Érdemes-e magánszemélytöl dvdt vásárolni(rendelni)?Avagy kinek mi a tapasztalata?
2006. augusztus 26., szombat 16:16
888
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. augusztus 26., szombat 15:34
2682
hát pedig klint ísztvúdos topikom nagyon odavágott :)
0
2006. augusztus 26., szombat 15:14
399
ui. még azt is meg merem kockáztatni, hogy nem sokba kerülne... :O :D
0
2006. augusztus 26., szombat 15:13
399
most nem csak rátok gondolok jamamura. sok emberke irogat itten nem is akármennyi mennyiséget, és ha megtalálnátok azt aki nagyjából megfelelne a dolognak, próbaüzembe küldenétek:) és ha beválik csinálhatná tovább, ha nem akkor egy mp alatt meg lehetne vonni tőle a moderálási lehetőséget.
0
2006. augusztus 26., szombat 14:45
1726
Ugye házimozis topic még nem volt? Én azt az egyet nyitottam..... Tényleg jó lenne valami keresési lehetőség, amivel másodpercek alatt megnézhető lenne, hogy van-e már topic a témában.
0
2006. augusztus 26., szombat 14:25
17243
az a baj, hogy sem robinak, sem nekem nincs időnk arra, hogy kiszorjuk a tetemes szemetet, ami a fórumon belül felhalmozódik. szerencsére felfedezhető némi öntisztulási folyamat, csak néha jön egy-két nagymellényű újhús, akik pár napra felborítják a rendet, de aztán ők is gatyába rázódnak (lásd gerikét :). tudom, én is szoktam morgolódni ezért, meg azért, de én már csak ilyen vagyok. :)
0
2006. augusztus 26., szombat 13:53
399
tényleg nem tudom elhinni, hogy ennyi értelmes ember között nem akadna 1, aki félig-meddig tudna moderálni. legalább a felesleges topikokat törölhetné... sztem nem kell hozzá 3 egyetemi diploma...
0
2006. augusztus 26., szombat 13:39
685
Ez így van egyébként. Talán ma moderálják a forumot is este..
0
2006. augusztus 26., szombat 11:57
7151
Azért én annyit megjegyeznék, hogy sokat segítene ebben a kérdésben, ha lenne keresési lehetőség a fórumban. Mert ha például egy új topikot akarnék nyitni az általános témák között (vagy csak egy régebbit megkeresni), jelenleg 695 oldalt kéne átnéznem! A tökömnek lenne ehhez kedve, inkább nyitnék egy újat pár másodperc alatt...
0
2006. augusztus 26., szombat 2:10
685
A Batmanes topic okés volt, de tényleg fölösleges lassítani a rendszert..egyszer én is csináltam egy topicot, aztán kiderült, hogy már volt előtte, azóta 3szor meggondolom , mielőtt topicot nyitok. Tehát tényleg, nem kell így elaprózni a dolgokat. Mindent meg lehet beszélni 10-20topicban +filmek topicja külön..erre már van vagy 600...
0
2006. augusztus 26., szombat 0:29
13392
Poker, kibírnád a kedvünkért, hogy nem nyitsz mindennap egy új topicot?
Bizonyára úgy gondolod, hogy hasznos és szükséges lenne mások számára is az általad sorban és megállás nélkül nyitogatott topicok sokasága, viszont tájékoztatlak, hogy az xpress dolgozói a topicrengetegben egyre kevésbé találják meg a vásárlók érdemi kérdéseit, vagy a boltnak szóló visszajelzéseket.
Ne tévesszük szem elől, hogy ez az oldal elsősorban dvd-üzletként üzemel, nem fórumként, így szerintem megérted, ha azt tanácsolom, a másokkal megbeszélni kívánt témákat és kérdéseket illeszd bele egy már létező topic témájába, és terjeszd ott elő a gondolataidat. A jelenlegi elfért volna az eladó dvd topicban.
0
2006. augusztus 26., szombat 0:16
2344
Please irjon ide valaki aki tapasztalt evve a témába!Mivel egyre többen árulnak neten dvd-t!
0
2006. augusztus 25., péntek 19:01
2344
Hy all!Sztem sokaknak segiten ez a forum mondjuk h az Eladó dvd forumba vegyenek e valakitöl valamit.Kinek mi tapasztalata van e téren?