Keresés

A Pogány Madonna

2006. augusztus 2., szerda 15:40
Persze, hogy kellenek Kutyusznak a haverok, mint ahogy minden más normális embernek is:)  
Lehet különben pár cimbora Neked is jót tenne kedves K! (más kérdés ehez picit változtatni kéne a stílusodon)
0
2006. augusztus 2., szerda 15:35
Én szerettem a nyolcvanas években fiatalnak lenni, de még a hetvenes években is. A hatvanas évekről nincs mit mondanom, mert nem nagyon emlékszem már rá, bár ha abból indulok ki, hogy nagyágrendekkel több időt töltöttem mellbimbóval a számban, mint manapság, akkor az sem lehetett olyan szörnyű!
A fiatalságomat semmilyen értelemben nem befolyásolta sem Bujtor és Kern, sem Spencer és Hill, max. annyiban, hogy 10 forintért néha jót röhögtünk, mikor üres másfél óránkra beültünk egy moziba. Ha jól tudom, rajtam kívül voltak így az országban még kábé egymillióan, ugyanis ennyien látták MOZIBAN! ezt a "szennyet". Akkoriban ezt csak a hasonlóan kultúrmocsadék Csillagok háborúja volt képes produkálni.
most posts by TM
0
2006. augusztus 2., szerda 15:24
Egyezem! :)
Jaj, van egy olyan félelmem, hogy K nem is ilyen, csak valami unatkozó entellektüel szórakoztatja itt a jónépet! Ugye K te tényleg ilyen vagy? Ugye?
0
2006. augusztus 2., szerda 15:23
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. augusztus 2., szerda 15:21
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. augusztus 2., szerda 15:21
0
2006. augusztus 2., szerda 15:19
Kéne K topicot nyitni! Tadamnak már van, szerintem K még nála is sokkal jobb! Vagy legyen úgy, mint Julietnél, hogy a Csodálatos Júliába levelezünk és a K lapja legyen ez?
Vagy A per címszó alatt nyissunk egyet?
0
2006. augusztus 2., szerda 15:16
:))
0
2006. augusztus 2., szerda 15:13
116! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 2., szerda 15:12
Én már többször is proponáltam, hogy mely Xpress-fórumozókkal lenne érdemes bővíteni a négerek körét... :)))
0
2006. augusztus 2., szerda 15:11
Szegény Pogány Madonna-adatlap!

De azért roppant szórakoztató, és a jó humor megvéd mindentől! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 2., szerda 15:04
És kaptam 115 pontot a hozzászólásomra. :)))

Megnézném én ezt a K-t magamnak, de így olvasva is tök jó. Bármilyen rosszkedve van az embernek, csak olvas egy kis K-t és mingyárt rózsaszűbb lesz a világ, a "dejóhogyneménlettemilyen"-effektussal.
0
2006. augusztus 2., szerda 14:37
K barátom!

Meglehet, csalódást okozok Neked, de Rosszkutyusz valóban nyert drámapályázatot, méghozzá egy nagyon érdekes, pszichológiai jellegű kamaradarabbal, melyet tavaly egy jeles esemény alkalmából be is mutattak. Pontos részleteket azért nem írok, mert tiszteletben tartom mindenki anonimitását, s rábízom, fel akarja-e fedni (és mikor) igazi kilétét.
0
2006. augusztus 2., szerda 11:20
K irta: "Nos, itt a film célközönségének egy igazi telivér példánya.
Erről beszéltem..."

erre én : kapd be :), és mégegyszer mondom, hogy ne ítélkezz mások felett
0
2006. augusztus 2., szerda 3:50
A családot ki lehetne hagyni a buliból, a nevelés csak egy kis szeletet befolyásolhat az ember későbbi jellemvonásaiból, a távoli rokonoknak meg abszolút nincs közük a dologhoz. Vegyünk például engem: ükapám unokatestvérének unokatestvére Petőfi Sándor volt, ettől függetlenül én egy sor verset sem firkantottam életemben. Nagyapám egyik rokona családfát csináltatott, amiből kiderült, hogy az egyik fel-fel-felmenője Dobó István volt: én még a sorozást is elblicceltem. Nagybátyám világhírű kémikus, a hetvenes években alkotta meg azt a krémet, amivel egész nap tele volt a tévé, az újság, szinte minden háztartásban volt belőle egy tubus, én alig mentem át anno kémiából.  A családfám tehát dugig van híres emberekkel, ettől függetlenül tízmillió magyar polgárból kb. 1000 személyes ismerősöm van, a többi le sem szar.
A szüleim.... hát, ők nem valami nagy celebritánsok. Apám nyugdíjas de egyébként egy nem túl ismert író, anyám meg irodai alkalmazott volt korábban. Mi lettem én? Vacak kis külsős fordító :)
Lehet valakinek az ükapja híres zenész, költő, nem sok esély van arra, hogy a tehetség öröklődjön. Persze volt már rá példa, hogy megtörtént, szó se róla, de nem túl gyakori. Ezért csak annyit kérek, hogy ha már egyszer így gyűlölitek egymást, a másik családfáját nem szabadna szidni. Továbbá kérvényezném, hogy mindkét fél fejezze be a személyeskedést, mert szörnyű. Ne az emberrel, hanem a véleményével vitatkozz, vagy ne vitatkozzatok [jé, milyen pacifista vagyok ma! :) ]
0
2006. augusztus 2., szerda 1:29
"Ettől még nem tartom magam igénytelennek."

Te nem. Én sem. De mindjárt jön K...
0
2006. augusztus 2., szerda 1:26
A Pogány Madonna egy jópofa, többször nézhető film, nem kell sem mellette, sem ellene ideológiát gyártani. Bácskai Lauró laza szórakoztató vígjátéka egyáltalán nem erőltetett, talán az összes Ötvös Csöpi film közül a legkönnyedebb.
Ne feledjük a film szállóigéit:
"Na ezzel sem szeretnék egy sötét sikátorban találkozni!"
"Nem élünk a kapitálizmusban, hogy a dolgozónak dolgozni is kelljen!"
"Alacsonyan szállnak a stukkerek, Margit!"
Nyilván nem ez a filmművészet csúcsa, de ki nem szarja le, ha még ma is tudok rajta röhögni! Ettől még nem tartom magam igénytelennek.
most posts by TM
0
2006. augusztus 2., szerda 1:11
szerintem meg ez a fórum
0