Igaz. Bár a galaxis Őrzőinek jól állt volna egy VHS változat is. Már csak a retró feeling miatt. :)
Gyulus:
A Floppy nem gazdaságos(túl sok lenne feldarabolva) . Hogyan teszik be egy tokba? El is kell adni... :)
0
2018. május 18., péntek 10:31
8851
Nem olyan bonyolult ez! A Paramount szerencsére úgy van vele, hogy rátesz minket, hátha később valaki fizet a jogokért. A Disney meg nem előlegez. Ennyi.
Előbbi szerencsés is, mert a Bontonfilm most szépen ki tudja hozni a filmjeit, amiket a Selejtnek hála nem kaptunk meg. Utóbbinál meg hiába venné át a Bontonfilm már ma a forgalmazást, attól még nem létezne se Ragnarök, se Fekete Párduc BD magyarul.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. május 18., péntek 10:27
8851
Létezik 155 MB-os 80 mm-es mini CD is. De ha már lúd, legyen kövér! Ott az 1,44 MB-os floppy, pár fontosabb kulcskocka arra is ráférne kis felbontásban, JPEG tömörítéssel. Lehetne amolyan digitális diafilm. Sőt, akár analóg diafilmen is jöhetne, amit vetíteni kell!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. május 18., péntek 8:31
2693
A DivX túl jó. Legyen az gyári VCD, 2.0 hanggal és 358x244 felbontással. És van még tán 650 MB CD is. :)
0
2018. május 18., péntek 8:29
2693
Így már értem a dolgot. Azt tudtam hogy a SW VII-nél besegítettek a PV-nek, máskülönben csak a fapados DVD maradt volna. Így már értem a Doctor strange és a fémtokos Galaxis őrzői 2. dolgot is. De ha a Disneynek ennyire nem kénye rácsempészni még egy feliratot se a BD-kre, hogy lehet hogy a Paramount filmjei sorra jöttek felirattal-szinkronnal, mikor bő 2 évig nem volt hazai forgalmazújuk? Vagy aszimplán nem olyan zsugorik, mitn a Disney?
0
2018. május 17., csütörtök 23:31
1698
Akkora sajnos mar a Disney BDk okosba valo beszerzese....
Sajnalom azert, hogy ez a helyzet van. :(
SuperHeRo
0
2018. május 17., csütörtök 22:56
6264
Én speciel egy VCD-t díjaznék csak jobban, esetleg írok a kiadónak, hogy egy hivatalos CD-s DivX változattal (minél régebbi kodekkel) készülhetne eme jeles filmre, lehetőleg 700MB-ra letömörítve, helytakarékosságból, mp3-as hanggal.
Ja és ha lehet,mindezt 4990 ft-ért adják minimum, végülis egy Marvel film, ne miattam menjenek csődbe. :)
0
2018. május 17., csütörtök 22:23
52685
Max. a "fogja venni" játszhat majd talán.
most posts by TM
0
2018. május 17., csütörtök 22:21
67
Akkor bonton film mégsem vette/veszi át a Disney filmek forgalmazásást?
