Keresés

Megjelenések

2018. június 10., vasárnap 14:37
Olyannal már én is találkoztam. Nem is volt rajta.
0
2018. június 10., vasárnap 14:10
Én olyannal is találkoztam külföldi kiadásnál, hogy még a borítón se volt jelölve a magyar felirat.
Igaz, a Paramount esetében még a DVD hajnalán "divat" volt, hogy vagy csak felirat vagy csak szinkron van a lemezeken.
0
2018. június 10., vasárnap 10:24
Úgy legyen!
0
2018. június 10., vasárnap 3:05
Egy hivatalos helyrol masoltam be es ott nem nagyon talalkoztam hibaval meg.
De neked legyen igazad,.en csak orulnek!
Amen :)
0
2018. június 10., vasárnap 0:20
Úgy tudjuk, hogy szerencsére lesz magyar felirat is az UHD-ken:

M:I 1. 4k
HANG: magyar (2S), angol (TrueHD 5.1), cseh (2S), kínai (2S), lengyel (2S), orosz (5.1), thai (2S), török (5.1)
FELIRAT: magyar, angol, arab, cseh, egyszerûsített kínai, észt, görög, héber, izlandi, kantoni, kínai, koreai, lengyel, lett, litván, maláj, orosz, portugál, román, thai, török

M:I 2. 4k
HANG: magyar (5.1), angol (TrueHD 5.1), cseh (2.0), kínai (2S), lengyel (2.0), orosz (5.1), thai (5.1), török (2M)
FELIRAT: magyar, angol, arab, cseh, egyszerûsített kínai, észt, görög, héber, izlandi, kantoni, kínai, koreai, lengyel, lett, litván, maláj, orosz, portugál, román, thai, török

M:I 3. 4k
HANG: magyar (5.1), angol (TrueHD 5.1), cseh (5.1), kantoni (5.1), orosz (5.1), thai (5.1), török (5.1)
FELIRAT: magyar, angol, arab, cseh, észt, görög, héber, izlandi, kantoni, kínai, koreai, lett, litván, maláj, orosz, portugál, román, szlovák, thai, török, ukrán

M:I 4. 4k
HANG: magyar (5.1), angol (TrueHD 7.1), cseh (5.1), hindi (5.1), lengyel (5.1), orosz (5.1), thai (5.1), török (5.1), ukrán (5.1)
FELIRAT: magyar, angol, arab, cseh, észt, görög, héber, hindi, izlandi, kantoni, kínai, koreai, lengyel, lett, litván, maláj, orosz, portugál, román, szlovák, thai, török, ukrán

M:I 5. 4k
HANG: magyar (5.1), angol (Dolby Atmos), cseh (5.1), lengyel (5.1), orosz (5.1), török (5.1), ukrán (5.1)
FELIRAT: magyar, angol, arab, cseh, észt, görög, héber, izlandi, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, szlovák, török, ukrán
0
2018. június 9., szombat 23:37
A Star Trek: Nemzedékek szerintem a létező legszarabbul kevert magyar szinkron (a magyar hangjai dettó, felüdülés volt, hogy a Special Edition DVD-ről lehagyták és felirattal helyettesítették), annak valóban a közelében sincs az M:I-1, de nem is a legjobb.
0
2018. június 9., szombat 23:29
Annyira nem borzalmas, a Star Trek 7. szinkronját pl. nem üti. De tény, hogy sok helyen alig érteni a szereplőket. A Jurassic Park szinkronja is ilyen volt VHs-en, DVD, de BD-re szépen felhúzták DTS 5.1-re.
0
2018. június 9., szombat 23:20
Azt meghallgatnám, ha az első rész 5.1-et kapna valaha is. Mind moziban, mind VHS-en valami csapnivaló szarul szólt, a beszédet alig lehetett érteni, az effektek a béka segge alá le voltak tolva.
0
2018. június 9., szombat 23:18
Az első filmnél a DVD-n sincs magyar felirat. De tényleg érdekes, meg az első film hangját is felnyomhatnák már 5.1-be.
0
2018. június 9., szombat 23:17
Az azért érdekes, hogy mindenki rajta van felirattal, aki hanggal is, csak mi nem. Mostanában volt pár hibás speckó kitéve, úgyhogy én megvárom, mit mond a lemez menüje, vagy a kiadvány hátsó borítója.
0
2018. június 9., szombat 22:16
Tehát magyar felirat nem is lesz az első három részen, mindezt 11 ezer Ft/db-ért. Csodálatos! :)
0
2018. június 9., szombat 21:28
M:I 1. 4k

