A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. augusztus 7., hétfő 12:56
4379
Én is kíváncsi vagyok. :) De szerintem hajaz rá erősen, legalábbis nálam. Szerintem kontár a nyelvben az, aki szerint a "mondta" egyenlő a "írtával".
0
2006. augusztus 7., hétfő 12:54
1550
Már előre élvezem mit fogsz kapni, majd K-tól, amiért ehez a nemzetidegen kontár Uhrin Benedekhez hasonlítottad:)
0
2006. augusztus 7., hétfő 12:44
4379
Most jócskán mellélőttél, Te... a fórum Uhrin Beneke! :)
0
2006. augusztus 7., hétfő 12:29
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. augusztus 7., hétfő 12:13
4379
Téged ismerve biztosan nem Szókratész mondta. :))
0
2006. augusztus 6., vasárnap 22:03
2007
0
2006. augusztus 6., vasárnap 21:54
2007
0
2006. augusztus 6., vasárnap 20:28
148
igen! óh, igen! taníts mester!!!!
0
2006. augusztus 6., vasárnap 1:41
2007
0
2006. augusztus 6., vasárnap 1:31
148
húúú! nekem is! nekem is! szeretnék én is kapni! ide is csepegtess valamit kérlek! nekem is! nekem is!
bár lehetnék egy pázsit hogy hatalmas árnyékod reám vetüljön, oh "Ká".... ezután az összes fűfélének ezt mesélném!
0
2006. augusztus 5., szombat 22:12
2007
0
2006. augusztus 5., szombat 16:05
3
"A cél a komcsi rendszer szürke és hitvány végnapjainak színesre festése a liberális körökből felbűzlő iróniával, hogy majd egykor az átlagalatti műveltségű tömegek nosztalgiázhassanak, hogy létezett magyar film, és milyen jó volt ebben a közegben fiatalnak lenni."
Ezt biztos egy másik K írta.No comment... Vitánál a helyesírásba belekötni meg a legszánalmasabb dolgok egyike.Azok fegyvere a neten, akik nem tudnak komolyan érvelni.Ezzel az erővel abba is beleköthettél volna, hogy csipás a szemem.Kihagytam egy vesszőt!Szörnyű!Le is vágtam a jobb kezem kisujját mintegy engesztelésképpen meg, hogy mindig eszembe jusson, soha nem hibázhatok ekkorát.
0
2006. augusztus 5., szombat 13:31
2007
0
2006. augusztus 5., szombat 13:06
2007
0
2006. augusztus 4., péntek 22:03
3
Igazából az ilyen K féléktől miatt hányok az össze embertől aki politizál.Egytől egyig nevetséges összeesküvés elméleteket gyártanak, a múlt és a jelenlegi rendszer bonyolult cselszövéseit olyan szintre emelik amelytől a legtöbb thriller, vagy krimi író is elszégyelné magát. Hát bazze, nem hiszem el, hogy miért kell ebbe a filmbe is kommunista összeeküvéseket belemagyarázni.Miért nem lehet elképzelni, hogy egy egyszerű magyar-Piedone film, amit csak szimplán szórakoztatásra szántak?
0
2006. augusztus 4., péntek 18:26
2007
0
2006. augusztus 4., péntek 17:53
4379
Itt az a baj, hogy a hosszú mondat végére elfelejtette az elejét. Mert ha "Ez", akkor ismérve a vége és nem "ismérvei". Forgatni kéne néha azt a 8000 kötetes könyvtárat. :)
0
2006. augusztus 4., péntek 17:40
4842
was bedeutet "mentálhigénés tanácsadó"? szóval mit jelent ez a kifejezés? szeretném gyarapítani a szókincsemet K egyre szimpatikusabb hozzászólásaival. persze ez most nem feltétlenül jelenti azt, hogy maximálisan egyet értek a men in blackból szalasztott ügynökkel. K-t mindigis azért szerettem, mert fel tudta keverni a fórum nyugalmas állóvizét. kár, hogy sötétben meghúzódó moderátorunk mindig cenzúrázza K rendfelforgató és néha már beképzeltséget sugalló gondolatait. pedig nincs bennük semmi hülyeség. végre képes valaki inteligens és hatásos szókinccsel kifejezni szélsőséges véleményét. go tommy lee jones! go!
0
2006. augusztus 4., péntek 0:20
7151
Nosztalgiázni meg mért ne lehetne? Van, aki akkor volt fiatal vagy éppen gyerek, és a legszebb évei voltak.
Így igaz. Én is szívesen nézem fiatalabb éveim kedvenceit, bár némelyik ma már kisebb-nagyobb csalódás...
0
2006. augusztus 3., csütörtök 23:59
7151
Megvallom őszintén, engem sem hoztak soha különösebben lázba az Ötvös Csöpi-filmek, lévén, hogy annyira az originál mintát, Bud Spencer Piedone-filmjeit se komálom, de semmi politikai hátsó szándékot, kommunista összeesküvést a filmművészet lebernyege mögött stb. stb. nem láttam benne. Lehet, megnézem megint, máris van egy megfigyelési szempontom... :))
0
2006. augusztus 3., csütörtök 23:59
1550
Ha szépen megkéred K-t biztos összeálít Neked egy listát!:)
0
2006. augusztus 3., csütörtök 23:58
4201
"Kéne K topicot nyitni! Tadamnak már van, szerintem K még nála is sokkal jobb! Vagy legyen úgy, mint Julietnél, hogy a Csodálatos Júliába levelezünk és a K lapja legyen ez? Vagy A per címszó alatt nyissunk egyet?"
"Ez a kisstílú, gyáva, sunyi és alattomos magatartás legfőbb ismérvei."
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem. Kifejtenéd nekem?
Kisstílű mert... Sunyi mert... Alattomos mert...
0
2006. augusztus 2., szerda 15:50
4379
Barbárok! :)
0
2006. augusztus 2., szerda 15:43
1550
Ha jól emlészem K-nak már volt külön topicja, csak egy idő után xpress jobbnak látta törölni! (nem is értem miért:)