Keresés

Megjelenések

2023. május 30., kedd 14:09
Blu-Ray Fan írta:
Azért remélem a Dűne 2 még kijön jövőre, addig csak rendeződik a helyzet, különben itt lesz az első rész a polcomon csonkán... Sajnos a topik címét lassan át kell keresztelni "Meg nem jelenések" - re... :(

Megjelenéskor nem vettem meg, úgy terveztem majd együtt a két részt. Közben meg az első rész gusztustalan módon meg is drágult, így már nem kell.    
Viszont ott a Creed sorozat, az csonka lesz nekem is, Shazam folytatás szintén bukta, így a DC sor sem lesz teljes. Lehetne sorolni még, de kár a szóért.

" Közben meg az első rész gusztustalan módon meg is drágult,"

Volt 6000Ft is tényleg, de most az akcióban Dűne 1.része 3992Ft, ami szerintem egy korrekt ár. Szerintem most zsákold be, mert a 2.rész valószínűleg már nem lesz kiadva itthon.
0
2023. május 29., hétfő 9:24
Frodo 73 írta:
Azért remélem a Dűne 2 még kijön jövőre, addig csak rendeződik a helyzet, különben itt lesz az első rész a polcomon csonkán... Sajnos a topik címét lassan át kell keresztelni "Meg nem jelenések" - re... :(

Megjelenéskor nem vettem meg, úgy terveztem majd együtt a két részt. Közben meg az első rész gusztustalan módon meg is drágult, így már nem kell.    
Viszont ott a Creed sorozat, az csonka lesz nekem is, Shazam folytatás szintén bukta, így a DC sor sem lesz teljes. Lehetne sorolni még, de kár a szóért.
0
2023. május 27., szombat 18:21
Pow12er írta:
A Cseheknél is eltűntek valamiért a Sony,Warner Bros új megjelenések.
Őket is érinti egy ideig a dolog?

A cseheknél és a lengyeleknél 3 éve nincs Sony, viszont minden más van!
0
2023. május 27., szombat 13:58
A Cseheknél is eltűntek valamiért a Sony,Warner Bros új megjelenések.
Őket is érinti egy ideig a dolog?
film kedvelő
0
2023. május 27., szombat 10:21
A magyar filmforgalmazásnak vége sajnos.  Nincs Disney, Marvel, 20th Century Fox/ Studios, Warner, Universal, Sony és a Paramount is biztos hamarosan befejezi nálunk. (Még úgy se kerültünk fel az Indana Jones és a Keresztapa trilógiára, hogy volt és van Paramount forgalmazás) A kevés független film még jön, ameddig jön, de  sajnos ennek a hobbinak vége.  Marad a csonka gyűjtemény és az alternatív megoldások.
0
2023. május 27., szombat 4:27
Frodo 73 írta:

Nem fog kijönni! Ez már most tudható! Akarat sincs arra, hogy bármi is megoldódjon! El kell sajnos fogadni, hogy ennyi volt.
0
2023. május 26., péntek 20:49
0
2023. május 26., péntek 10:54
funtom (resigned) írta:
Épp kérdezni akartam itt fórumban, hogy mire számíthatunk a jövőbeli magyar megjelenéseket illetően, aztán pár posztot lejjebb görgetve a reality be is ütött....  :-S Régebben gyakrabban rendeltem magyar vonatkozás nélkül, aztán telt az idő és úgy voltam, hogy ahogy az embernek családja is lesz, jobb a magyar vonatkzoásos megjelenés.... mostanra meg úgy néz ki, hogy vissza kell fordulni külföld felé, aztán a gyerek meg majd nézi oszt' kikövetkezteti mit is lát... Mondjuk nem biztos, hogy ez a fejlődésére rosszul hat...

De, június 7-én a Disney+-ra...

