A szinkronos Smallville 1. évaddal én is pórul jártam fél évi várakozás után a Warner-nél azt mondták, hogy érdeklődés hiányában (értsd: kevés eladott példányszám miatt) nem tervezik a további részek kiadását.... :-((( A Carnivale - A vándorcirkusz - 1. évad 2005. februárjában jelent meg, másfél évi várakozás után halvány ígéretet kaptam, hogy decemberben kijön a 2. évad. Persze vannak ellenpéldák is, amikor rendben követik egymást az évadok (Jóbarátok, Elnök emberei, Vészhelyzet, Rém rendes család) de az ember mégis fél, valyon bele merjen vágni egy újabb sorozatba, nem fogják-e ismét cserben hagyni a kiadók???
0
2006. augusztus 17., csütörtök 13:48
953
Értem én értem, de mégis fenntartásaim vannak.Bizonytalannak látom a második évadok majdani megjelenését(itthon) szerintem nagyban függ az első évad eladási mutatóitól.Mindenkit megértek aki égető vágyat érez arra,hogy megvegye ezeket a sorozatokat(én is DVD függő vagyok)de én nem kapkodnám el.Föleg ilyen szorossan össze függő sorozatoknál.A RÓMA-n is erősen gondolkozom pedig azt irják kevésbé forrnak össze a részek.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 9:11
16458
hóhér: Minden nagyon szép,minden nagyon jó ,DE: öregapó vagy legalább egy évvel idősebb leszek mire megjelenik a második évad.Mert ugye bár a kereskedelmi csatornák ősztöl kezdik vetitteni a 2. évadot addig meg a dvd megjelenésre keresztet vethetünk.Igy nem sok értelme van az egésznek:-((((( Ugyan igy fáztam rá a szinkronos SMALLVILLE-re.
:) ez pontosan így van. ez még a jobbik eset, hogy csak 22 résszel vagyunk lemaradva (pl. a Csillagkapunál ez a lemaradás most 5 rész..., de most pihen a sorozat idehaza, várunk 1 évet, és már meglesz a 22 részes lemaradás...).
sebaj, nálunk is kijön MAJD DVD-n (ha lenne magyar feliratos DVD bárhol Európában, sejted, hogy nem várnék a magyar szinkronos változatra...)
0
2006. augusztus 16., szerda 12:03
1
szeretem a született feleségeket a lost az csak érdekes számomra
0
2006. augusztus 16., szerda 11:43
151
Szerintem ez annak akciós, aki mindenképpen megvenné a két sorozatot külön-külön is.
0
2006. augusztus 16., szerda 8:35
16458
egy nagyon kedvező ajánlat sorozat-rajongóknak. kár, hogy a Lostot nem szeretem, különben tuti vevő lennék rá!