Keresés

Megjelenések

2018. augusztus 22., szerda 0:10
"Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!"
0
2018. augusztus 21., kedd 23:03
Akkor viszont frissíteni kéne a termék fotókat. Nehogy meglepődés legyen.
0
2018. augusztus 21., kedd 18:49
Mert az egy "jubileumi" kiadás.
0
2018. augusztus 21., kedd 18:48
A Deadpool fémnek minek csináltak akkor? Ugyanaz a lemez csak a tok más...
0
2018. augusztus 21., kedd 17:19
Itt is rendelhetőek. Ezért miért csinálnának új adatlapokat? Ha az előző borítós készlet ki fogy onnantól már csak az új kapható. Ennyire egyszerű.
0
2018. augusztus 21., kedd 17:10
Bizony és rendelhetőek is, csak nem itt. Azt mondjuk nem értem, hogy itt miért nincs.
0
2018. augusztus 21., kedd 16:12
Ezek az új borítós JP-k megjelentek, láttam faszbúkon képeket róla.
0
2018. augusztus 21., kedd 14:47
Szerintem a Bonton nem zúdítja ránk a régi csúszásokat. Tuti jön A nagy dobás, meg a Cloverfield Lane 10 is. Csak így is annyi címmel jönnek havonta, hogy beosztják ezt.

Sony címek is parkolópályán vannak, pedig még volt közvéleménykutatás is.
0
2018. augusztus 21., kedd 13:32
Ezt jó lenne tudni. Nekem személy szerint nem kell minden film fémben. Nincs még a szeptemberi megjelenési lista? Úgy hallottam hogy Fox-MGM filmek jönnének az 1990 szériában.
Reménykedem a klasszikus Majmok bolygójában..
0
2018. augusztus 21., kedd 12:35
Na igen, és mindarról, amit mostanában steelben kidobtak, lehet tudni, hogy szokás szerint jönnek-e és mikor normál tokban is (talán a Predator gyűjteményt leszámítva)? Na és a szintén beharangozott A nagy dobással mi a helyzet?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. augusztus 21., kedd 12:31
Amikor a Bonton a Jurassic Park 1-2-3 steelbook-os  kiadásait megjelentette nálunk júniusban, akkor a közleményükben szó volt a trilógia sima tokos kiadásáról is új borítókkal. Erről lehet valamit tudni, hogy végül ezek várhatóak még vagy nem?
0
2018. augusztus 21., kedd 11:49
De igen, a Transformers 5. részével együtt.
0
2018. augusztus 21., kedd 11:48
Én láttam már mátrix uhd lemezt jófogáson 3e-ért...gondolom valaki felb@szódott, hogy a 2. és 3. rész itthon nem fog megjelenni :)
0
2018. augusztus 20., hétfő 23:35
Elsősorban az UHD-ről szólt a hozzászólás. Aminek már most nem kapni a nagy részét. Ami meg van, az már főleg a rég lerágott csontok, amiket már VHS-en is árultak
most posts by TM
0
2018. augusztus 20., hétfő 22:45
Titkosak...

😀😀😀
0
2018. augusztus 20., hétfő 21:56
Nem arról volt szó, hogy a 13 óra: Bengázi titkos katonái megjelenik itthon BD-n? Igen nagy csönd van róla...
0
2018. augusztus 20., hétfő 18:44
Én is vennék több filmet ha tehetném. Sőt, külföldről rendelném a steelbook kiadásokat.

Argento

Az Indiana Jones nekem is nagyon kéne. Vagy a Penge 1 és 3. Stb stb. Szóval tényleg vannak hiányosságok bőven. Ha nagyon akarnék én is tudnék írni egy hosszú listát, hogy mi kéne. De ami most van kínálatban, azt se győzöm venni.
0
2018. augusztus 20., hétfő 18:08
Ó szerintem nem úgy érted ahogy én. Nem másokról beszéltem hanem magamról. Ez kb olyan mint, hogy a BMW-sek nem indexelnek, pedig csak szimplán a bunkó emberek nem indexelnek. Én vennék újra filmeket jobb anyagi háttérrel. Azt, hogy mások mire költenék az nem érdekel.
Tudom milyen nehéz elengedni a dolgokat nekem is nagyon, de rohadtul nehezen megy. Ez a magyar BD piac pont olyan dolog amit el kell engedni, minél gyorsabban annál jobb lesz. Mert úgyis eléri a végzet.
0
2018. augusztus 20., hétfő 17:56
Blu-Ray Fan:

A BD nálunk sosem volt versenyben a DVD-vel (kínálatban).

