Keresés

X-pressnek irt kérdések!

2006. augusztus 23., szerda 9:32
a következő kérdés a "mijaz?" lesz... :D
0
2006. augusztus 23., szerda 1:43
olvass dvdextrát. :)
0
2006. augusztus 22., kedd 23:13
Sziasztok fiúk, lányok! Az Ultravioletet ki fogja forgalmazni és mikor? Most nem az érdekel mennyire szar film, imádom Millát! Sok más gagyi film megjelenik (Doolittle 3, Árnyék nélkűl 2 :))), ez miért nem????? Help me PLÍÍÍÍZ!!!!!!!! THANX!!!!!!
0
2006. augusztus 22., kedd 18:33
Helló Xpress!
Ide is beirom te bennfentessebb vagy mint én Azoktoberi Örökké tudom mittettél tavaly nyáron mellé most vagy a közel jövöben nem kapunk szinkronos első második részt? illetve a Rémségek könyve 1-2 nem kerül szinkronba??????????????,
0
2006. augusztus 22., kedd 2:26
:))))))))))))
0
2006. augusztus 22., kedd 2:10
Üdv!annyi lenne a kérdésem hogy itthon mikor jelennek meg ha tudni valami körülbelüli dátumot:kinn már kijöttek!!!:végső állomás 3(ez amugy szégyen gyalázat hogy itt még magyar mozikba nem is volt csak 1 helyen láttam!!!)silent hill,underworld evolution,POSEIDON-KINN MOST AUG  BA MEG IS JELENT!!pl ezek.köszi elöre is ha valaki tud pár filmnél segiteni.
0
2006. augusztus 22., kedd 1:58
Ok akkor zárjuk le ezt a vitát,söt a topicba se irjon már sztem senki.Amugy az elözö hozzászolóknak van igaza....nem részletezem hagyjuk bye(találkozunk a kérdések topicba;P)
0
2006. augusztus 22., kedd 0:24
néhány dolgot megjegyeznék, aztán részemről befejeztem ebben a topicban:

1. szvsz ha vki betéved vhova, először illik kicsit tájékozódni a helyi viszonyokról, csak ezt követően kinyitni a száját - ehhez nem kell éjjel-nappal a neten lógni
2. nem kell az összes hozzászólást végigolvasni, de azért illene kicsit körülnézni, ld előző pont - jelen esetben egyébként egészen pontosan 9 db hozzászólást kellett volna visszaolvasni ahhoz, hogy legalább gyanús legyen a dolog...
3. a jószándékot haggyuk mán, ld az én korábbi böfögésemen túl jamamura csillagos megjegyzését...
4. poker-face olvtárs parafenomén lehet, mert tényleg gyökér vagyok, bár jelen esetben még ki se bontakoztam
5. tényleg szükség lenne moderátorra
0
2006. augusztus 21., hétfő 17:01
De minek is kérdezni, mikor mostanában nem sok embert méltatnak válaszra. A Robi meg eltűnt.
0
2006. augusztus 21., hétfő 16:52
személy szerint leszarom, ki hány topikot nyit*, s miről, csupán ne csodálkozzatok, hogy nem tudunk minden kérdésre felelni a témék erdejében...

(*mondjuk, azt nem vágom, hogy az illető minek nyitott még egy kérdéses topikot, mikor a másikban is feltette a kérdését. szóval szó sincs arról, hogy ne vette volna észre...)
0
2006. augusztus 21., hétfő 16:46
Csak annyit néhány ember védelmébe.
Néhányan létrehoznak olyan topicot, ami már van. Csak általános fórum van 688.
Néhányan lérdeznek olyat, amit már másnak megválaszoltak a pl. Kérdések topicban, ahol 12385 hozzászólás van.

Nem mindenki lóg éjjel-nappal a neten, és így nincs képben, nem várható el, hogy ennek akár csak töredékét is átnézze.

Engem egyáltalán nem zavar, ha egy kérdést többször is feltesznek vagy fölösleges topicot csinálnak.

Türelem!
0
2006. augusztus 21., hétfő 16:02
Szerintem felesleges egymás fikázása, egyikőtöknek sem szükséges megmutatni a másiknak, melyikőtök tudja jobban lealázni a másikat.

