Hát remélem, nem lesz drágább, mint a steelbook-os. Mert akkor ott eszi a fene.
0
2018. szeptember 22., szombat 18:35
3107
Valaki nem tud valamit arról, hogy a Predator Trilogy-t vajon mennyiért fogják vesztegetni?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. szeptember 21., péntek 23:17
14599
Majd akkor fogja őket dicséret illetni, ha nem csak az első rész lesz bővítettben hozzáférhető szinkronnal, de erre aztán várhatunk. Nem sok filmnél sírok a szinkron után, de erre a trilógiára nemhogy kell, hanem kötelező.
0
2018. szeptember 21., péntek 22:33
3107
A végén még kiderül, hogy a PV-t dicséret illeti a Gyűrűk Ura bővített miatt;)
0
2018. szeptember 21., péntek 21:26
2693
Ez igen, így kell ezt. Predator trilógia remélem kap legaláb egy O-ringe tés akkor passzolni fog az Alien antológiához. Jó látom? Helboy 1. és 2. is jön? A Tini nidzsából ez most az első vagy második rész? Remélem abból is kapható lesz mindkét rész.
0
2018. szeptember 21., péntek 19:54
19957
Indiana Jones-t meg csak a mi kedvünkért nem fognak le gyártani. Anno mindenki fel került rá csak mi nem. Szerintem hamarosan jön majd a 4k verzió és akkor majd talán, de ott is csak a 4k-n leszünk rajta.
0
2018. szeptember 21., péntek 19:52
19957
Gondolom a stúdió ki kötés volt, hogy csak steelbook-ban jöhetnek egyenlőre.
0
2018. szeptember 21., péntek 19:21
3107
Végre jön A nagy dobás! Viszont a Jurassic World 3D három különböző verziója mind steelbookban tud csak jönni, normál tokban egyik sem??? (Már ők is kezdik?) Az első három Indiana Jones BD-megjelenését bezzeg nem tudták elintézni...
0
2018. szeptember 21., péntek 18:26
19957
Íme a Bontonfilm októberi DVD/BD kínálata.
2018. október 5.
A múmia trilógia (The Mummy: The Trilogy, 3 DVD) A rabbi meg a lánya (Disobedience) A szerelem hullámhosszán (Sleepless in Seattle) A sztárok nem Liverpoolban halnak meg (Film Stars Don t Die In Liverpool) Amerkai botrány (American Hustle) Annie [2014] Az elnök végveszélyben (White House Down) Gotti Halálfutam: Totális anarchia (Death Race: Beyond Anarchy) Hét év Tibetben (Seven Years in Tibet) Időhurok (Predestination) Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói (Indiana Jones and the Raiders Of The Lost Ark) Indiana Jones és a Végzet Temploma (Indiana Jones and the Temple of Doom) Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag (Indiana Jones and the Last Crusade) Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) Jönnek a kacsák (Duck Duck Goose) Örömjárgány (The Leisure Seeker) Őrzött idő (The Keeping Hours) UFO BD: A Da Vinci-kód - POP ART steelbook (Da Vinci Code) BD: A múmia trilógia (The Mummy: The Trilogy, 3 BD) BD: A rabbi meg a lánya (Disobedience) BD: Halálfutam: Totális anarchia (Death Race: Beyond Anarchy) BD: Ragadozó 1-3. (Predator Trilogy, 3 BD) BD3D: Terminator: Genisys - limitált fejszobros (Endoskull) változat (BD3D+BD) 4K: Boszorkányvadászok (Hansel & Gretel: Witch Hunters, 4K UHD BD+BD) 4K: Férfias játékok (Patriot Games, 4K UHD BD+BD) 4K: Viharsziget (Shutter Island, 4K UHD BD+BD) 2018. október 26.
A nagy dobás (The Big Short) Amerikai pszichó (American Psycho) Felelsz vagy mersz (Truth or Dare) Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic Word: Fallen Kingdom) Jurassic World: Bukott birodalom - kétlemezes extra változat (Jurassic Word: Fallen Kingdom, 2 DVD) Kszi, Simon (Love, Simon) Kutyaparádé (Show Dogs) Mandy – A bosszú kultusza (Mandy) Sirály [2018] (The Seagull) Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) BD: A nagy dobás (The Big Short) BD: Felelsz vagy mersz (Truth or Dare) BD: Pokolfajzat (Hellboy) BD: Hellboy II.: Az Aranyhadsereg - steelbook változat (Hellboy II: The Golden Army) BD: Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic Word: Fallen Kingdom) BD: Kszi, Simon (Love, Simon) BD: Kutyaparádé (Show Dogs) BD: Mandy – A bosszú kultusza (Mandy) BD: Mona Lisa mosolya (Mona Lisa Smile) BD: Monty Python - Brian élete (Monty Python s Life of Brian) BD: Monty Python - Gyalog galopp - 40. 43. évfordulós kiadás (Monty Python and the Holy Grail) BD: Nagy hal (Big Fish) BD: Terminátor - Megváltás (Terminator Salvation) BD: Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) BD3D: Jurassic World: Bukott birodalom - steelbook változat [fekete] (Jurassic Word: Fallen Kingdom, BD3D+BD) BD3D: Jurassic World: Bukott birodalom - steelbook változat [T-rex] (Jurassic Word: Fallen Kingdom, BD3D+BD) BD3D: Jurassic World: Bukott birodalom - steelbook változat [Kék & Indoraptor] (Jurassic Word: Fallen Kingdom, BD3D+BD)
Kedves Harbinger! A NEOSZ Kft. forgalmazza az akcióban szereplő filmeket.
0
2018. szeptember 20., csütörtök 14:51
2693
Kedves Xpress!
Az újra kapható DVD akcióban szereplő filmeketet ki fogja forgalmazni? Mert sok régi cím van és mind régi és többnyire megszünt kiadó forgalmazta (Ariel, FF Film & Music, InterCom, B-Roll).
0
2018. szeptember 20., csütörtök 11:45
1849
Szívemből szóltál. Az első résztől elmarad, de így is bőven átlag feletti a folytatás, nekem is tetszett.
0
2018. szeptember 19., szerda 21:07
1499
Mondtam én nektek, hogy lesz Sicario 2 blu-ray. Éreztem. Viszont sokkal jobban érdekel, hogy a Bontonfilm milyen finomságokkal készül nekünk októberre. Remélem hamarosan kiderül.
0
2018. szeptember 19., szerda 19:52
3107
És nyilván nulla extrát...
0
2018. szeptember 19., szerda 19:18
19957
Igen, azz
0
2018. szeptember 19., szerda 19:04
98
Én magam részéről annak azért nagyon örülök hogy a Sicario 2 megjelenik,az első rész zseniális attól messze van de még így is nagyon tetszett.Remélem DTS-HD MA magyar hangott kap.