Törölve, szerintem ennyi volt... írta:Szerencsére nem érintett a dolog, csütörtök délután adták fel, most érkezett meg az automatába. Viszont az Xpress-nél nem tudom mivan, egy nap alatt meg szokott érkezni a csomag a Pick-Pack pontra, még a csehek elött szintén csütörtökön adtam le egy rendelést, egy órára rá kaptam is mail-t hogy feladták, az viszont még ma sem érkezett meg...
Negyedik üzenetemre sem reagált az Xpress, voszont olvasni olvasták. Most hirtelen törlődött a rendelésem miután mondtam hogy már nem fogom tudni átvenni, mintha nem is létezett volna, tehát fel sem lett adva. Szerintem ennyi volt az Xpress története, mondjuk ebben a helyzetben ami manapság van nem lepődöm meg, csak sajnálom. Nincs is mit árulni gyakorlatilag... Emlékeimbem megmaradnak a régi szép Xpress-es idők, a gyűjtést nyilván nem hagyom abba, de az Xpress fiókomat törlöm.
Sziasztok!
Hogy az Xpress miért nem válaszolt, nem tudom, nekem szoktak, de kicsit talán várhattál volna és szerencséd lesz. Elég nagy káosz van most Packeta és Sameday vonalon. Ugye pickpackra az általam is sokat szidott Sprinter szállított, de őket "bekebelezte" a Sameday. Packeta meg a Foxposté lett, de ez itt nem lényeg. Nekem is rá kellett kérdeznem a csomagomra, mert jelezve volt, hogy feladták, de még el sem hozták tőlük. Szóval ez nem az Xpress hibája, hanem a Sameday rendszeré. Nekem 1 hétre rá hozták el, mint amikor jelezve volt, utána viszont ideért pi(c)kpa(c)k :)