Persze azt meg lehet kérdezni tőlük, mi van akkor, ha valaki nem az online szolgáltatást preferálja, és akkor is szeretné tetszőleges időben megnézni a filmet egy lejátszó, egy TV és egy házi áramforrás birtokában, ha esetleg beköszönt az apokalipszis:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2023. május 26., péntek 9:47
Épp kérdezni akartam itt fórumban, hogy mire számíthatunk a jövőbeli magyar megjelenéseket illetően, aztán pár posztot lejjebb görgetve a reality be is ütött....  :-S Régebben gyakrabban rendeltem magyar vonatkozás nélkül, aztán telt az idő és úgy voltam, hogy ahogy az embernek családja is lesz, jobb a magyar vonatkzoásos megjelenés.... mostanra meg úgy néz ki, hogy vissza kell fordulni külföld felé, aztán a gyerek meg majd nézi oszt' kikövetkezteti mit is lát... Mondjuk nem biztos, hogy ez a fejlődésére rosszul hat...

0
2023. május 24., szerda 10:30
nightrace írta:
UHD-n nem leszünk rajta, a BD-n meg szerintem a franciákkal leszünk egy lemezen, ahogy az Ottó film esetében is így volt. De majd nemsokára kiderül...

Már kiderült sajnos, a sima BD-n ugyanaz a helyzet, mint a koreai UHD-n, az ottani nyelvek, plusz a francia / spanyol hang felirattal. Mondjuk simán lehet, hogy ezek még nem végleges specifikációk. Hozzáteszem, elférne rajta hanggal és felirattal a komplett régiónk, csak 93 perces a film.

Bár amekkorát bukott világszerte (érdemtelenül véleményem szerint), valahol nem csodálom, hogy a Sony nem nagyon foglalkozik vele.
0
2023. május 24., szerda 10:09
Frank Horrigan írta:
Amit eddig csak sejteni lehetett, az sajnos valósággá vált, a Sony is befejezte a magyar vonatkozások lemezre pakolását, a 65-ről konkrétan egész kelet-európa lemaradt. Úgyhogy most jött el az idő, hogy ezt a hobbit hellyel-közzel elengedjem...

UHD-n nem leszünk rajta, a BD-n meg szerintem a franciákkal leszünk egy lemezen, ahogy az Ottó film esetében is így volt. De majd nemsokára kiderül...
0
2023. május 24., szerda 10:04
Dömi írta:
És ez már biztos?

Tegnap felkerült a távol-keleti lemez nyelvi leosztása, a francia / spanyol nyelvek arra lettek rátéve a helyi vonatkozásokkal, úgyhogy szerintem ez ennyi volt. Bár az is fura, hogy a németek se kapták meg UHD-n, csak BD-n. Egy halvány remény van, de én nem bízom benne már. Ha meg mégis lesz valahol magyarul, akkor örülni fogok.
1
2023. május 24., szerda 4:34
Frank Horrigan írta:
Amit eddig csak sejteni lehetett, az sajnos valósággá vált, a Sony is befejezte a magyar vonatkozások lemezre pakolását, a 65-ről konkrétan egész kelet-európa lemaradt. Úgyhogy most jött el az idő, hogy ezt a hobbit hellyel-közzel elengedjem...

És ez már biztos?
0
2023. május 23., kedd 22:07
0
2023. május 18., csütörtök 11:24
Blu-Ray Fan írta:
Most láttam, hogy a FilmMega gondozásában kijött a Torrente díszdoboz blu-ray-en!, illetve a Hétköznapi vámpírok szintén Blu-rayen. Esetleg itt is kaphatóak lesznek?

Már a Vatera felületén is kaphatóak a filmega termékek. Ez a kettő biztosan, mert megnéztem neked.

Köszi!
0
2023. május 18., csütörtök 11:24
Dömi írta:
Most láttam, hogy a FilmMega gondozásában kijött a Torrente díszdoboz blu-ray-en!, illetve a Hétköznapi vámpírok szintén Blu-rayen. Esetleg itt is kaphatóak lesznek?
Nem! Csak az Ő oldalukon kaphatóak!

Köszi!
0
2023. május 17., szerda 17:38
sátántangó13 írta:

Már a Vatera felületén is kaphatóak a filmega termékek. Ez a kettő biztosan, mert megnéztem neked.
0
2023. május 17., szerda 16:55
sátántangó13 írta:

Nem! Csak az Ő oldalukon kaphatóak!
0
2023. május 17., szerda 12:51
0
2023. május 17., szerda 11:37
Pow12er írta:
A Sikoly 6 és a Mission Impossible 7 Paramount filmek,azok még jönni fognak Magyarországra igaz?
A Sikoly 6 Júniusban vagy Júliusban esedékes?

