Keresés

A Da Vinci-kód - bővített változat (2 DVD)

2007. november 1., csütörtök 2:12
Na! Ez az! Tudod te, hogy mit akarok hallani! :-)
De most már tényleg fejezzük be, mert még reggel 6-ig meg akarom nézni a Ben Hurt és már vészesen fogy az idő!
most posts by TM
0
2007. november 1., csütörtök 2:10
Nem hát, tulajdonképpen nem vitatkoztam már ilyen jót régóta. :-) Jól van, amúgy Titanic, mint tudod nekem is megvan, és olyan szép kék borítója van, hogy mindennap leveszem a polcról, hogy nézegessem. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 1., csütörtök 2:08
Keringőzzön veled a véred! :-)
most posts by TM
0
2007. november 1., csütörtök 2:07
Persze, de csak akkor, ha a Titanicos részeken kívül semmit nem vettél komolyan. :-)
Abban ugyanis nem ismerek tréfát!
most posts by TM
0
2007. november 1., csütörtök 2:06
Nem, pedig éppen fel akartalak kérni egy keringőre! :-)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 1., csütörtök 2:05
Rendben, ha te kéred, nem tudok ellent mondani! :-) Holnapra kigondolok valami új dolgot és első dolgom lesz megosztani veled. :-)

Na, amúgy köszi a beszélgetést, én tulajdonképpen nem vettem magamra semmit, szóval semmi megbántás vagy ilyesmi. Csak tudnám ebből a helyzetből hogy lehetne kijönni jól? :-) Van még remény? :-)
0
2007. november 1., csütörtök 2:03
Ki mondta, hogy van jellemem? Ne hízelegj, nem vagyok a babád! :-)
most posts by TM
0
2007. november 1., csütörtök 2:01
Jól lehet veled kísérletezgetni, bár kicsit unalmas, mert mindig mindenre ugyanúgy reagálsz! Néha meglephetnél valami újjal! :-)
Most például azzal, hogy nem feleselsz tovább, hanem hajcsibubutente! :-)
most posts by TM
0
2007. november 1., csütörtök 1:58
Kíváncsi lennék, hogy mivel sértettelek meg ennyire? A megjegyzéseid, több mint kicsinyesek és undorítók, de gondolom a jellemedből fakad és más helyzetben sem viselkednél másként. Hiába, az ember maga a stílus, és te ezt most alaposan prezentáltad.

Amúgy megnéztem és a helyes válasz 1998. :-)
0
2007. november 1., csütörtök 1:55
Nem mindegy az neked?
most posts by TM
0
2007. november 1., csütörtök 1:54
Húú, ma kimondottan erősek a riposztjaid, majdnem felérnek Sebeők János 1 inch-es ütéseivel! Bele is remegtem rendesen, bár először azt hittem, hogy ez a röhögéstől van, ám a szemem sarkából kicsorduló könnycsepp rádöbbentett, hogy végtelenül sajnállak! Mint a szellemi fogyatékosokat általában.
most posts by TM
0
2007. november 1., csütörtök 1:51
Ez 1999-ben volt? A lesz ez még így se c. filmért kapta az Oscart vagy az később volt?
0
2007. november 1., csütörtök 1:47
S ha már a színészi alakítások szóba kerültek, a legnagyobb igazságtalanság a Titanic esetében az volt, hogy Kate Winslet nem kapott Oscart, helyette a nyakkimerevítős, idegesítő grimaszokat vágó Helen Hunt lett a befutó, pedig nála még Simon, a buzi is sokal jobban játszott!
most posts by TM
0
2007. november 1., csütörtök 1:46
Hitchcock-ot azért említettem, mert Ő sem tudta volna jobban megrendezni, hogyan lehelje ki magából ki az utolsó szuszt Cáprióó! :-) Bocsi, hogy megint nevetséges voltam, úgy látszik már nagyon megy. :-) De ez neked is köszönhető, mert volt kitől tanulnom. ;-)
Butaságokat szoktam írni igaz, de ennek olyan ritka az esélye, mint hogy veled is egyetértek! :-))))
0
2007. november 1., csütörtök 1:42
Újfent a nevetségességed fitogtatod, hiszen Hitchcock nem volt színész, hogy bármit is úgy csináljon, mint Caprio, de mint rendező, sem jó példa, mert a Titanic dráma, amit ugyancsak nem nagyon lehet elmondani a Mester filmjeiről.
Szerintem most menj, feküdj le, aztán igyekezz érettebb fejjel ébredni, hogy ne írj ilyen butaságokat! :-)
most posts by TM
0
2007. november 1., csütörtök 1:39
Amúgy tök jó veled vitázni! :D Ezt gyakrabban kéne művelnünk! :-)))))))))
0
2007. november 1., csütörtök 1:38
Van is igazad van. Meg kell még néznem ahogy a Titanic elsüllyed, mert ahogy te fogalmaztál: "olyan gyöngyszem, melyet nem lehet elégszer látni"

