Keresés

Horrors On DVD

2012. november 30., péntek 12:01
köszi. :)
0
2012. november 30., péntek 11:51
Utólag olvastam róla pozitív, vagy legalábbis a mérleg pozitívabbik nyelve felé el-elbillenő kritikákat, de augusztusi véleményem attól még...

The Tall Man (2012)

Számos példát tudnánk említeni, milyen remekül tud elsülni a játékidő kellős közepére időzített műfaj- vagy koncepcióváltás, esetleg totális átverések sorozata, de a lelket szögesdróttal szanaszét szaggató, a közönséget alaposan megosztó Mártírokért felelős Pascal Laugier új filmje egész biztosan nem lesz a felsoroltak között. Az ezúttal a legkevésbé sem brutális vizekre evező Laugier darabja a nagyobb piacokon csak limitált terjesztést kapott, azaz csak fesztiválokon mutatták be, mely jól jelzi, hogy még azok sem bíztak a sikerében, akik pénzelték, okkal, hisz a rövid idő alatt totálisan összekevert lapokba lehetetlenség belelátni, ahogy a tanulságosnak szánt mondanivalóféleség is elvész, miközben a végeredmény épp olyan kiábrándító, mint amilyen álmosító. Nem csoda, hogy nem zengtek róla a lapok.
0
2012. november 30., péntek 11:45
Creeper, The tall man-ről valami? :)
0
2012. november 22., csütörtök 14:40
Hehe, köszi. :)
0
2012. november 22., csütörtök 14:37
Ennél jobbkor nem is kérdezhetnéd - pont tegnap néztem, ráadásul épp most fejeztem be azt a néhány sort róla, mellyel megtiszteltem. :)

Csak a kedvedért. :)

The Apparition (A jelenés, 2012)

A Warner Bros. stúdió és a Dark Castle produkciós cég utolsó együttműködéseként, elkészültéhez képest bő két éves késéssel érkezett ez a produkció, melynek terjesztése rekordott döntött, csak épp nem pozitív irányba: kiemelt bemutatóhoz képest hihetetlen kevés kópián mutatta be a Warner, ennek megfelelően csupán a gyártási költségek negyedét tudtak összeharácsolni. Amúgy azok jártak a legjobban, akik nem pazarolták a pénzüket erre a kliséparádéra, melynek elgondolása ütős lenne, az előadás azonban mindennemű fantáziát és logikát nélkülöz. A három fiatal, kétségtelenül dekoratív színész alakítása vetekszik egy teljes kiőrlésű búzából készített vajas kifliével, attól meg ritkán vagyunk előrébb, amikor a néző azon sakkozik, melyik karakter testnyílásába tolná az egyszeműt. Az esti borzongásigényt többé-kevésbé teljesíti a falatnyi játékidejű mozi, de egyik ijesztgetés mögött sem áll semmilyen narratíva, így aztán könnyen az lehet a bámulda vége, mint esetemben: már ágyba bújáskor sem tudtam felidézni, mit láttam.
0
2012. november 22., csütörtök 14:14
Creeper, ez milyen?

A jelenés (The Apparation)

December elején jön DVD-n idehaza.
0
2012. augusztus 30., csütörtök 22:14
Ez egy ipari kamera felvétele, nyilván a "szerencsés" túlélő miatt került fel a netre. Mert ugyan két ember a helyszínen, egy pedig a kórházba szállítás után meghalt, viszont a túlélőnek kutya baja. Nem olvastam végig a YouTube-on az összes hozzászólást - már Orosz és Arab, sőt Kínaiak is vannak - , de a legutóbbi információik azok voltak, hogy él és minimális sérülései vannak. Mondjuk így utólag mehetett volna inkább a "Halál 1000 arca" topicba...

A szájbab*szott híradókban különb dolgokat mutatnak és mondanak...

