Ennél jobbkor nem is kérdezhetnéd - pont tegnap néztem, ráadásul épp most fejeztem be azt a néhány sort róla, mellyel megtiszteltem. :)
Csak a kedvedért. :)
The Apparition (A jelenés, 2012)

A Warner Bros. stúdió és a Dark Castle produkciós cég utolsó együttműködéseként, elkészültéhez képest bő két éves késéssel érkezett ez a produkció, melynek terjesztése rekordott döntött, csak épp nem pozitív irányba: kiemelt bemutatóhoz képest hihetetlen kevés kópián mutatta be a Warner, ennek megfelelően csupán a gyártási költségek negyedét tudtak összeharácsolni. Amúgy azok jártak a legjobban, akik nem pazarolták a pénzüket erre a kliséparádéra, melynek elgondolása ütős lenne, az előadás azonban mindennemű fantáziát és logikát nélkülöz. A három fiatal, kétségtelenül dekoratív színész alakítása vetekszik egy teljes kiőrlésű búzából készített vajas kifliével, attól meg ritkán vagyunk előrébb, amikor a néző azon sakkozik, melyik karakter testnyílásába tolná az egyszeműt. Az esti borzongásigényt többé-kevésbé teljesíti a falatnyi játékidejű mozi, de egyik ijesztgetés mögött sem áll semmilyen narratíva, így aztán könnyen az lehet a bámulda vége, mint esetemben: már ágyba bújáskor sem tudtam felidézni, mit láttam.