Keresés

Megjelenések

2018. augusztus 20., hétfő 12:41
Láttam az indiai kiadás hátoldalát, aszerint meg nem kapott.

De szeretném ha igazad lenne, mert az egyik legnagyobb kedvencem...
0
2018. augusztus 20., hétfő 12:27
E szerint kapott:
http://m.novamnm.com/product/blu-ray-the-hunt-for-red-october-4k-bd-4k-uhd/1443/?cate_no=143&display_group=1
0
2018. augusztus 20., hétfő 12:15
Rossz hír: a Vörös Október UHD nem kapott semmilyen magyar vonatkozást.

Úgy tűnik, eddig tartott a Paramount nagy elánja...
0
2018. augusztus 20., hétfő 12:03
A Rocky első része megjelent itthon BD-n (bár a képminősége erősen kifogásolható, a remastered-ről sajnos lemaradtunk).
0
2018. augusztus 20., hétfő 10:48
A bőség zavara? Ez ugye most csak vicc volt? :S

Oké, csak felsorolás szerűen leírom én miket hiányolok  a hazai palettáról (a marveleket le sem írom) és utána ismételjük meg ezt a kijelentést.

Luc Besson filmek: Leon a profi,Ötödik elem,Nikita,nagy kékség, metró stb...
további francia alapvetések: Gyűlölet,farkasok szövetsége

John Carpenter filmjei: halloween,Dolog,Őrület torkában,Sötétség fejedelme meg kb az összes régi horrorja, Cronenberg teljes filmográfiája, Romero teljes munkássága

"B" akciófilmes vonal 80/90-es évek hinyázik (Seagal,van Damme,Lundgren szinte össze filmje BD-n.

De ilyen sci-fik is hiányoznak, mint: Dűne, Csillagkapu, 12 majom, Tron, Világok harca, de a Riddick trilógia 2. része is

Schwarzitól még mindíg hiányolom: Menekülő ember, Végképp eltörölni, Collateral Damage, Ítéletnap

thrillerekből nincs pld: Hetedik (alapvetés), vagy a Fűrész legalább első része 8ami szintén nagyon jó)

továbbá westernekből: Volt egyszer egy vadnyugat, Egy maréknyi dollárért, Börtönvonat Yumába

keleti filmek vonala szinte teljes hiánycikk: battle Royale, Bosszú trilógia (Az Oldboy jelent csak meg az is ratyi transzferrel), animék szintén (Ninja Scroll, Blood, Appleseed, GITS és stb...)

De ugyanakkor hiányzik a Rocky első része is (egyben a legjobb), az Evil Dead és Hellraiser sorozat, az összes 80-as évekbeli Giallo ,és horror, Stephen King megfilmesítések egész serege (Kedvencek temetője, Ragyogás meg egy rakat másik), hiányos a Conjuring sorozat is, TV sorozatok a trónok harcán kívül szinte ki sem lettek adva(Firefly sorozat és a Serenity mozifilm, Twin Peaks,Róma,The Walking Dead, Dexter,Amerikai horror sztori...semmi).

De sorolhatnám még a Szarvasvadászt, Az Apokalipszis most-ot, Trója rendezői változat, Mennyei királyság rendezői (mert a mozis ami itt megjelent nem sokat ér), Ryan közlegény megmentése, Forrest gump, Warrior, Csillagpor, Amerikai história X, Penge első része vagy akár a Hatodik érzék és a Sebezhetetlen, Kardhal, Kutyaszorítóban.

Csak ezek amik most hirtelen beugrottak. Neked azért tűnik valószínű ez nagy választéknak, mert ezt szoktad meg. Utoljára itt valódi, nagy választék a DVD korszakban volt. Az sajna már rég lecsengett...
0
2018. augusztus 20., hétfő 10:12
Ennek rohadtul örülök, kötelező vétel lesz! Köszi az infót!:)
0
2018. augusztus 20., hétfő 9:29
Én ezt a nincs mit venni dolgot nem értem. Pár napja is az egyik termék forumán írta valaki ugyanezt. Oké hogy vannak hiányosságok, de pl a Bonton nagyon jol tolja kifele a cuccokat. Nekem személy szerint az a problémám, hogy nem tudok mindent megvenni amit akarok, itt van már augusztus de még tavalyról is van elmaradásom. Minden hónapban tudnék rendelni mert bőven van mit, csak pénz nincs rá annyi. Igaz nekem van más hobbim is, illetve házfelújításba vagyok, de azért biztos nem panaszkodnék, hogy nincs mit venni. A Marvel filmek hiányoznak, de azon kívül meg a bőség zavara.
0
2018. augusztus 20., hétfő 4:16
Köszi. Újabb strigula a többi mellé.
0
2018. augusztus 20., hétfő 3:47
Olvasgatom a hozzászólásokat, illetve próbálom folyamatosan követni a fórumot. Azt kell mondjam, az egyik szemem sír, a másik nevet.

Sír, mert van egy hobbim (jól sikerült választás...), ami lassanként elhal. Nézegettem a listámat, és az látszik belőle, hogy egyre kevesebb filmet vásárolok. És nem azért, mert nem tetszenek a filmek, hanem mert nincs mit venni lassan. Én DVD-t már nem szívesen veszek, persze vannak kivételek, de egy Marvel cím esetében kizárt. Akkor maradt külföld, illetve a "Tékás" változat, ha nem egyedül akarom nézni. Szomorú.