4K Audio : Dolby TrueHD: English 5.1, Dolby Digital Surround 5.1: Russian, Turkish Dolby Digital Surround 2.0: Mandarin, Czech, Hungarian, Polish, Thai

4K Subtitles : Korean, English, Arabic, Malay, Cantonese, Mandarin, Czech, Estonian, Greek, Hebrew, Icelandic ,Latvian, Lithuanian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Thai, Turkish, English, Arabic, Malay

M:I 2. 4k

4K Audio : Dolby TrueHD: English 5.1, Dolby Digital Surround 5.1: Hungarian, Russian, Thai, Dolby Digital Surround 2.0: Mandarin, Czech, Polish, Dolby Digital 2.0 Mono: Turkish

4K Subtitles : Korean, English, Arabic, Malay, Cantonese, Mandarin, Czech, Estonian, Greek, Hebrew, Icelandic ,Latvian, Lithuanian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Thai, Turkish, English, Arabic, Malay

M:I 3. 4K

4K Audio : Dolby TrueHD: English 5.1, Dolby Digital Surround 5.1: Cantonese, Czech, Hungarian, Russian, Thai, Turkish

4K Subtitles : Korean, English, Arabic, Malay, Cantonese, Mandarin, Czech, Estonian, Greek, Hebrew, Icelandic, Latvian, Lithuanian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Thai, Turkish, Ukrainian

M:I 4. 4K

4K Audio : Dolby TrueHD: English 7.1, Dolby Digital Surround 5.1: Czech, Hindi, Hungarian, Polish, Russian, Thai, Turkish, Ukrainian

4K Subtitles : Korean, English, Arabic, Malay, Cantonese, Mandarin, Czech, Estonian, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Icelandic, Latvian, Lithuanian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Thai, Turkish, Ukrainian

M:I 5. 4K

Errol nincs informaciom!

0
2018. június 9., szombat 15:43
Persze, tudom, csak poénnak szántam.
0
2018. június 9., szombat 15:37
Készült a filmhez szinkron.
0
2018. június 9., szombat 15:29
Erre azért kerültünk rá, mert nem is beszélnek a filmben. Nem volt mit rátenni.
0
2018. június 9., szombat 13:15
Nekem annyira nem fontos, pl a Három óriásplakátnál maradtam a tokos verziónál, mert a fémdoboz nem tetszett.
0
2018. június 9., szombat 12:52
Már ha valakinek fontos, hogy fémdobozban legyen.
0
2018. június 9., szombat 11:48
UHD-n nem szándékoztam megvenni, bőven elég a steelbook BD is :)
0
2018. június 9., szombat 11:31
Csak éppen ezt a filmet UHD-ben teljesen felesleges kihozni, mert 2K-ban fejezték be, dacára annak, hogy 35mm-re forgott.
0
2018. június 9., szombat 9:39
Miután a Paramountnak van már jogtulajdonosa itthon, az lett volna durva ha nem kerülünk fel.
0
2018. június 9., szombat 6:59
Bocsi. Most nezem h megint csak 1 lemez lesz csak europaban.
0
2018. június 9., szombat 6:57
A Hang nelkul BD-n es UHD-n is rajta vagyunk szinkron+felirattal de az az erdekes h megint nem a mi regios lemezunkon hanem a nyugat-europain.
0
2018. június 5., kedd 1:52
Valóban, mobilról nem volt tiszta :)
0
2018. június 5., kedd 1:50
Ez nem az a Ben-Hur.
0
2018. június 5., kedd 1:47
Bonton!! :O

Fight Club: instant get! Főleg, hogy az előző fémről lemaradtam, de most nem is bánom, mert ez az Artwork.. hát sokkal jobbat alig tudnék elképzelni :)

Talán a Holnapután is, de sima BD kiadás ebből megtenné, remélem lesz az is. A Ben-Hur fém helyett pedig val szeg marad a régebbi jóárasított kiadás.
0