Keresés

Megjelenések

2023. május 18., csütörtök 11:24
Dömi írta:
Most láttam, hogy a FilmMega gondozásában kijött a Torrente díszdoboz blu-ray-en!, illetve a Hétköznapi vámpírok szintén Blu-rayen. Esetleg itt is kaphatóak lesznek?
Nem! Csak az Ő oldalukon kaphatóak!

Köszi!
0
2023. május 17., szerda 17:38
sátántangó13 írta:
Most láttam, hogy a FilmMega gondozásában kijött a Torrente díszdoboz blu-ray-en!, illetve a Hétköznapi vámpírok szintén Blu-rayen. Esetleg itt is kaphatóak lesznek?

Már a Vatera felületén is kaphatóak a filmega termékek. Ez a kettő biztosan, mert megnéztem neked.
0
2023. május 17., szerda 16:55
sátántangó13 írta:

Nem! Csak az Ő oldalukon kaphatóak!
0
2023. május 17., szerda 12:51
0
2023. május 17., szerda 11:37
Pow12er írta:
A Sikoly 6 és a Mission Impossible 7 Paramount filmek,azok még jönni fognak Magyarországra igaz?
A Sikoly 6 Júniusban vagy Júliusban esedékes?

A Sikoly 6 független (Forum Home) film, így ha a GHE lát benne fantáziát, tudná hozni. A Mission Impossible 7 talán jön majd, ha addig még lesz itthon Paramount forgalmazás...
1
2023. május 17., szerda 9:44
A Sikoly 6 és a Mission Impossible 7 Paramount filmek,azok még jönni fognak Magyarországra igaz?
A Sikoly 6 Júniusban vagy Júliusban esedékes?
film kedvelő
0
2023. május 3., szerda 22:08
Pow12er írta:
Média Márkt film bennfentes mondta hogy a Sony és a Warner Bros filmek egyelőre megszűnek fizikailag itthon,csak a paramount marad,
tényleg igaz és ha igen mikor lehetnek megint?

Nyilván hivatalosan semmit nem tudni, de az, hogy mostanában tényleg nem jön semmi stúdiófilm (még az a kevés se, amit szokott), illetve az eddig biztos Warner és Sony is elmaradt, így tuti, hogy most lejárt a szerződés.

Emlékszem, amikor a szép emlékű Bontonfilm beugrott a piacra, akkor is, amikor kötöttek egy szerződést valamelyik stúdióval, az addig kiesett címek nagyon kis részét pótolták.

Tegyük fel, hogy a PV idővel azért csak köt szerződést újra a Sonyval, Warnerrel stb., de az a pár hónap kiesés, ami az átmeneti időszakban van, az fájó, mert amelyik címekre nem kerülünk fel, azt pótolni nem is fogják, így lesznek olyan filmek, amelyekről lecsúszunk megint jó pár évre, amíg nem jön valami évfordulós kiadás vagy új maszter.
0
2023. május 3., szerda 18:16
Pow12er írta:
Média Márkt film bennfentes mondta hogy a Sony és a Warner Bros filmek egyelőre megszűnek fizikailag itthon,csak a paramount marad,

Mindenki csak találgat, mert nincs hivatalos információ sem arról, hogy megszűnik, sem arról, hogy nem szűnik meg.
Annyi van, hogy amúgy tényleg nem volt mostanában olyan cím, amit érdemes lett volna forgalomba hozni. Ezért van az, hogy a stúdió rátett minket a külföldi kiadványra, de itthon már nem kerül forgalomba.
Ezek a filmek nem jöttek: Krokodili, The Woman King – A harcos, I Wanna Dance With Somebody, Az ember, akit Ovénak hívnak.
Én teljesen megértem, hogy a forgalmazó ezekben nem látott fantáziát. Nyilván jöhettek volna kis példányszámban, de akkor meg olyan áron biztosan a polcokon maradtak volna. Amik jöttek, azokat nem kommentálnám. Én mondjuk nagyobb fantáziát létnék a régóta nem kapható filmek újrakiadásában, de abból sem érkezett most semmi.
-1
2023. május 3., szerda 17:29
nightrace írta:

Senki nem mond semmit, így érdemi kommunikáció hiányában csak találgatni lehet. A Sony címekre még egyelőre rákerülünk külföldön, így onnan rendelhetőek, de a Warner tényleg kampó... és fene se tudja, hogy meg fog-e oldódni bármelyik nagy stúdió helyzete, akár Warner, akár Universal. Rejtély...