Nevet, mert azt a pénzt, amin megjelenési áron vásároltam meg a kiadványokat, majd másra fogom költeni, ez nem jelent problémát :) Ez annyiból jó, hogy - akár - kereshetek új hobbit is, több lehetőségem lesz.

Amúgy vicces, mert az egyik kollégának épp most magyaráztam el, mennyire nem megy a piac, pedig már megtért volna, legalábbis egy BD lejátszó erejéig, mert a 4K-t nem ajánlottam neki, lévén több magyar vonatkozású tartalom van BD-re. De hallva a tendenciát, erősen gondolkozik, mit tegyen.

Tényleg azt tudom mondani, ha nem számít, hogy vannak emberek, akik még vásárolnának (tudom, kicsi a piac), akkor nincs értelme. "Jó az okosba  is", már akinek...
0
2018. augusztus 19., vasárnap 22:58
Azóta kiderítettem, hogy a két Bad Boys-on lesz magyar felirat is, úgyhogy talán nincs minden veszve Sony UHD téren.
0
2018. augusztus 19., vasárnap 22:54
Azt tudom hogy Bonton csak a sok negatív mellé egy pozitívot is akartam írni :D
És mind a kettő Bad Boys fog magyar feliratot is tartalmazni.
0
2018. augusztus 19., vasárnap 22:23
Úgy tudom, a Bad Boys második részét csak 2K-ban fejezték be. Ettől függetlenül siralmas, ha netán ezekre sem kerül magyar felirat.
0
2018. augusztus 19., vasárnap 22:21
Ezekért inkább a Bontonfilmet kellene felhozni.

Bár én örülök az első három Jack Ryan-nek még felirattal is (egyedül a Vörös Október kapott anno épkézláb minőségű szinkront). Az A rettegés arénáját nem tudom, miért kerüli a Paramount magyar nyelven a DVD-kiadás óta, mint a leprást...
0
2018. augusztus 19., vasárnap 22:19
Bad boys 1-2 4k-s kiadás lesz steelbook-ban is itthon!
0
2018. augusztus 19., vasárnap 21:48
És félreértés ne essék, jogos a siralom... :(
0
2018. augusztus 19., vasárnap 21:43
A ProVideos siralmak közé beszúrnám azt, hogy a Bad Boys 1-2 jön majd 4K-ban magyar hangal és a Vadászat a Vörös Októberre, a Férfias Játékok és a Végveszélyben is jön, de csak magyar felirattal. (Mind az öt fent említett film natív 4K-s).
0
2018. augusztus 19., vasárnap 21:20
A címek kiválasztása is egy jó nagy mellényúlás volt. A Galaxis őrzői első része toronymagasan jobb, mint a kettő, a Dr Strange helyett meg kijöhetett volna az Ultron kora,vagy az Amerikai kapitány 3. próbaképpen.

Mindegy, ez a hajó már elment. Ha esetleg a Disney-n keresztül megkaparintják a Foxot is, akkor még ennyi BD sem lesz piacon.

Legfeljebb újra felvirágzik a DVD korszak. :)
0
2018. augusztus 19., vasárnap 20:15
Itthon nem, de létezik magyarul DVD-n (szinkron + felirat) és BD-n (felirat).
0
2018. augusztus 19., vasárnap 20:10
Nem mintha annyira érdekelne és fontos lenne, de eszembe jutott: a Jack Reacher 2 megjelent itthon lemezen?
0
2018. augusztus 19., vasárnap 19:01
A második kérdésedre passz a válasz, még nem lehet tudni, hogy lesz, de félek ha a PV továbbra se megy sajnos csődbe akkor az negatívan fog hatni a FOX megjelenésekre itthon
0
2018. augusztus 19., vasárnap 18:59
2 filmnél próbálta (DS és a Gotg2) a PV, de a szar árképzés és marketing miatt nem jött be. De erről is volt már szó.
0
2018. augusztus 19., vasárnap 18:23
Én ezt rég értem és ezért is mondom: miért nem lehetett ezt a Marvel filmeknél is megoldani? Legalább egyszer, ha nem jön be, nem éri meg legalább megpróbálták.

Egyébként, ha a Disney-Fox fúzió létrejön akkor automatikusan lekerülünk majd a FOX BD-iről is? Csak mert a fura lenne, meg a Fox kicsit nagyobb hal, mint a Marvel Studios vagy a Lucasfilm.
0
2018. augusztus 19., vasárnap 15:43
Akkor harmincötödszörrr is:
Az SW filmek azért jönnek mert az MM fizeti a költségeket amit a PV nem fizetne ki!
Míg az MCU filmeknél se a PV se az MM nem vállalja ezeket a költségeket. Ennyire egyszerű.
0
2018. augusztus 19., vasárnap 14:26
Azért kommunikálnak, de megfigyeltem hogy szinte ugyanazt a "hivatalos bejelentést" copy+paste-elik és kész. Én máig nem értem hogy miért nem lehet meglépni a MArvel filmekkel is azt, amit a Star Wars-szal. Igaz, az MCU csak 10 éves, az SW meg 40+ de mindkettőnek megvan a tábora és kultusza.
0
2018. augusztus 18., szombat 21:33
Ez igaz, de a Home videos érdekeltségüket pontosan ugyanezzel a mentalitással kezelték az utolsó éveiben. havi 1-2 megjelenés és ez ment még 2-3 évig. Aztán meg már semmi. A Szelekt is szintén ugyanez...
0