Én a Hitchcock díszdobozokat sajnálom.Botorul bíztam a filmek a külön-külön megjelenésében.
0
2006. augusztus 18., péntek 19:59
653
Mindenképpen érdemes, számtalan filmel voltam úgy hogy bántam volna ha akkor nem veszem meg, pedig nem volt kedvem akkor hozzá, pl vissza a jövőbe, gladiátor, titanic 4DVD, múmia díszdoboz, jurasicc park,24, és még sorolhatnám, ami most nagy érték. Azon nem szabad rágodni hogy utána van ami akciós , mert nem ez a lényeg egy igazi gyöngyszemnél, 3film van amit nagyon bánok hogy nem vettem meg akkor amikor lehetett kapni, E.T, Evita, Szépség és a szörnyeteg, többet ebbe a hibába nem esek. Viszont SPI filmet nem veszek többet eredeti árban mert 2 hónap és 990ft dobják utánad.
0
2006. augusztus 18., péntek 19:15
2975
nem érdemes, viszont célszerű, mert bár akkor drágább, de: 1. biztos lehet kapni még. 2. nem cserélik le a csomagolást.
0
2006. augusztus 18., péntek 12:45
1975
Mindkét választ alá lehet támasztani érvekkel és ellenérvekkel, de valójában az adott kiadványtól függ a dolog. Pl. a Gladiátor (3dvd) mizériát nézve jó, hogy anno megvettem megjelenéskor, de ha a Kontroll ( 2dvd) digi-s verzióját nézem 5000 Ft-t nem adtam volna érte, de tegnap mevettem 1490 Ft-ért. Ha innen nézem pali lettem volna 5k-ért megvenni. Tehát nem érdemes általánosítani. Valamit érdemes megvenni, valamit nem... Mindenki döntse el maga.
0
2006. augusztus 18., péntek 12:25
1185
Köszi, végül nekem is onnét sikerült.
0
2006. augusztus 18., péntek 11:43
3933
Fókusz Könyváruház, Budapest, Rákóczi út.
0
2006. augusztus 18., péntek 11:36
1185
Néha az a kérdés, meg lehet-e egyáltalán venni a filmet! Én pl. hónapok óta hajszolom a Millions című Danny Boyle filmet, amit itthon az Intersonic forgalmaz, elvileg tavasz óta. Eddig egyetlen boltban sem láttam, sem kis üzletekben, sem a multikban, sem itt vidéken, sem Budapesten. Pár hete érdeklődtem a kiadónál, hogy megjelent-e egyáltalán a honlapjukon hirdetett film, mire azt írták, náluk, a székhelyükön meg tudom venni. Pár nappal később írtak egy mailt, hogy mégsincs raktáron, és megadtak egy online boltot, ahonnét végül valóban sikerült megkapnom a filmet. Ennyit a hazai DVD kiadásról - és forgalmazásról...
0
2006. augusztus 18., péntek 10:57
3933
Érdemes.
0
2006. augusztus 18., péntek 8:39
16458
A Romper Stomper nem lesz egyhamar leakciózva, ezt megígérhetem ;)
hát, reméljük. de ha az egyik multi a turkálóba teszi 599Ft-ért, akkor a kiadó semmit sem tehet...
0
2006. augusztus 18., péntek 2:52
685
derceto, bocs:))
0
2006. augusztus 18., péntek 2:51
685
Jó, decreto de ti meg sem tehetitek, hogy hamar leárazzátok...ellenben a már említett Retekel ami mostmár tényleg eldobható tömegcikké kívánja változtatni a DVDt,és ugye az emberek nagy részét tényleg nem érdeklik az extrák, meg az audiokommentár, és szerintem a DVD nem is ezeknek az emberkéknek való (ez nem negatív diszkrimináció, vagy lesajnálás) tehát annak a vásárlórétegnek, akik a RTLen edződnek ez tökéltetes és csak 990florins. Tehát SPI filmet az életben nem fogok megvenni én sem teljes áron, köszönhetően a bugyuta amatőröknek akik 2hónap alatt leárazzák, ezzel becsapva egy halom embert..de ameddig pl King Kong , vagy Nyughatatlan szintű kiadványok jönnek 2900ért, addig érdemes megvenni megjelenésekor, mert annyi megér az a plusz 1500florins, hogy ne várjak addig míg lemegy 1400re..de Spáj herélt DVDket semmiképp sem..szóval ha érték/ár arányban vannak akkor természetesen meg kell venni egyből
0
2006. augusztus 18., péntek 1:52
2938
Halkan jegyzem meg, holnap hozza a futar. :)
0
2006. augusztus 18., péntek 1:14
4201
Az akciózásnak az lenne a lényege, hogy minden vevő annyit fizessen a filmért, amennyiért neki még el lehet adni (ezt hívják rezervációs árnak). A tehetősebbeknek/türelmetlenebbeknek teljes áron, másoknak kevesebbért, akiket pedig kevésbé érdekel, vagy türelmesebbek, azoknak még kevesebbért. Nyílvánvalóan így jön ki a maximális bevétel. Úgy viszont semmi értelme, hogy egyes kiadók rövid idő alatt, kiszámítható rendszerességgel akciózzák le a filmjeiket, mert nincs az a hülye vásárló, aki ne várna 2-3 hónapot, ha esetleg kevesebb mint a feléért megveheti a kiszemelt filmet. Ezt így nagyon-nagyon rosszul csinálják.
