Keresés

Száll a kakukk fészkére - szinkronizált változat

2006. augusztus 4., péntek 20:26
Ez a szinkronizált változat akkor lenne vásárlásra érdemes, ha az eredeti szinkron kerülne rá a lemezre, amiben Jack Nicholson magyar hangja Latinovits Zoltán volt! Erre persze esély sincs.
0
2006. augusztus 4., péntek 19:52
Sean.Elírtam.
0
2006. augusztus 4., péntek 19:30
Soan?
0
2006. augusztus 4., péntek 19:20
Én a szinkront már teljesen el is felejtettem.
Egyébként a Love Story-t is azóta tudom megnézni,amióta nem kell az õ hangját hallgatnom.
Nem illik ez a hang szinte senkihez sem.Talán Soan Pennhez.Talán...
0
2006. augusztus 4., péntek 18:18
"Movie Fan"Mit vársz egy gagyi sorozattól?
0
2006. augusztus 4., péntek 18:14
Pontosan így van.
0
2006. augusztus 4., péntek 17:55
Ilyen filmet szerintem vétek szinkronnal nézni, azonban az angol hang eszméletlen halk, ez kicsit zavaró volt..a Matrix2-3 volt hasonlóan halk eredeti hangal, ám a Száll a kakukk fészkére gyalázatosabb..
0
2006. augusztus 4., péntek 17:13
szerintem is hülyeség volt kiadni szinkronosan. tipikusan olyan "oscaros film", amit már csak a feeling miatt is sokkal érdemesebb feliratosan nézni. mindig eszembe juttatja a korai dvdzéseket, amikor még alig voltak szinkronos filmek. az 5.1 rohadtúl jól szól, pláne a film végén amikor jack nitzsche closing theme-je elkezdődik - elfért volna. de az extrák egyáltalán nem hiányoznak. minek tennének fel az extrákat a szinkronos verzióra is? hiszen akkor senki sem venné meg az előző változatokat. ráadásul azoknak legalább nem ilyen csúnya a borítója. az ok, hogy a warner egységet akar teremteni a kerülj szinkronba kiadványok között, de azért meg lehetett volna ezt oldani ízlésesebben is. pl valahogy úgy, mint ahogy a criteron kiadványok.
0
2006. augusztus 4., péntek 16:04
Ehhez a filmhez pont a szinkron sem kell. Orulok, hogy nekem a ket lemezes elso kiadas van meg. Nicholson-t nem adja vissza a szinkronja, ezt sosem neznem szinkronnal, pedig en _tenyleg_ ruhellem a feliratos filmeket, de ez pont szinkron nelkul az igazi.
0
2006. augusztus 4., péntek 15:55
elfért volna, az extra lemezzel együtt...
0
2006. augusztus 4., péntek 14:07
ehhez a filmhez tényleg annyira kell az 5.1...annélkül szinte élvezhetetlen.:P
0
2006. augusztus 3., csütörtök 22:55
Úgy látom, nemcsak a korábbi kiadás magar feliratos extra lemeze esett áldozatul, de az 5.1-es angol hangból is surround lett...
0