Keresés

Megjelenések

2022. szeptember 16., péntek 7:37
Adama írta:
December 9-én hazánkban is megjelenik a  TOP GUN 1–2. gyüjtői kiadás! A kiadvány nemcsak a TOP GUN-t és a TOP GUN: MAVERICK-et rejti magában 4K UHD-n és Blu-rayen egy-egy  fémdobozban, hanem különféle Top Gun-relikviákat is.

Árról és specifikációkról egyelőre nincs infó.

https://m.media-amazon.com/images/I/814gtqdzAyL._AC_SX522_.jpg

Szépen fogyna ez itthon, de ha 50-60-70 ezer lesz, akkor hagyjuk.
0
2022. szeptember 15., csütörtök 13:52
Adama írta:
December 9-én hazánkban is megjelenik a  TOP GUN 1–2. gyüjtői kiadás! A kiadvány nemcsak a TOP GUN-t és a TOP GUN: MAVERICK-et rejti magában 4K UHD-n és Blu-rayen egy-egy  fémdobozban, hanem különféle Top Gun-relikviákat is.

ű

Adja a jóisten, hogy az árazza be aki a Szellemirtók gyűjteményt, természetesen az egyre erősödő HUF árfolyamot szem előtt tartva  :DDD
0
2022. szeptember 15., csütörtök 13:40

0
2022. augusztus 30., kedd 5:44
customi2 írta:
Sziasztok.  Nincs idő meghalni várható magyar megjelenéssel? Azt hallottam, hogy csak a lengyel kiadásra kerültünk fel felirattal, ellenben itt szinkron és felirat is fellelhető a leírás szerint:

https://www.filmgame.hu/neni-cas-zemrit-blu-ray-2bd-bd-bd-bonus-disk--0933995.html

Mivel Universal itthon nem valószínű, hogy jönni fog (egyhamar). A cseheknél csak a BD-n vagyunk rajta, a lengyeleknél meg a 4k-n és a Blu-ray-en is rajta vagyunk!

Köszönöm a válaszodat. A No Time to Die 4K BD-t nagyon vártam, de a Universal hiányában nagy csalódottságomban már elengedtem, hogy ez bizony nem kerül a 4K Daniel Craig gyűjtemény mellé a polcra.

Szoktam a Filmarena-ról rendelni a csehektől olyan kiadásokat, melyek nálunk vagy már nem kaphatóak joglejárat miatt, vagy az aktuális készlet elfogyott akkor, amikor épp vadásztam rá. Mivel a No Time to Die 4K UHD cseh lemezére nem kerültünk fel semmilyen magyar vonatkozással, itt végleg letettem erről, mert biztos voltam benne, hogy ha lesz is valaha Universal forgalmazó itthon, tutira nem fogja megérni egy új mastert készíteni a lemezről egy plusz felirattal/szinkronnal, tehát ez a vonat elment. A szinkron engem speciel nem érdekel, mert jómagam az eredeti hangsávokat preferálom szinte kivétel nélkül, de a felirat azért hiányozna.

Mivel írtad a lengyel lemezt, utána néztem és lőn, tényleg, ott rajta  vagyunk a 4K lemezen mind szinkronnal, mind felirattal. Tegnap meg is rendeltem az Allegro-ról. Köszönöm az infót még egyszer!

Az Allegro szállít ide is? Mennyi a szállítási költség?
0
2022. augusztus 28., vasárnap 20:34
Dömi írta:
Sziasztok.  Nincs idő meghalni várható magyar megjelenéssel? Azt hallottam, hogy csak a lengyel kiadásra kerültünk fel felirattal, ellenben itt szinkron és felirat is fellelhető a leírás szerint:

https://www.filmgame.hu/neni-cas-zemrit-blu-ray-2bd-bd-bd-bonus-disk--0933995.html

Mivel Universal itthon nem valószínű, hogy jönni fog (egyhamar). A cseheknél csak a BD-n vagyunk rajta, a lengyeleknél meg a 4k-n és a Blu-ray-en is rajta vagyunk!

Köszönöm a válaszodat. A No Time to Die 4K BD-t nagyon vártam, de a Universal hiányában nagy csalódottságomban már elengedtem, hogy ez bizony nem kerül a 4K Daniel Craig gyűjtemény mellé a polcra.

Szoktam a Filmarena-ról rendelni a csehektől olyan kiadásokat, melyek nálunk vagy már nem kaphatóak joglejárat miatt, vagy az aktuális készlet elfogyott akkor, amikor épp vadásztam rá. Mivel a No Time to Die 4K UHD cseh lemezére nem kerültünk fel semmilyen magyar vonatkozással, itt végleg letettem erről, mert biztos voltam benne, hogy ha lesz is valaha Universal forgalmazó itthon, tutira nem fogja megérni egy új mastert készíteni a lemezről egy plusz felirattal/szinkronnal, tehát ez a vonat elment. A szinkron engem speciel nem érdekel, mert jómagam az eredeti hangsávokat preferálom szinte kivétel nélkül, de a felirat azért hiányozna.

