Keresés

Megjelenések

2018. május 22., kedd 15:46
Szia.

Hát én nem követtem igazán az otthoni 3D alakulását(van egy pár BD3D lemezem de sosem volt 3D képes TV-m), de azért szép számmal jelentek még nálunk is filmek ebben a formátumban. Csak a logikát nem értem a gyártók részéről. Megszüntetik az új UHD TV-k 3D támogatását, de ugyanakkor szinte minden asztali lejátszó (BD és UHD is) támogatja a 3D-t. Ennek így mi az értelme? Vagy ne is keressek benne? :)

A hangprojektor jó dolog, én is a rabja vagyok, imádom. :) Nem is tudtam hogy ennyire menő lett a piacon időközben.
0
2018. május 22., kedd 14:51
Mondjuk szerintem az evidens volt, hogy a 3D ebben a formájában impotens a felhasználókra nézve. Már ott érezhető volt, amikor bejelentettek mindenféle fejlesztéseket a 3D modellekre, de nem lett belőle semmi. És ennek már 4-5 éve.

Amire most nagyon pörögnek, azok a hangprojektorok, meg a térbeli 3D hangzás. Jelenleg ez a menő!
0
2018. május 22., kedd 13:23
A 3D támogatást is szépen kiveszegették a tavalyi TV modellekből, gondolom ez a trend az idei újabb készülékek körében is folytatódni fog. Ami kiszúrás azokkal akiknek 3D filmjeik, vagy lejátszójuk van és esetleg a jövőben is szeretnének otthon 3D-ben filmeket nézni.Sajnos mindíg hezitálnunk kell majd.

Ugyan nem szorosan a témába vág, de az Expedíció(Annihilation) UHD-re is úgy kellett vadásznom, mert az csak egy dolog, hogy az európai kontinensen Netflix exkluzív és egyenlőre csak az USA-ban jelenik meg fizikai adathordozón. Az UHD ezen belül még Best Buy exkluzívitást kapott az ottani kontinensen,szóval máshol nincs is. Nem egyszerű...Lassan már a fizikai korongoknak is örülni kell. A Netflix és a többi streamelős szolgáltatás szépen lassan bekebelez mindent.
0
2018. május 21., hétfő 15:46
A kettő egyáltalán nem zárja ki egymást... Bizonyos forgalmazóknál legalábbis.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. május 21., hétfő 14:59
Én annak örülnék, ha nem kellene állandóan hezitálni, ha valaki szeretné a polcon tudni 3D-ben és UHD-ben is kedvenc filmjeit. Ilyen kombóért fizetnék kicsit többet is, de 2x nem veszem meg, így az egyik verzió nem legális módon került eddig a gyűjteménybe.
0
2018. május 21., hétfő 14:21
Veled ellentétben én épp egy különlegesebb kiadásnak örülnék.
most posts by TM
0
2018. május 21., hétfő 14:19
A gyűjtemènyt kell hamarabb megvenni, fémek lesznek még később is.
most posts by TM
0
2018. május 21., hétfő 12:52
Ha válaszolnak kérlek oszd meg velünk, érdekes olvasmány lenne!
0
2018. május 21., hétfő 12:51
Na egy ilyen levelnek a valaszara kivancsi lennek. 😂😂😂😂
De amilyen fergek ugyse valaszolnanak.
0
2018. május 21., hétfő 11:50
Asszem hamarosan dobok nekik egy mailt, és rákérdézek, milyen kiszerelésben várható a Ready Player One Blu-ray megjelenése. Amiből a 3DBD + BD kiadásra abszolút vevő vagyok, csak épp emberi áron és redundancia nélkül, nem pedig úgy, hogy 10-12 ezret kicsengessek egy számomra felesleges fémért, digibookért vagy akármiért. Szóval ha megint eljátsszák azt, amit a Wonder Womannél és pár másik kiadványnál, hogy 5 ezer a sima BD, de a 3D csak prémium kivitelben és áron elérhető, akkor szépen és kedvesen megírom nekik, hogy én megértem, hogy egyáltalán nem könnyű a magyar piacon, de ha más meg tudja csinálni (lásd Bontonfilm), hogy normális portfólióban és elfogadható árképzéssel adja ki a filmeket (ráadásul sokkal többet), akkor le vannak sajnálva, és a siránkozás helyett inkább szedjék össze magukat. Ha pedig nem megy, akkor legyenek olyan kedvesek, és adják át a forgalmazási jogokat másnak, aki rendesen ki is ad filmeket nyavalygás helyett...
0
2018. május 20., vasárnap 21:41
Akkor úgy fogalmazok emiatt is.
0
2018. május 20., vasárnap 21:36
Csak e miatt? (Nem akarom újra kirobbantani a vitát és elkezdeni a ProVideo gyalázását, de az egyetlen plusz pontjuk az elmúlt időszakból az a Trónok Harca BD megjelenése (és még talán a 4K-s filmjeinek a "leakciózása", 8000ftre. De ez nem sok mindenkit érint))
0
2018. május 20., vasárnap 21:16
Az Elit játszma miatt nagyon mérges vagyok a Pro Videora.
0
2018. május 20., vasárnap 20:12
Igen.
0
2018. május 20., vasárnap 19:51
Ezt úgy érted, semmilyen formátumon nem jelennek meg az említett filmek?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. május 20., vasárnap 19:42
Azt hittem ezt poénból írtad, de már tudom,hogy nem :-(
Na ennyit nem ér egyik sem. (számomra)
0
2018. május 19., szombat 20:50
(-képp)
0
2018. május 19., szombat 20:49
(-ban)
0
2018. május 19., szombat 20:40
Star Trekeknek én is örülnék, másnem felirattal mind a 10 film. Bár annak is nagyon örülök, hogy a Beyond jön, radásul a spéci steelbookba, amit mindenkép a polcra akartam tenni.
0
2018. május 19., szombat 19:24
A világ összes pénze se elég azoknak...
0
2018. május 19., szombat 15:46
Nem. Folyamatban van.
0
2018. május 19., szombat 15:45
10.990ft
0
2018. május 19., szombat 15:11
A Pro Videonál nem tudom mi folyik, de a Világ összes pénze című filmet se adják ki, pedig hozzájuk tartozna az Elit játszmával egyetemben.
0
2018. május 19., szombat 15:02
Jó vannak kivételek, de tény, hogy eddig nagyon szép amit csinálnak. Csak maradjon is ez így sokáig. Ilyenkor mindig beleszokunk a jóba, aztán érkezik egy pofon.
0
2018. május 19., szombat 14:40
Példának okáért ott van a Viszlát, Christopher Robin BD esete, aminél rajta voltunk, a DVD ki is jött, de a BD nem. Viszont ilyenekkel együtt is a Bonton nagyon belevaló kiadó, mert bár vannak olyan dolgaik mint a Da Vinci Kód BD-s kálváriája, de úgy 50-100 megjelenésre jut egy-egy ilyesmi.
0