Bármilyen kérdés elfér a KÉRDÉSEK topicban, ezért nem kell újat nyitni; emellett nem lehet egyetlen feleslegesen nyílt topic sem ok arra, hogy emberek ismeretlenül egymás torkának essenek, és látatlanban sértegessék egymást.
0
2006. augusztus 21., hétfő 15:24
Nem teszem a hülyét képzeld tényleg vannak emberek akik szeretnek segiteni,ez akkor ezek szerint most nem jött be segitségként bocs,amugy nem logok éjjel nappal neten mint egyesek ugyhogy nemtom mi hol létezik már...Amugy te biztos egy gyökér vagy le merem fogadni.Najo nem részletezem de sztem vegyél egy tükröt és néha nézz is bele.
0
2006. augusztus 20., vasárnap 23:48
ne tedd már itt a jószándékú hülyét! VAN xpresséknek szóló topic, nem kell nyitni, de ezt te is pontosan tudod, mert oda is beírtad a kínodat... a nyelvújításhoz meg sok szerencsét, de ha egyszer xpressnek hívják, akkor úgy hívják, és teljesen lényegtelen, hogy te mit találsz értelmesebbnek. ahhoz meg végképp semmi közöd, hogy kinek mennyi filmje van, de azért megpróbálhatsz kötözködni. annyit azért megjegyeznék, hogy ez egy online dvdbolt fóruma, és az idelátogatók többsége vagy túlvan az 500 filmen, vagy pedig efelé törekszik...
0
2006. augusztus 20., vasárnap 23:46
ne tedd már itt a jószándékú hülyét! VAN xpresséknek szóló topic, nem kell nyitni, de ezt te is pontosan tudod, mert oda is beírtad a kínodat... a nyelvújításhoz meg sok szerencsét, de ha egyszer xpressnek hívják, akkor úgy hívják, és teljesen lényegtelen, hogy te mit találsz értelmesebbnek. ahhoz meg végképp semmi közöd, hogy kinek mennyi filmje van, de azért megpróbálhatsz kötözködni. annyit azért megjegyeznék, hogy ez egy online dvdbolt fóruma, és az idelátogatók többsége vagy túlvan az 500 filmen, vagy pedig efelé törekszik...
0
2006. augusztus 20., vasárnap 13:03
még szerencse hogy nem írtad, oda érdemes lóvét nyomni ;]
0
2006. augusztus 20., vasárnap 11:25
Szerintem meg nem kell szapulni senkit, sőt nevetséges, hogy emberek milyen szinten képesek összeveszni internetes fórumokon...Nah meg azt sem értem, hogy azt miért kell szapulni, aki az összegyűjtött pénzét DVDre költi..nincs ezzel semmi baj, van aki festményt gyűjt, vagy porcelánt, vagy papírzsepit..még mindig jobb mintha csak drogra meg piára költené...( a nőket nem írom) :)
0
2006. augusztus 20., vasárnap 5:42
Csal probáltam olyan topicot csinálni ami csak Xpresséknek szolo kérdéseket tartalmaz azt hittem jo ötlet de akkor sajnálom,amugy az irás hibákért bocs ált éjszaka vok itt,a másik meg h X-press azért mert igy szoktam meg a leirást mert értelmesebbnek találom az xnyomásnál az x-nyomást de mind1.Amugy sztem azt kéne szapulni aki összegyüjt több millio forintért 500 nál is több dvdt és még szerencsésnek is érzi magát,mert nekem azt ne mondja senki h 500 filmböl mind1ik a kedvence meg nem egyszer megnézi stb...namind1 én nem oltok senkit az nem az én szokásom ahogy észre vettem van itt elég "ember" aki kemény forumba oltogatni.
0
2006. augusztus 19., szombat 21:39
Áááááá....., dehogy.  Még Tadam nem került elő!!!!!!  Na majd ő adja igazán az "ívet" !!!!!!    :)))
0
2006. augusztus 19., szombat 21:28
Szegény csávó,rendesen le lett alázva :( :))))))
0
2006. augusztus 19., szombat 19:42
én meg a májkül dzsekszon!
0
2006. augusztus 19., szombat 14:56
Éljenek a minél több topikok :)
Szerencsétlen, mért nem néztem meg előtte azt a 670-et, mielőtt ide írt :)
0
2006. augusztus 19., szombat 14:37
onedin kenedi
0
2006. augusztus 19., szombat 14:17
Jamamura, ha egyből törölné egy moderátor (te vagy Robi, esetleg más) akkor nem lenne ideje az ilyen topicoknak "élni" ;]
0
2006. augusztus 19., szombat 12:54
albínó betmen
0