az Öld meg a sogunt! Hiroyuki Sanadával.
VHS-en két horror tetszett mikor egy hajó kikötött egy kikötőbe és felmentek a fedélzetre full vegyvédelmibe de szart sem ért mert a tojások amik a hajón voltak (kicsit alienesre hajazott)felrobbantak és a belek meg az agyvelők kirobbantak a palikból.A másik egy zombis film volt egy repülő leszállt a reptéren kimegy egy riporterekből álló csapat kinyílik az ajtó a gépen és kirohannak belőle a zombik.Persze a pali ezt csak álmodja de a végén csak bekövetkezik,az álom valóraválik.
Nekem ezek voltak a meghatározó filmek anno.Na és persze Péntek 13.forever
0
2008. április 21., hétfő 13:53
New Line film, úgyhogy az FHE fogja kiadni valamikor, mivel hozzájuk kerültek a stúdió jogai nemrég. Júniusban jönnek az első címek...
0
2008. április 21., hétfő 13:47
Kösz!
Igen, ez az.
Haláli jó film.
Utána néztem, még csak vhs-en jelent meg, szinkronnal.
tehát:
EZT IS ADJÁK KI!
0
2008. április 21., hétfő 13:40
Amikor a farok csóválja (Wag the dog)
0
2008. április 21., hétfő 13:36
"- gyerekkorunk filmjei"
kinek hogy, amit én keresek azt a filmet én már felnőtként láttam , mégsem ugrik be a címe.

Amire emlékszem:
amerikai (elnök) választás
bakancsokat dobálnak a lámpa vasra
country dalt írnak
kitalált sztori alapján csinálják a választást
mintha valami boszniai túlélő lenne
katonai hős aki mégsem hős, talán őt nevezik el bakancsnak
Főszereplő azt hiszem Al Pacino, Robert de Niro vagy Dastin Hofman a szentháromságból valaki
Na mi a címe?
Van-e dvd-n?
0
2008. március 23., vasárnap 22:31
Ez nagyon kéne nekem!!ha esteleg valaki tud segíteni!!wishmaster83@freemail.hu!!előre is köcce!!
0
2008. március 23., vasárnap 19:51
Hát erre a sorozatra emlékszik valaki? :)))
Nekem nagyon meghatározó sorozat volt a gyerekkormban! Páncélt fel!!!
http://www.youtube.com/watch?v=M678PVOf5F0
0
2008. március 21., péntek 15:01
Nincs mit.
Azt hiszem túl sok Sky Channel-t néztem kiskoromban, mert szinte egyből beugrott a sorozat címe!  ;)

a DJ Kat Show-ban voltak még olyan rajzfilmek, mint a He-Man, a Silverhawks és a M.A.S.K.! :D
0
2008. március 21., péntek 12:51
WOW, azt hiszem tényleg a Voltron lesz az!!! KÖSZI!:D
0
2008. március 21., péntek 9:03
Voltron?
0
2008. március 21., péntek 7:06
Esetleg még valami emlék?
0