Nekem is vannak eladó poszterek, ha valakit érdekel nálam nagy mennyiségben is. 100-200db. Ha valakit érdekel csak írjon egy film címet és írom,hogy van-e avagy sem. :) Régi filmek is és friss premierek!
0
2014. május 19., hétfő 19:18
1534
Mondjuk a Noéból még van itthon kisebb hibás ha érdekel!
0
2014. május 19., hétfő 19:17
1534
Általában egy debreceni sráctól, akitől a Vaterán vásároltam korábban és azóta emailen keresztül tartom vele a kapcsolatot. Csak szólok neki ha valami kell és ő megszerzi. Illetve a győri CC-ből ingyen természetesen, mint utoljára A csodálatos Pókember 2 normál méretű meg az Amerika kapitány (nagyon)óriásplakátját...:)
A plakátok vastag papírból vannak nem vékony. Méretei: 68cm széles 97.5 cm magas. Amik vannak:
Ragadozók Marmaduke a kutyakomédia Nanny McPhee és a nagy BUMM Crank 2 Hétmérföldes szerelem 22 Lövés Újrakezdők - Szerelmes szingli szittert keres Adéle és a múmiák rejtélye Zöld Zóna DragonBall- Evolúció Ha/ver Szívrablók Nagyfiúk Step Up 3D Agora Pancser Police Gru Hibrid A belső kör Már megint Te?! Az őrzők legendája Ízek imák szerelmek Soul Kitchen Száguldó Bomba Ilyen az élet Dobogó Kövek
Ennyi új filmek is várhatóak majd.
0
2013. március 31., vasárnap 16:06
1219
Aki nagy Alien-Predator fan attól kérdezem, hogy egy nagy Ragadozók poszter érdekelné? + Vannak még Crank és hasonló filmek poszterei. Gondoltam elsőnek ide rakom fel a kérdést.
Én nem multikban, hanem kis mozikban szereztem őket anno (sárospataki, egri)! Egerben rendszeresen kipakolják a pénztár mellé a lépcsőre, és ingyen elviheted őket, viszont 4felé vannak hajtva :(, kivéve a giga méretűeket!