Olvasgatom a hozzászólásokat, illetve próbálom folyamatosan követni a fórumot. Azt kell mondjam, az egyik szemem sír, a másik nevet.
Sír, mert van egy hobbim (jól sikerült választás...), ami lassanként elhal. Nézegettem a listámat, és az látszik belőle, hogy egyre kevesebb filmet vásárolok. És nem azért, mert nem tetszenek a filmek, hanem mert nincs mit venni lassan. Én DVD-t már nem szívesen veszek, persze vannak kivételek, de egy Marvel cím esetében kizárt. Akkor maradt külföld, illetve a "Tékás" változat, ha nem egyedül akarom nézni. Szomorú.
Nevet, mert azt a pénzt, amin megjelenési áron vásároltam meg a kiadványokat, majd másra fogom költeni, ez nem jelent problémát :) Ez annyiból jó, hogy - akár - kereshetek új hobbit is, több lehetőségem lesz.
Amúgy vicces, mert az egyik kollégának épp most magyaráztam el, mennyire nem megy a piac, pedig már megtért volna, legalábbis egy BD lejátszó erejéig, mert a 4K-t nem ajánlottam neki, lévén több magyar vonatkozású tartalom van BD-re. De hallva a tendenciát, erősen gondolkozik, mit tegyen.
Tényleg azt tudom mondani, ha nem számít, hogy vannak emberek, akik még vásárolnának (tudom, kicsi a piac), akkor nincs értelme. "Jó az okosba is", már akinek...