Mivel írtad a lengyel lemezt, utána néztem és lőn, tényleg, ott rajta  vagyunk a 4K lemezen mind szinkronnal, mind felirattal. Tegnap meg is rendeltem az Allegro-ról. Köszönöm az infót még egyszer!
0
2022. augusztus 21., vasárnap 22:49
piftuka írta:

Valóságos zseni
- 4KUHD+BB
- Blu-ray

Jó dolog, hogy a '80-as évekhez nyúltak vissza, de igazán kiadhatnának pár remek "alapművet" is!

Abból a korszakból több tucatnyi igazi klasszikus soha nem jelent meg még DVD-n sem nálunk.

Kizárólag azért jelenik meg, mert Sony, már csak egyedül ők pakolnak fel minket mindenre, legyen az katalóguscím, vagy premierfilm. Csak aztán tartsák is meg ezt a jó szokásukat.
1
2022. augusztus 21., vasárnap 20:46
piftuka írta:

Valóságos zseni
- 4KUHD+BB
- Blu-ray

Jó dolog, hogy a '80-as évekhez nyúltak vissza, de igazán kiadhatnának pár remek "alapművet" is!

Abból a korszakból több tucatnyi igazi klasszikus soha nem jelent meg még DVD-n sem nálunk.

Sajnos nagyon kiszámíthatatlan mi jön és jöhetne, és mi nem.  Melyik film után mennyi jogdíjat kell fizetni, a hazai forgalmazó lát-e benne fantáziát. Új megjelenés, újra kiadás stb.
0
2022. augusztus 21., vasárnap 12:04
Mozigépész írta:

Valóságos zseni
- 4KUHD+BB
- Blu-ray

0
2022. augusztus 20., szombat 21:14
Sonic 2 blu-ray nem lesz. Tudtuk már egy ideje, de akkor is.... röhej! Így marad egy részes ez a sorozat. Tuti a harmadik rész sem kesz kéken, amit még el sem kezdtek forgatni!
0
2022. augusztus 19., péntek 8:23
Forrás: Müller Norbi

Gamma Home Entertainment - 2022. augusztusi-szeptemberi megjelenések
2022. AUGUSZTUS 26.
Sonic, a sündisznó 2.
- DVD
Sherlock Holmes 1-2. gyűjtemény
- 4KUHD
- Blu-ray
Umma: Anyám szelleme
- Blu-ray
Elfújta a szél
- Blu-ray
Ének az esőben
- Blu-ray+DVD - magyar felirattal
Gengszterosztag
- Blu-ray
Hazugságok hálója
- Blu-ray
Invictus: A legyőzhetetlen
- DVD
Összeesküvés elmélet
- Blu-ray
A sziget
- Blu-ray
Szigorúan bizalmas
- Blu-ray
2022. SZEPTEMBER 9.
Elvis
- 4KUHD+BD steelbook
- 4KUHD+BD
- Blu-ray steelbook
- Blu-ray
- DVD
2022. SZEPTEMBER 16.
Star Trek I.: Űrszekerek
- 4KUHD+BD - csak magyar felirattal
- Blu-ray - csak magyar felirattal
Tudom, mit tettél tavaly nyáron
- 4KUHD+BD
Valóságos zseni
- 4KUHD+BB
- Blu-ray
0
2022. augusztus 18., csütörtök 14:20
Frank Horrigan írta:
A Sony legalább még felrak minket a katalóguscímire. Remélem a kint novemberben megjelenő Columbia Classics Vol. 3 gyűjtemény filmjeire (Ez történt egy éjszaka, Most és mindörökké, Az utolsó mozielőadás, Tanár úrnak szeretettel, Annie, Lesz ez még így se) is felkerülünk

Én arra leszek kíváncsi, hogy abból a pakkból a bónuszlemezre felraknak-e legalább egy feliratot, nevezetesen a Most és mindörökké 1979-ben készült öt órás tévéváltozatára. Anno ezt leadta az MTV három részben, VHS-en valahol még megvan, ha nem ette meg az idő vasfoga. Durva, hogy még hivatalos DVD-n se adták ki ezt a verzióját, erre most kapásból 1080p-ben debütál.

Warnertől is várnék ősszel UHD-megjelenéseket, de úgy tűnik se Az elveszett fiúk, se a Poltergeist UHD-lemezére nem kerültünk fel. Kezdek kételkedni, hogy a novemberre beígért Casablancán rajta leszünk-e.
0
2022. augusztus 18., csütörtök 14:18
kobretti írta:
A Sony legalább még felrak minket a katalóguscímire. Remélem a kint novemberben megjelenő Columbia Classics Vol. 3 gyűjtemény filmjeire (Ez történt egy éjszaka, Most és mindörökké, Az utolsó mozielőadás, Tanár úrnak szeretettel, Annie, Lesz ez még így se) is felkerülünk

Én arra leszek kíváncsi, hogy abból a pakkból a bónuszlemezre felraknak-e legalább egy feliratot, nevezetesen a Most és mindörökké 1979-ben készült öt órás tévéváltozatára. Anno ezt leadta az MTV három részben, VHS-en valahol még megvan, ha nem ette meg az idő vasfoga. Durva, hogy még hivatalos DVD-n se adták ki ezt a verzióját, erre most kapásból 1080p-ben debütál.
0
2022. augusztus 18., csütörtök 14:13
Frank Horrigan írta:
Kár, hogy a második, harmadik és negyedik Star Trek filmek UHD-lemezeire nem kerültünk fel tavaly.  Az ötödik és a hatodik film most jelenik meg először UHD-n, így azokra talán felkerülhetünk, ha a Paramount úgy dönt.

