Keresés

Horrors On DVD

2004. augusztus 18., szerda 21:18
"Kedvenc Carpenterünk 1983-ban éppen a The Thing katasztrofális bukását próbálta kiheverni"

Ezt a mondatot a Sokk-ról idézem, és nem tudom kiheverni. Anyagi bukásról talán beszélhetünk (?), de hogy Carpenter legjobbjának tartott filmjét egy ilyen rövid buktáról szóló mondattal elintézni?.. Aki többet tud róla, irjon.
0
2004. augusztus 18., szerda 17:25
Na jó, akkor legyen 976. A filmet egyébként az Elm utcai Freddy Krüger, vagyis Robert Englund rendezte.
0
2004. augusztus 18., szerda 16:38
A film címében nem 666 volt. Bár logikusan hangzana :-)
0
2004. augusztus 18., szerda 13:34
Hát mi lenne a Sátán hívószáma, ha nem 666?
0
2004. augusztus 18., szerda 12:45
Nem véletlen a Sátán hívószáma "hatszázvalamennyi"... ? Az is ilyesmi volt. A The Gate-ban nem emlékszem, hogy cikizték volna a főszereplő kissrácot, bár már rég láttam. És a főszereplő szerintem nem változott semmilyen démonná.

Ha már ennyire emlegetitek ezt a Guinea Pig-et mi a fene van benne? Most már kiváncsi lettem. Miről szól?
0
2004. augusztus 17., kedd 20:42
Megnéztem a trailer-eit, talán a 2. lehet. Az első részt de régen láttam már... talán Pokolkapu (?) vagy ilyesmi néven futott nálunk. A rendező személye meglepett, Tibor Takacs, s feltűntek a készitők között még olyan nevek, mint pl. 'John Kemény'... :)
0
2004. augusztus 17., kedd 20:25
ez a the gate valamelyik része lesz. feljönnek a lyukból ilyen kis démonok is (stop motion marhaságok :), akiket befőtes üvegben tartanak? a végén jön egy nagy szörny is a'la the thing vége? (ez az első rész) vagy pedig a srác megy át a kapun és ott üti-veri egyik démon a másikat vmi platformon a semmi közepén? (ez meg a második)
0
2004. augusztus 17., kedd 20:23
hát ezt elbasztad. a guinea pig sorozat kizárólag hardcore-fanoknak való (akik pl. faces of death-re és nekromantikra is ráizgulnak - három külön kategória, de mindháromhoz erős gyomor kell), szerencsére nem mindegyik ilyen. kezdés gyanánt én a ringu - a szem - ju-on triót tudnék javasolni, s ha ezek megvoltak, akkor nézhetsz auditiont, kairo-t és versust. :]
0
2004. augusztus 17., kedd 20:07
Egy filmcimet keresek. Még anno, jópár évvel ezelőtt (7-8 biztos) játszottak az HBO-n egy filmet. Sajnos igen halvány emlékeim vannak róla, valakinek talán beugrik. Egy csávó meglehetősen szerencsétlen öccsét rendszeresen kicikizik, főleg csajok, menő srácok stb. Egy nap... hát a fene tudja mi történt vele, valamiféle démon lett belőle, és a saját bátyját üldözi (alighanem). Egy olyan jelenetre emlékszek, hogy egy nagy lyuk tátong a földben (talán a házuk közepén?), a szélén a bátyó, a másik szélén az öccs fenyegetőzik. Na ebből mondja meg valaki... (Remélem nem a Slaughterhouse rock, de abban ha jól emlékszem nincs ilyen.) Rémlik esetleg valakinek? Jamamura? .)
0
2004. augusztus 17., kedd 19:34
Hogy mik vannak...Biztos "nagy durranás" volt neki a film, ha így belekezdett a dolgokba. Azért valószínű, hogy "csak" rendezett a film.
0
2004. augusztus 17., kedd 19:33
Hogy mik vannak...Biztos "nagy durranás" volt neki a film, ha így belekezdett a dolgokba. Azért valószínű, hogy "csak" rendezett a film.
0
2004. augusztus 17., kedd 19:12
Hát épp ebben a témában nyomoztat Charlie Sheen, kiváló szinművész, szegény véletlenül megnézte a Guinea Pig 2-t, és annyira valószerűnek találta az "effekteket", hogy feltételezi talán nem is effektek, hanem valódi gyilkosságok (?).
0
2004. augusztus 17., kedd 18:58
Akkor is ez lenne a véleményem, ha "nehézségi szint" szerint adagoltam volna magamnak a filmeket. ;) Gondolom azért megrendezett, nem pedig valós dolgok. Különben mi ebben a film? BBbbrrrrr...a hideg is kiráz tőle.
0
2004. augusztus 17., kedd 18:22
Ismerkedni akartál az ázsiai horrorokkal, és a Guinea Piggel kezdted? :-))))) Hiába na, gwailo az gwailo... :-))
0
2004. augusztus 17., kedd 12:52
Persze, mindenki írhat ;)
0
2004. augusztus 17., kedd 12:04
Semmit sem vesztettél! Szerintem ne is erőltesd.
0
2004. augusztus 17., kedd 11:50
elég sok beteg film készül odaát, mondjuk ehhez még nem volt szerencsém :)
0
2004. augusztus 17., kedd 11:28
Sziasztok!

Nemrég olvastam, hogy jövő tavasszal (2005.) lesz a Kör 2.!
Alig várom! :-)
0
2004. augusztus 17., kedd 11:08
Köszi! Közben volt "szerencsém" a Guinea Pig első részéhez. Kár volt előtte úgy lelkendeznem, ilyen elmebetegséget még nem láttam. Egy kész agyrém volt! Normálisak ezek a sárgák?? Komolyan van olyan ember aki mondjuk egy délutáni filmnézésnek ezt választaná? Erősen kétlem.
Csak ez a sorozat ilyen beteg vagy az összes többi ázsiai horror is ilyen?
0
2004. augusztus 17., kedd 10:42
te spóroljál :)) majd én írok :)
0
2004. augusztus 17., kedd 10:01
én is írhatok? :]
0
2004. augusztus 17., kedd 9:40
Írj mailt.
0
2004. augusztus 17., kedd 8:58
ittvan egy jó kis kollekció ázsiai horrorokból.
0
2004. augusztus 17., kedd 0:35
Sziasztok!

Nekem viszonylag újabb filmjeim vannak:

Másvilág
Álomcsapda
A bestia
Farkasok szövetsége (mondjuk ez nem horror, de elég jó)
Vidocq
Resident Evil (ezt hiba volt megvenni)
Álmosvölgy legendája
Hetedik érzék
28 nappal később (ez kurvajó, de gondolom nem kell bemutatni)
Invázium
Halálhajó
A kör
Alkonyadtól pirkadatig

A következő régi filmeket szeretném megszerezni:

Lifeforce
Mutants 1-2.
The howlings (Űvöltés) Ennek lehet, hogy több része is van.
Demon, Demons

Aki tud segítsen, köszi.

0
2004. augusztus 16., hétfő 16:53
ajjaj.. van egy pár.

a teljesség igénye nélkül:

Ringu, Inner Senses, Dark Water, Ju-On: The Grudge, The Two Sisters, Audition, Ichi the Killer, Visitor Q, Kairo,

ezekkel kezdjed, aztán majd meglátod :)
0