tumi írta:A Sony legalább még felrak minket a katalóguscímire. Remélem a kint novemberben megjelenő Columbia Classics Vol. 3 gyűjtemény filmjeire (Ez történt egy éjszaka, Most és mindörökké, Az utolsó mozielőadás, Tanár úrnak szeretettel, Annie, Lesz ez még így se) is felkerülünk
A Tanár úrnak szeretettel kivételével (amit nem tudom, hogy hoztak össze???) rajta vagyunk felirattal mindegyiken (a Lesz ez még így se esetében szinkronnal is).
Olvastam a teszteket a kiadványról és ez a gyűjtemény is minőségi cucc lett. Fura, hogy a Tanár úrnak szeretettelre egy kelet-európai nyelv se került fel.
Igen, ez fura, mert a maga idejében még moziban is bemutatták nálunk, ráadásul szinkronnal.
Az is fura, hogy az Utolsó mozielőadás esetében (ha jól vettem ki a speckókat) UHD-n a moziváltozatra, BD-n a rendezőire kerültünk fel. A fene se érti ezt. Viszont korrigálták a Most és mindörökkét, az első BD-kiadáson nem voltunk rajta, most meg mindkét formátumon igen. Na persze gondolom az 1979-es William Devane-féle tévéverzióra nem raktak magyar feliratot.
Holnap a németeknél megjelenik az Ahol a folyami rákok énekelnek BD-n, magyar szinkronnal és felirattal. De ebben semmi meglepő nincs, mivel Sony-filmről van szó.
Ami viszont meglepő, hogy a Gyilkos járatra a lemezinfók alapján dts-HD MA 5.1-es szinkron került. Stúdiófilmre lossless magyar hang? Ezt is megértük...