A Romper Stomper nem lesz egyhamar leakciózva, ezt megígérhetem ;)
0
2006. augusztus 18., péntek 0:01
52684
Értem, ebben igazad van!
most posts by TM
0
2006. augusztus 17., csütörtök 23:47
2938
En ertem amit mondasz es el is fogadom, de. De az a baj, hogy ezek a kiadok rendszert csinaltak a par honappal kesobbi learazasokbol es sokan tenyleg erre varnak. Ami azt jelenti, hogy egyre kevesebb dvd-t adnak el teljes aron es ennek egyenes kovetkezmenye a bevetel csokkenes. Ha pedig csokken a bevetel, akkor kevesebbet fognak a filmre forditani, azaz szar es magyar felirat nelkuli extrak es gagyi forditasok a magyar feliratokban. Szoval engem leginkabb az kur fel agyilag, hogy teljes aron veszek valamit, ami egy rakas mocsok kiadas - lasd Alkonyattol pirkadatig, egyetlen feliratos extra sincs - mikozben kicsivel kesobb ugyanazt fillerekert veszik meg masok es en is ugyanazt a szart kaptam, mint ok. Egyebkent az akciok es leertekelesek nem erdekelnek, mar reg tokon szurtam volna magam, hogy a 3 eve vasarolt Hi-fi-m kifuto modellkent mar majdnem feleannyiert elviheto volt es az jo par dvd ara :-) Szoval ezeken nem akadok ki, csak azon ha baromi hamar learaznak. Ez ugyanis nem jo a piacnak. Tudod, en az vagyok aki tobbet fizetne az Elnok emberei evadokert, csak lenne szep digipack, mint az elso harom evad volt. Helyette az olcsojanosoknak keszitik a szart es en is kenytelen vagyok azt venni.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 23:29
52684
Amire még az van írva, hogy az rtl támogatásával SPI, az a régi verzió. De ha megnézel egy 990-es Túszdrámát, vagy Sky kapitányt, s a többi ilyet, akkor kiadónak már csak "Klub Publishing Kft" van feltüntetve, s az egész borítón sehol nem látsz "SPI" feliratot, mert már az rtl-é az egész biznisz, s ők azok akik ezen az áron üzletelnek vele, s ők azok akik morálisan megkérdőjelezhetően vannak jelen a piacon, az extráktól megfosztott szarjukkal!
most posts by TM
0
2006. augusztus 17., csütörtök 23:28
370
"- Öcsi, ott volt x hónapig, most jössz rá?"
Ja, csak ezzel az a baj, hogy nem biztos, sőt 100% , hogy nem tudok megvenni mindent megjelenéskor, hiszen nem keresek annyit, és szerintem ezzel sokan vagyunk így. Fizetésemhez képest rengeteget költök dvd-re, mégis rengeteg film van amit eddig nem tudtam megvenni. Ebből kifolyólag én nem örülnék neki, ha pár hónappal később csak butított kiadásokat lehetne kapni, hiszen akkor sanszom sincs beszerezni az adott filmet viszonylag normális kiadásban!!! Egyszerűen nem tud az átlagember mindent megvenni megjelénskor, ami érdekli.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 23:24
13392
Tényleg, most néztem meg, az RTL Filmklub támogatásával forgalmazza az SPI...
Meg lehet nézni a Valami van odalent c. förtelmes kiadást az RTl- Klubtól.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 23:22
329
Ha nagyon érdekel egy film, már a megfjelenés napjaiban megveszem. Ha kevésbé - akkor hónapokkal később. Azt hiszem, ezzel nem mondtam újat - szerintem majdnem mindenki így van vele....
0
2006. augusztus 17., csütörtök 23:17
52684
Ne hidd! Az a hellyzet, hogy az agyonsztárolt rtlklub újabban filmkiadói babérokra tör, s a tévében sugárzott módszerhez hasonlóan a dvd-re passzírozott mozikat sem tartja többre, max. annyival, hogy végig megvan a felirat. Ezeknek a leárazott filmekhez már semmi közük az SPI-nak, tehát lehet szidni a köcsög kertévét.
"ha szereted a jó filmeket, akkor az rtl klubot is szereted!" Nem!!! Utálom! Többek között ezért is!
most posts by TM
0
2006. augusztus 17., csütörtök 23:14
1872
Igen, érdemes, mert lehet, hogy az első héten megszűnik a kiadója és egy(vagy több) évig nem lesz kapható... :)
0
2006. augusztus 17., csütörtök 23:12
13392
Viszont az Alkonyattólból itt valószínű az eredeti kiadást lehet megkapni 990.-ért.
Jut eszembe, nem is lenne hülyeség: ha x hónap után csak az extramentes, gagyi verziót lehetne kapni a turkálókban egy filmből. "- De nekem az extra változat kell, akár teljes áron is!" - "- Öcsi, ott volt x hónapig, most jössz rá?" :)
0
2006. augusztus 17., csütörtök 22:17
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 21:48
984
Ez igaz...én olyan nagy Woody Allen-díszdobozokról szoktam álmodni, hogy nem is igaz!!!! És elsők közt rohannék érte az Xpress-hez. ;)
Csak hát a kiadók úgy döntöttek /egyelőre???/ hogy nekem az ne kelljen...:((((