0
2018. május 17., csütörtök 22:14
52685
tárult=zárult
most posts by TM
0
2018. május 17., csütörtök 22:13
52685
Nem bonyolult: egy multicégnek nem feladata állandóan a a vergődő kiadó hóna alá nyúlnia. Nekik ez csak időszakos exkluzivitást biztosít néhány BD cím esetében, aminek a bevételét röhögve megkeresik pár fullos tévé árrésén. Az említett két film esetében az történt, hogy a PV elszámolta magát, pontosabban nem vette figyelembe az árérzékenységében minden apróságra azonnal rezdülő maroknyi "vásárlósereget". A Strange-ből nyilván sokkal többen vették a normál kiszerelést, mert az volt az olcsóbb, így a fémdobozok egy részét már csak árcsökkentetten lehetett eladni, így a mutatvány kevesebb bevétellel tárult. a A Galaxisnál ezt azzal a huszárvágással gondolták kiküszöbölni, hogy abból viszont csak fémet hoztak ki, de azt is jó drágán, hogy a kivárásra játszók miatti árcsökkenés előtt visszajöjjön a befektetett pénz/várt haszon nagyobb része. Sokat akartak markolni, nem jött be, így valószínű ez a második önálló próbálkozás sem volt egy sikeres kiadás. Mivel a Disney-nek meg nincsen szamaritánius vénája és bizonyos darabszám alatt nem akaródzik mindenáron kékkel ellátni a mi kis hokimoki piacunkat, így a következő megjelenésüknél is ugyanazt a darabszámot kellett volna PV-részről bevállalni, amit az előző két felsülés után nem tettek meg. Az új SW-nél megint jött a MM-mentőöv, most megint lehet villogni, hogy lám, tudnak ők, de ha ez az egy jogdíjon beruházott háromféle termék túl soknak bizonyul, és az MM is elmarad a számításaitól, akkor a Star Wars-filmek BD megjelenéseit sem kell majd a jövőben készpénznek venni.
most posts by TM
0
2018. május 17., csütörtök 17:36
2693
Ezt én se értem. Tény, a Star Wars régebbi és nagyobb kultuszú széria, mint a friss és gyakran hype-olt filmjei. Akkor a Doctor Strange és Galaxis őrzői 2-vel mi volt a baj? A PV bevállalta, de nem fogyott jól? Csak mert két cím jött, a Doki még sima és fémben is, míg a Galaxis csak fémben, drágán. Nekem 8 amúgy, megveszem a DVD-t a szinkron végett, barátnőmnek úgy jobb. A HD képért és hangért meg megveszem az angol kiadást, PC-n feliratot lehet tenni hozzá.
0
2018. május 17., csütörtök 15:21
1849
Nem tudom mi bajod a Végtelen háború dvd-vel? Még a cím is lefesti a honi BD állapotokat. :D
0
2018. május 17., csütörtök 14:31
52685
Ennyire nem.
most posts by TM
0
2018. május 17., csütörtök 14:06
1500
Aha. Akkor azt nem értem, hogy a MM miért nem vállalja be az adott Marvel film 3/4-éd is. Ennyire nem látnak benne fantáziát?
0
2018. május 17., csütörtök 12:41
19960
Pontosan!
0
2018. május 17., csütörtök 12:23
52685
Azok voltak a PV önálló próbálkozásai. Nem jöttek be...
most posts by TM
0
2018. május 17., csütörtök 11:57
7076
Strange doki marveles, mégis jött BD-n. Meg A galaxis őrzői 2. is.
0
2018. május 17., csütörtök 11:30
19960
A ProsztoVideo nem mer bevallalni X ezer darabszanot es ezert nem jonnek. Az SW-nel meg az MM atvallalja a 3/4-t es ezert jonnek.
0
2018. május 17., csütörtök 10:19
1849
Nincs bocsánat.
0
2018. május 17., csütörtök 9:50
52685
Nincs tiltás.
most posts by TM
0
2018. május 17., csütörtök 9:37
1847
De akkor magyarázd meg hogy a Last Jedi miért jöhet BD-n (szintén Disney), a Fekete Párduc meg miért nem. Mik azok a feltételek amik a Last Jedi esetében teljesülnek és emiatt kiadható itthon, a Fekete Párduc estében meg nem?! Mondom ezt úgy hogy láttam hogy “hegyekben” áll a dark side o-ringes verzió az MM-ben. Csak szeretném megérteni mi az a példányszám határ ami felett zöld utat kap egy SW film, és pirosat egy Marvel?!
0
2018. május 17., csütörtök 8:29
2693
Vagy a Thornál. Bár egyik Marvel film se volt gyenge mostanság, mind sikeres volt kritikailag és bevételileg is. Én ezt a tiltást nem értem. Merthogy így van most nevezeve, hogy nincs Marvel BD.
0
2018. május 17., csütörtök 4:47
1500
Hiába kasszasiker, tuti nem adja ki a provideo. Különben meglépték volna a Fekete párducnál is.