A Sikoly 6 független (Forum Home) film, így ha a GHE lát benne fantáziát, tudná hozni. A Mission Impossible 7 talán jön majd, ha addig még lesz itthon Paramount forgalmazás...
1
2023. május 17., szerda 9:44
A Sikoly 6 és a Mission Impossible 7 Paramount filmek,azok még jönni fognak Magyarországra igaz?
A Sikoly 6 Júniusban vagy Júliusban esedékes?
film kedvelő
0
2023. május 3., szerda 22:08
Pow12er írta:
Média Márkt film bennfentes mondta hogy a Sony és a Warner Bros filmek egyelőre megszűnek fizikailag itthon,csak a paramount marad,
tényleg igaz és ha igen mikor lehetnek megint?

Nyilván hivatalosan semmit nem tudni, de az, hogy mostanában tényleg nem jön semmi stúdiófilm (még az a kevés se, amit szokott), illetve az eddig biztos Warner és Sony is elmaradt, így tuti, hogy most lejárt a szerződés.

Emlékszem, amikor a szép emlékű Bontonfilm beugrott a piacra, akkor is, amikor kötöttek egy szerződést valamelyik stúdióval, az addig kiesett címek nagyon kis részét pótolták.

Tegyük fel, hogy a PV idővel azért csak köt szerződést újra a Sonyval, Warnerrel stb., de az a pár hónap kiesés, ami az átmeneti időszakban van, az fájó, mert amelyik címekre nem kerülünk fel, azt pótolni nem is fogják, így lesznek olyan filmek, amelyekről lecsúszunk megint jó pár évre, amíg nem jön valami évfordulós kiadás vagy új maszter.
0
2023. május 3., szerda 18:16
Pow12er írta:
Média Márkt film bennfentes mondta hogy a Sony és a Warner Bros filmek egyelőre megszűnek fizikailag itthon,csak a paramount marad,

Mindenki csak találgat, mert nincs hivatalos információ sem arról, hogy megszűnik, sem arról, hogy nem szűnik meg.
Annyi van, hogy amúgy tényleg nem volt mostanában olyan cím, amit érdemes lett volna forgalomba hozni. Ezért van az, hogy a stúdió rátett minket a külföldi kiadványra, de itthon már nem kerül forgalomba.
Ezek a filmek nem jöttek: Krokodili, The Woman King – A harcos, I Wanna Dance With Somebody, Az ember, akit Ovénak hívnak.
Én teljesen megértem, hogy a forgalmazó ezekben nem látott fantáziát. Nyilván jöhettek volna kis példányszámban, de akkor meg olyan áron biztosan a polcokon maradtak volna. Amik jöttek, azokat nem kommentálnám. Én mondjuk nagyobb fantáziát létnék a régóta nem kapható filmek újrakiadásában, de abból sem érkezett most semmi.
-1
2023. május 3., szerda 17:29
nightrace írta:

Senki nem mond semmit, így érdemi kommunikáció hiányában csak találgatni lehet. A Sony címekre még egyelőre rákerülünk külföldön, így onnan rendelhetőek, de a Warner tényleg kampó... és fene se tudja, hogy meg fog-e oldódni bármelyik nagy stúdió helyzete, akár Warner, akár Universal. Rejtély...

A ProVideo mindent csak tönkre tesz amire rá teszi a kezét. Lásd Disney, független filmek, most meg a Warner...
1
2023. május 3., szerda 14:34
Pow12er írta:

Senki nem mond semmit, így érdemi kommunikáció hiányában csak találgatni lehet. A Sony címekre még egyelőre rákerülünk külföldön, így onnan rendelhetőek, de a Warner tényleg kampó... és fene se tudja, hogy meg fog-e oldódni bármelyik nagy stúdió helyzete, akár Warner, akár Universal. Rejtély...
0