Keresés

A Da Vinci-kód - bővített változat (2 DVD)

2007. november 1., csütörtök 1:00
Nem volt az logikátlan, legfeljebb te nem értetted. :-) A Gladiátor pedig egy erősen túlértékelt film, ami kizárólag a szegényes évi filmtermés miatt kapott Oscart.
most posts by TM
0
2007. november 1., csütörtök 0:55
Pont ez a logikátlan, ide mutogatok és találok valamit dolog nem jött be. Unalmas volt és összecsapott. Gladiátor pedig ennél sokkal többet ér. Még egy dolog, amiben nem értünk egyet. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 1., csütörtök 0:52
Szerintem viszont jó film volt, másodszorra is nagyon élveztem! Azért mert kijelentőmódban beszélnek egy filmben, attól még nem kell  elhinni, hogy az úgy is van. (Jedi lovagok sincsenek.) Viszont jó kis fikció, amibe beletettek egy sor valós elemet, s ettől igazán érdekes, na meg a benne feszülő logikában, s izgalmas tálalásban. Viszont a Gladiátort nem nagyon nézném meg, pedig akad itthon pár verzió. Elég volt moziban, meg egyszer videón. Ja, és már nagyon várom az Angyalok és démonokat! :-)
most posts by TM
0
2007. október 31., szerda 22:29
Na, ma sikerült megvennem a filmet. Bár ne tettem volna. Komolyan. Úgy megörültem neki, mikor megláttam a polcon, ráadásul a kasszánál még olcsóbb is lett a film. Ma megnéztem! Kár volt. Nagyon sajnálom azt a 160 percet, amit a film nyújtott, másra is tartalékolhattam volna. Mondjuk újra a Gladiátorra. A film számomra egyáltalán nem nyújtott semmi érdekeset, látványosat. Egy értéktelen, belemagyarázós, semmitmondó, baromság, ami a hatásvadász képekkel próbálja elhitetni az emberekkel, hogy igen ez tényleg így van. Egy nagy lósz@rt. Nem is próbálja úgy felhozni a dolgot, hogy ez lehetséges vagy elképzelhető. Nem, nem! A film konkrétan számol be minden eredményről, és a nézőnek pont azt nyújta, amit ő előtte már elhitt. Olvasta a könyvet és magával ragadta a kép, a hozzátartozó hanggal, effekttel, és nem is akart a dolgok mögé látni. Ugye, TOm Hanks a végén pont azt mondja, hogy az egész hit kérdése. Igen, valóban az. De nem úgy, ahogyan a film már előtte megpróbálta befolyásolna az akaratot és a hitet. Egyszóval a film számomra óriási csalódás volt, nagyon sajnálom, hogy egyáltalán megnéztem a filmet.
Javaslom mindenki nézze meg előtte a filmet, mielőtt megvenné DVD-n, nehogy olyan meglepetés érje mint engem.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. augusztus 7., kedd 20:53
Ezt még mindig papírtokban árusítják??? Mert én ma úgy vettem 2.490-ért és ha nem, akkor nagyon mákosnak érzem magam! :D Ha meg igen akkor is, mert még mindig olcsóbb! :D nah.. :D
0
2006. december 21., csütörtök 19:33
A határúti sat...ban ma még volt! Westend MM-ben is.
0
2006. december 21., csütörtök 15:01
Sziasztok!

Nem tudja valaki, be lehet ezt még szerezni valahol? Karácsonyi ajándéknak kéne... :(
0
2006. október 18., szerda 22:30
A film kartonpapírban jelent meg, benne egy átlátszó amaray tok.
A karton minősége kielégítő.
A lemezek szitázása szép, viszont a két lemezt fehérség veszi körbe a tokban.
A Sony is /végleg/ lemondot a jelenetválasztós papírról.
0
2006. október 18., szerda 16:05
Heh? DVD-n csak a bővített lesz tudomásom szerint.
0
2006. október 18., szerda 12:21
Mik a plusz jelenetek?Tudja valaki?Érdemes ezekért megvenni ezt a változatot,vagy jó a rövidebb is?
0
2006. október 18., szerda 0:03
Huhuuuu, ma olvastam mail boxomat es lattam, hogy vegre mehetek be a filmert. Holnap hatalmas mozi est:D
0
2006. október 17., kedd 17:32
Szivesen olvasnék összehasonlítást a mozi és a bõvített változatról.Jobb,rosszabb,ugyanolyan csak hosszabb?
0
2006. október 13., péntek 18:41
Remek!
Én a kölcsönzés után szoktam dönteni a vásárlásról...Most bajban leszek.
0
2006. október 13., péntek 13:54
Jessssz!!! >:-)
0
2006. október 13., péntek 10:00
A kölcsönzőkbe a mozis változat került, a bővített változat csak megvásárolható lesz.
0
2006. október 13., péntek 1:39
Úgy tudom a bővített verzió vmikor okt. 28 körül jön, és az 2 lemezes lesz.
0
2006. október 12., csütörtök 13:40
Az az igazság, hogy most vettem ki a tékából a filmet, és ugyanúgy 143 perces, mint a moziban...
Szerintem egyáltalán NEM bővített...
0
2006. szeptember 9., szombat 21:51
"Szerintem nagyon jó film így meg főleg hogy 26 percel tovább fog tartani!!!!! Azt nem értem hogy miért ennyibe kerül! De azért meglesz véve!!!!"

4000 ft egyáltalán nem sok egy ilyen izmos kiadványért! szerinted mennyibe kellene kerülnie?
0