Még ráadásul eszembe sem jutottak ilyenek első körben, hogy:

Utolsó cserkész, Holtpont (Keanu Reeves féle), Fülke, Dredd bíró (ami szégyen hogy nálunk még egy DVD kiadást sem ért meg) és úgy ánblokk a régi Cinergi stúdió filmjei, Őrült Stone, A szív bajnokai, Az elefántember (meg úgy David Lynch teljes munkássága), Angyalszív, Indiana Jones (első három).

Frank Darabont filmjei (Halálsoron A remény rabjai és a köd), A bárányok hallgatnak és a Hannibál, hiányolom nagyon a Kínai negyedet és a Rosemary gyermekét, a Halálos fegyver filmeket, a 21 gramm és a Bábel is jó lenne, mert borzasztóan kevés filmdráma lett kiadva itthon BD-n.

Paul Verhoeven klasszikus Hús és vér c. filmjét, valamint a Csillagközi inváziót hiányolom még nagyon. Valamint el tudnám viselni még a Sárkányszívet és a Dante poklát is. A régi háborús címekkel is mostohán bántak: se Piszkos tizenkettő, sem pedig Kelly hősei nem kapható,Tű a szénakazalban, vagy akár a klasszikus Testrablók támadása Donald Sutherlanddel.

Charles Bronson klasszikus Bosszúvágy sorozata és a Chato földje tudna még megörvendeztetni nagyfelbontásban. Slytól még mindíg várakozok, hátha megjelenik a Tango és Cash, a Daylight,Túl a csúcson és a Cobra (ezek főleg).

Tobe Hooper korai klasszikusai is megérdemelnének egy normális kiadást, mint az életerő, vagy a texasi láncfűrészes mészárlás.

Az az igazság, hogy itt alig valami lett csak kiadva, ami engem érdekelne. :)

R2-D2:

Így van, ez a halálom. Hiányosan kiadott sorozatok. Insidious megjelent, kivéve az első részt, The Conjuring, szintén ugyanígy.. A Pengéből meg érthetetlen miért csak a kettőre raktak fel.  Így tök értelmetlen bármelyiket elkezdeni gyűjteni, ha nem jön ki, csak amelyikre véletlen ráraknak. vagy rendelhetsz meg mindent külföldről, hogy kiegészítsd.

0
2018. augusztus 20., hétfő 17:35
"Vagy 4x ennyi fizu lenne menne minden mint a karikacsapás."

Na persze, akkor 4x ennyit basznának el az emberek másra. A mentalitással is bajok vannak ebben az országban. Senki nem fog több filmet venni, mint most, ezt garantálom.
0
2018. augusztus 20., hétfő 16:07
Ugye? Hiába merengünk a sok régebbi meg nem jelent filmen akkor is ami már ki van adva hordozón is bőven sok megvenni. Én se tudom számát sem mennyi mindent megvennék ha nem a kocsira költeném a pénzt. Vagy 4x ennyi fizu lenne menne minden mint a karikacsapás.
0
2018. augusztus 20., hétfő 15:33
"De ugyanakkor hiányzik a Rocky első része is (egyben a legjobb), ... hiányos a Conjuring sorozat is..."

Igen, és valahol ezek a legbosszantóbbak. Penge 2 van, de 1, 3 nincs. Képesek voltak megjelentetni az összes Végső állomást, kivéve a 4-et. Mint megtudtam,  Jack Reacher 1 van, 2 nincs. Az Insidiousról ne is beszéljünk, az még a moziból is kimaradt.

És akkor erre jön a Marvel mizéria: én úgy döntöttem, totál felejtem a Marvel világot lemezen. Teljes káosz az egész, ráadásul a filmek zöme is egyszernézős lett számomra: ami nagyon érdekel arra elmegyek moziba, ami kevésbé, azt letöltöm és csókolom. Pénzt már nem adok Marvel DVD-ért.
0
2018. augusztus 20., hétfő 14:34
Argento

Nem vicc volt, inkább csak elhamarkodott kijelentés, most hogy végig olvastam az írásod. Személy szerint nekem a Stallone, Arnie, Van Damme filmek hiányoznak. Róluk teljesen megfeledkeztem. Azt tudom, hogy dvd-n sokkal több minden megjelenik még most is. Erre a szintre a bd nálunk sose jut el. Ez tény.  De mint mondtam így is van mit venni bőven. Legalábbis én tudnék, ha az anyagiak engednék.
0
2018. augusztus 20., hétfő 14:21
Legalább van felirat. Ennek a filmnek viszont nagyon jól sikerült a szinkronja (igen, régi és a minősége sem az igazi), kár, hogy lemaradt a korongról. A képre azért kíváncsi leszek.
0
2018. augusztus 20., hétfő 13:31
http://www.blu-ray.com/movies/The-Hunt-For-Red-October-4K-Blu-ray/212929/

E szerint is kapott. Várjuk ki a végét :D
0