De hát itt vannak a kiskirályok, majd törlik...
0
2012. augusztus 29., szerda 11:33
Szerencsére tévém nekem sincs.
0
2012. augusztus 29., szerda 11:09
Látod, nekem olyanom sincs a szobámban úgy 5-6 éve.
0
2012. augusztus 29., szerda 10:48
Direkt én sem keresem az ilyen "tunkolós" tartalmat, mert ha borzalmat akarok, akkor bekapcsolom a kereskedelmi tévét, és borzadok azon.
0
2012. augusztus 29., szerda 10:26
Lehet, én vagyok a géniusz, de a vape által hivatkozott videókat oly könnyen el tudom kerülni, hogy szinte meg is feledkezem a létezésükről, a jutúbot is "csak" arra használom, hogy rég nem látott/szeretett zenés videoklipeket nézegessek, koncertekbe hallgassak bele, esetleg megnézzek egynehány filmelőzetest. Konzervatív egy farok vagyok, tudom.
0
2012. augusztus 29., szerda 10:17
Leszarom, nem azzal van a baj. Hanem, hogy itt ez a kurva nagy technika az emberek segge alatt és nem tudják használni. Eszembe nem jutna egy balesetnél kamerázni és utána feltölteni a netre, vagy lájkolni, vagy mi a gennyes lótüdőt csinálnak ezek a mai suttyók, akik elvileg a következő generáció lesz. Sírokon kefélnek és utána felteszik bemutatkozó képnek, nincsenek ezeknek szüleik? Vagy azok is ilyen gyökerek? Sok mindent megcsináltam én is kölökként, de úgy érzem nagyon bele lett rúgva a labda a medencébe. Tehát az a problémám, hogy nem az a baj, hogy van autód, hanem az hogy nem tudod vezetni, mégis beleülsz. Most már tényleg jönnie kéne egy özönvíznek, hogy elvigye a sok szart ami felgyülemlett a wc csészében....
0
2012. augusztus 29., szerda 9:16
Ilyen képekkel, videókkal tele volt, tele van, és valószínűleg tele is lesz az internet. Ma már fényképezőgépet, kamerát sem kell cipelni, a telefonnal mindent el lehet intézni.
0
2012. augusztus 29., szerda 0:44
Azt a rohadt férget, aki egyáltalán ilyet közzétesz, ennek ki se lett volna szabad kerülnie a netre. Ez valóban nem idevaló. Egyre undorítóbb ez a világ....
0
2012. augusztus 29., szerda 0:29
Lehet, ódivatú vagyok, aztán pont leszarom amúgy, ha igen, de szerintem egy filmes oldalra a fórumozók jellemzően még a horrorfilmek DVD-n című topicba sem azért járnak, hogy olyan videókat nézegessenek, ahol valódi emberek lelik halálukat. Úgyhogy a magam részéről igazán örvendtem volna annak, ha igenis keresel ennél jobb helyet, de nem topicszinten, hanem honlapszinten.
0
2012. augusztus 28., kedd 23:04
Nem találtam jobb helyet...

Ketten a helyszínen - nem lesz nehéz kitalálni - , egy pedig a kórházba szállítás után halt meg. És van egy TERMINATOR-unk. 3:17-nél és 4:30-nál van a fő "látnivaló"...

0
2012. július 25., szerda 21:42
Slashers

No, sokkal rosszabbra számítottam. Zs-kategóriás low-budget horror a szórakoztatóbb fajtából. Adva van egy elmebeteg japán reality tv-show, ami nagyjából a Menekülő Ember alapszituációjából serken, nevezetesen, hogy a boldog, palacsintaképű seggfej tiniknek ( sulifoci bajnok feketesrác, agyasehol csöcsös vörös, militari leszbi, agresszor paraszt és félénk fősulis csajszi ) túl kell élniük a még seggfejebb és iszonyúan hibbant mészárosokkal teli labirintust. Mindezt a tv persze élőben közvetíti. Van itt láncfűrészes redneck seggfej, bohóc seggfej acélkarmokkal, feszülettel gyilkoló seggfej prédikátor aka "Preacherman", és elmebeteg sebész, "Dr. Ripper". Szóval a tinik a nagy nyeremény reményében elindulnak a különböző dizájnú pályákon és szép számban hagyják hátra porhüvelyüket.
Az arcbamászó társadalomkritika ellenére a Bigbráner és Valóvilla sztájl egyáltalán nem húzza le a mozit. Igazi trash szintű szórakozás.
A kép szélesvásznú, stílusosan tv-kamera sztájl, NTSC-ből nem teljesen jól konvertált, de nem érdekel, a hang elmegy, leszarom. Vannak extrák is, ötletesek is, jók is, értelmetlenek is:
werkfilm
extra gore jelenetek
interjú a seggfej láncfűrészes redneckkel...

Sörözős péntek esti baromság. A két fontot megérte.

Slashers trailer
0
2012. június 20., szerda 21:47
clive barker: nightbreed - the cabal cut trailer

http://www.youtube.com/watch?v=CX0-AlytIXY

kíváncsi vagyok milyen lesz (volt szó valami jóval hosszabb verzióról még tavaly)
nagyon szeretem az éjszaka szülötteit, de a könyvhöz képest nagyok a hiányosságok

a "the cabal cut"-ból ítélve talán jobban ki lesz dolgozva baphomet szerepe is
0
2012. június 20., szerda 21:08
Jól gondolod, megnéztem. Heather.
0
2012. június 20., szerda 20:50
Sztem játékból van, a Silent Hill 3harmadik részének főszereplője.
0
2012. június 20., szerda 20:39
Az Alien állánál levő leányzó melyik filmből való?
0
2012. június 20., szerda 19:52
Nekem ez a kedvencem :)

"Gamma Home Entertainment: Szívesen visszavesszük a pénzét."
0
2012. június 20., szerda 19:42
De jó kis kép ez:

0
2012. június 16., szombat 20:06
A "Vadászlak az erdőben" című film megjelenik nálunk valamilyen formátumon?
0
2012. június 16., szombat 11:28
Igen, bocsánat, valóban összekevertelek valaki mással.
0