Dömi írta:Sziasztok. Nincs idő meghalni várható magyar megjelenéssel? Azt hallottam, hogy csak a lengyel kiadásra kerültünk fel felirattal, ellenben itt szinkron és felirat is fellelhető a leírás szerint:
https://www.filmgame.hu/neni-cas-zemrit-blu-ray-2bd-bd-bd-bonus-disk--0933995.html
Mivel Universal itthon nem valószínű, hogy jönni fog (egyhamar). A cseheknél csak a BD-n vagyunk rajta, a lengyeleknél meg a 4k-n és a Blu-ray-en is rajta vagyunk!
Köszönöm a válaszodat. A No Time to Die 4K BD-t nagyon vártam, de a Universal hiányában nagy csalódottságomban már elengedtem, hogy ez bizony nem kerül a 4K Daniel Craig gyűjtemény mellé a polcra.
Szoktam a Filmarena-ról rendelni a csehektől olyan kiadásokat, melyek nálunk vagy már nem kaphatóak joglejárat miatt, vagy az aktuális készlet elfogyott akkor, amikor épp vadásztam rá. Mivel a No Time to Die 4K UHD cseh lemezére nem kerültünk fel semmilyen magyar vonatkozással, itt végleg letettem erről, mert biztos voltam benne, hogy ha lesz is valaha Universal forgalmazó itthon, tutira nem fogja megérni egy új mastert készíteni a lemezről egy plusz felirattal/szinkronnal, tehát ez a vonat elment. A szinkron engem speciel nem érdekel, mert jómagam az eredeti hangsávokat preferálom szinte kivétel nélkül, de a felirat azért hiányozna.
Mivel írtad a lengyel lemezt, utána néztem és lőn, tényleg, ott rajta vagyunk a 4K lemezen mind szinkronnal, mind felirattal. Tegnap meg is rendeltem az Allegro-ról. Köszönöm az infót még egyszer!