Jó lenne, de sok esély nincs rá. Akkor már a 2-3-4 filmeket is újra kéne authoringelni, foghíjas sorozatnak nem sok értelme van. Bár a nagyobb piacokat kivéve senki nem került fel a filmekre, így egy kelet-európai masztert összeeszkábálhatnának.

A Sony viszont töretlenül hozza a katalóguscímeket UHD-n magyarul:

Valóságos zseni
Frászkarika (1985)

0
2022. augusztus 18., csütörtök 14:05
kobretti írta:
Kár, hogy a második, harmadik és negyedik Star Trek filmek UHD-lemezeire nem kerültünk fel tavaly.  Az ötödik és a hatodik film most jelenik meg először UHD-n, így azokra talán felkerülhetünk, ha a Paramount úgy dönt.

Jó lenne, de sok esély nincs rá. Akkor már a 2-3-4 filmeket is újra kéne authoringelni, foghíjas sorozatnak nem sok értelme van. Bár a nagyobb piacokat kivéve senki nem került fel a filmekre, így egy kelet-európai masztert összeeszkábálhatnának.

A Sony viszont töretlenül hozza a katalóguscímeket UHD-n magyarul:

Valóságos zseni
Frászkarika (1985)
0
2022. augusztus 18., csütörtök 13:54
Frank Horrigan írta:
Ha lehet hinni egy másik webáruháznak akkor felkerültünk felirattal a Star Trek - A mozifilm UHD-lemezére.

Melyik az a másik webáruház? Nagyon erősen gondolkodom, hogy az ötlemezest be kéne húzni belőle, még ha teljesen angol is. De így megkönnyítenék a dolgomat, főleg ha pont a mindhárom vágást tartalmazó korongra ficcenne fel a felirat...

Rocky. Egyelőre a 137 perces rendezői változatra írnak feliratot.

Úgy tűnik, tényleg van valami ebben, egy nagyon távol-keleti oldalon is megtaláltam, a BD-n is rajta leszünk.

0
2022. augusztus 18., csütörtök 13:40
kobretti írta:
Ha lehet hinni egy másik webáruháznak akkor felkerültünk felirattal a Star Trek - A mozifilm UHD-lemezére.

Melyik az a másik webáruház? Nagyon erősen gondolkodom, hogy az ötlemezest be kéne húzni belőle, még ha teljesen angol is. De így megkönnyítenék a dolgomat, főleg ha pont a mindhárom vágást tartalmazó korongra ficcenne fel a felirat...

Úgy tűnik, tényleg van valami ebben, egy nagyon távol-keleti oldalon is megtaláltam, a BD-n is rajta leszünk.
0
2022. augusztus 18., csütörtök 13:31
Blu-Ray Fan írta:
Jó kis új és újra megjelenések lesznek augusztusban és szeptemberben.

Augusztusban?! Mindjárt vége a hónapnak! 😃 Mikor lesz publikus a lista?! 😃

Gondolom irónia akart lenni, de ki tudja.
0
2022. augusztus 18., csütörtök 13:26
Frank Horrigan írta:

0
2022. augusztus 18., csütörtök 13:23
kobretti írta:

0
2022. augusztus 18., csütörtök 10:14
0
2022. augusztus 17., szerda 21:43
Dömi írta:

Én szoktam azért üzeneteket küldeni a PV-nek és a Gammának, hogy miket kéne újra kiadni, ami régóta nem kapható már de van rajta szinkron és felirat is. És csodálatomra jó pár cím jött is újra.
0
2022. augusztus 17., szerda 19:51
Dömi írta:

Augusztusban?! Mindjárt vége a hónapnak! 😃 Mikor lesz publikus a lista?! 😃
0
2022. augusztus 17., szerda 18:04
0
2022. augusztus 17., szerda 9:52
Frank Horrigan írta:

Amúgy tényleg nem várható már nagyon semmi más, maradt a Sony, akik mindenre felpakolnak minket, meg ha a Warner / Paramount duónak jó napja van és hasraütnek.

A B-Web is kitart még hála Istennek.
0
2022. augusztus 16., kedd 20:00
Top Gun: Maverick november 4-én jön ki, 4K UHD-n (steel is lesz), BD-n és DVD-n. Nemrég a Fotelmozi osztotta meg a hírt.

Remélem, nem csak azért kapjuk meg UHD-n is, mert a Paramount netán két éve tartja vissza a lemezeket a kovid miatt, hanem mert akkora siker moziban, hogy megéri kiadni ultrabrutál kivitelben is.

Amúgy tényleg nem várható már nagyon semmi más, maradt a Sony, akik mindenre felpakolnak minket, meg ha a Warner / Paramount duónak jó napja van és hasraütnek.
0