És belátom igazad van. Ahogy Caprio utolsó lehelletét leheli Kate-re az több mint színészi alakítás, maga Hitchcock sem csinálhatta volna jobban! :-)))))))))))
0
2007. november 1., csütörtök 1:36
Legalább abban legyél következetes, hogy van jobb dolgod is.
most posts by TM
0
2007. november 1., csütörtök 1:35
Nem. A Gladiátor a magányos, bosszúálló hős ezerszer lerágott csont témájával operál, de semmivel sem több egy Seagal, vagy egy Van Damme filmnél, maximus a ruhák mások. Sajna ez van... :-)
most posts by TM
0
2007. november 1., csütörtök 1:34
Azt vetted észre, hogy nevetséges vagyok, vagy hogy jó éjszakát kívántam? Az előbbi kissé sértő, az utóbbi pedig igazán kellemes.
0
2007. november 1., csütörtök 1:33
Vettem észre! :-)

Neked is!
most posts by TM
0
2007. november 1., csütörtök 1:32
Ja és:

"A Gladiátor hosszú-hosszú évek után visszahozta az epikus, nagyszabású mozik nyújtotta életérzést, olyan gyöngyszem, melyet nem lehet elégszer látni!!!"

:-))))
0
2007. november 1., csütörtök 1:31
Köszi a megszólítást, szeretek nevetséges lenni! :-)
Mind1, nem akarok vitázni, van jobb dolgom is. Nem értünk egyet, és ez nem fog változni.

Jó éjszakát!
0
2007. november 1., csütörtök 1:26
Nevetséges vagy! A Gladiátor az egy CGI Colosseumon kívül fabatkát sem ért! Crowe alakítása más filmekben klasszisokkal jobb, őt is csak azért díjazták, mert előtte A bennfentesért elfelejtették. Érdekes módon Ridley Scott esetében nem működött a kompenzáció, pedig az Akadémia neki is adósa, de örülök, hogy nem ezért a ratyi Gladiátorért jutalmazták meg, akkor már inkább kiérdemelte volna a Thelma és Louise-zal. A Gladiátor jelmez-Oscarját sem értettem, mikor mindenki páncélban volt, tényleg marha nagy dolog lehetett legyártani. Még leginkább a hang és a vizuális effektek díja volt rendben.
Ezzel szemben a Titanic kisebbfajta csodát vitt végbe azzal, hogy beállította a Ben Hur díjrekordját, és nem érdemtelenül! A méretarányos, eredeti tervek, leírások alapján készült díszlet, a korhű ruhák, a pazar fényképezés, a vágás, a hihetetlenül jó hang, az effektek, a trükkök, a szívbemarkoló feledhetetlen filmzene, és a csak a botfülűek által nem szeretett Celine Dion betétdal így együtt mind mind telitalálat! Aki mindezt kordinálta, egybefogta és nagyszerűen levezényelte, James Cameron méltán nyerte el a legjobb rendezés díját. Az a film pedig, melynek részegységei így kitűnnek, az egészében véve is szenzációsnak  tekinthető. A Titanic hosszú-hosszú évek után visszahozta az epikus, nagyszabású mozik nyújtotta életérzést, olyan gyöngyszem, melyet nem lehet elégszer látni!!!
most posts by TM
0
2007. november 1., csütörtök 1:04
Én próbáltam megérteni, és sikerült is, de annyira belemagyarázós lett, hogy a film közepénél legszívesebben kivettem volna a lemezet a lejátszóból és a kukába dobtam volna. Kár hogy nem tettem. De olyan szép színes. :D
A megértési problémáimat még nem sikerült legyőznöm, de igyekszem. A Gladiátor kapcsán nem értek egyet, de mondok valamit, figyelj:

"A Titanic pedig egy erősen túlértékelt film, ami kizárólag a szegényes évi filmtermés miatt kapott Oscart."

:-))))))))) Nekem pedig ez a véleményem. ;-)
0