Kicsit Argento korábbi hozzászólására is reagálva, ami ide is illik, a DVD hajnalán valóban brutális lejátszó-árak domináltak, láttam 219 ezerért is lejátszót annak idején. Nekünk az első asztalink 2001 végén lett meg, kemény 80 ruggerbe fájt, ráadásul csak egy alap belépő szintű Philips volt, mindenféle extra nélkül. A rétegváltást nem is kezelte rendesen, úgyhogy nem tartottam jó vételnek, főleg mert gyakran meg is állt lejátszás közben néhány másodpercre. Gondolom az előbb említett "gagyisítás" (üvegből szintetikus műanyag) első áldozatai között lehetett az optikája. Mondanom sem kell, nem húzta addig, amíg az elvárható lett volna, kicsit lejjebb mentek az árak és lecseréltem egy jobb Panasonic-ra, de annak meg a video-áramkörével lehetett valami, mert bizonyos lemezeket nem tudott hiba nélkül végigvinni. Akadást amúgy soha nem produkált.
2007 márciusában vettem meg életem legjobb játékosát, egy Pioneer DV-696AV-t 40 ezerért, abban a korban, amikor már sokkal olcsóbban is lehetett noname cuccokat vásárolni. Imádtam úgy, ahogy volt, a BD-re váltásig intenzív használat mellett sem produkált semmilyen hibát. Pár éve eladtam havernak, mert ez a modell kezelte az SACD-formátumot. De ő sem futott bele semmilyen hibába.
Minden új formátumot meg kell fizetni, de szerintem a mostani UHD-lejátszó árak (főleg a DVD indulójához képest) egész tűrhetőek.
2007 márciusában vettem meg életem legjobb játékosát, egy Pioneer DV-696AV-t 40 ezerért, abban a korban, amikor már sokkal olcsóbban is lehetett noname cuccokat vásárolni. Imádtam úgy, ahogy volt, a BD-re váltásig intenzív használat mellett sem produkált semmilyen hibát. Pár éve eladtam havernak, mert ez a modell kezelte az SACD-formátumot. De ő sem futott bele semmilyen hibába.
Minden új formátumot meg kell fizetni, de szerintem a mostani UHD-lejátszó árak (főleg a DVD indulójához képest) egész tűrhetőek.
0