A ProVideo mindent csak tönkre tesz amire rá teszi a kezét. Lásd Disney, független filmek, most meg a Warner...
1
2023. május 3., szerda 14:34
Pow12er írta:

Senki nem mond semmit, így érdemi kommunikáció hiányában csak találgatni lehet. A Sony címekre még egyelőre rákerülünk külföldön, így onnan rendelhetőek, de a Warner tényleg kampó... és fene se tudja, hogy meg fog-e oldódni bármelyik nagy stúdió helyzete, akár Warner, akár Universal. Rejtély...
0
2023. május 3., szerda 14:26
film kedvelő
0
2023. március 31., péntek 17:13
Csak a Franciáknál jelennek meg szinkronnal és felirattal április 26-kán és június 7-én.
film kedvelő
0
2023. március 30., csütörtök 18:46
Pow12er írta:
Hol jelentek meg magyar szinkronnal?

Még nem jelentek meg, de hamarosan:

https://www.blu-ray.com/movies/Whitney-Houston-I-Wanna-Dance-with-Somebody-Blu-ray/330940/

https://www.blu-ray.com/movies/A-Man-Called-Otto-Blu-ray/334337/
0
2023. március 30., csütörtök 16:33
Hol jelentek meg magyar szinkronnal?
film kedvelő
0
2023. március 30., csütörtök 15:34
Pow12er írta:
Most jött ki az áprilisi megjelenések listája,de az I Wanna Dance With Somebody és Az Ember Akit Ottónak hivnak nincs köztük,A Sony
filmekkel mi a helyzet?Vagy csak májusban Jönnek?

Vagy nem jönnek egyáltalán.... Külföldről mindkét film beszerezhető magyar szinkronnal egyébként.
0
2023. március 30., csütörtök 13:24
Most jött ki az áprilisi megjelenések listája,de az I Wanna Dance With Somebody és Az Ember Akit Ottónak hivnak nincs köztük,A Sony
filmekkel mi a helyzet?Vagy csak májusban Jönnek?
film kedvelő
0
2023. március 23., csütörtök 18:25
Pow12er írta:
A Sony és Warner Bros filmek még jönni fognak Magyarországra
a jövőben is?

Reméljük igen...Maradjon is!
0
2023. március 23., csütörtök 18:23
Pow12er írta:
a jövőben is?

Szerintem igen. Maradjon is!
0
2023. március 23., csütörtök 9:25
a jövőben is?
film kedvelő
0
2023. március 12., vasárnap 12:46
A jelek szerint nálunk a nyolc Ady kutas, a hal áll.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2023. március 12., vasárnap 11:24
funtom (resigned) írta:
Itthon várható az Indiana Jones filmek 4k vagy akár sima blu rayen?

Illetve Jurassic World Dominion? Vagy The Fabelmans?

Nem, nem, nem.
0
2023. március 12., vasárnap 10:36
Itthon várható az Indiana Jones filmek 4k vagy akár sima blu rayen?

Illetve Jurassic World Dominion? Vagy The Fabelmans?
0
2023. március 2., csütörtök 16:12
Az Ember akit ottónak hivnak és az I Wanna Dance With somebody megjelennek áprilisban?
A Sony és a Warner Bros filmek még jönni fognak Magyarországra igaz?
film kedvelő
0
2023. február 11., szombat 10:18
Filmprofi írta:

Csupán csak annyi hogy a Paramount megszünteti a régióban a filmek adathordozókra történő kiadását. Ezzel kezdődik el. Bár lehet rosszul értelmezem.
Egyébként igen az Universal filmek hiánya is szomorú dolog...

Ja, tudod, kell az előfizető a Skyshowtime-ra. A hosszú évek alatt összeszedett filmgyűjtőket, akik világszerte vitték jó hírét a kiadványoknak, azokat meg engedjük el. Szép új világ. :(

Ettől mondjuk én még pont nem fizetnék elő. De érdekesen gondolkodnak, korrektebb lenne egy átmenettel tennék mindezt. Mondjuk pár év átfutási idővel. :(
0
2023. február 7., kedd 18:42
Corvinus írta:

Csupán csak annyi hogy a Paramount megszünteti a régióban a filmek adathordozókra történő kiadását. Ezzel kezdődik el. Bár lehet rosszul értelmezem.
Egyébként igen az Universal filmek hiánya is szomorú dolog...

Ja, tudod, kell az előfizető a Skyshowtime-ra. A hosszú évek alatt összeszedett filmgyűjtőket, akik világszerte vitték jó hírét a kiadványoknak, azokat meg engedjük el. Szép új világ. :(
0