Keresés

Megjelenések

2022. augusztus 9., kedd 20:16
Dömi írta:
Most amúgy milyen megjelenést vártok-akartok?

Fox/Disney/Universal nincs. Sony és Warner megjelenés 3 hónappal ezelőtt nem volt. Nincs mit kiadni.
Elméletileg Top Gun lehetett volna a hónap vége felé ha minden igaz, de a hatalmas siker miatt több országban még műsoron tartották és tartják a mozik, így jókora csúszás várható abból is. Talán november-december, egy kis csúszást is belekalkulálva jó lesz majd a fa alá.
Sonic 2-re pedig nem kerültünk fel.
Talán lesz majd pár BD újra megjelenés vagy DVD jobb esetben, nagy áradatra nem kell számítani.
Sőt a szeptember és az október is nagyon foghíjas lesz.

A Prey vajon kikerül valamikor idehaza?

Kizárt, több okból is.

1.Fox/Disney franchise, ami itthon nincs.

2.Meg streaming-re készült Hulu/Disney+ szóval még külföldön is kétséges a lemezes megjelenés. Ahogy mozis bemutató sincs belőle.

Kint mindenhol lesz belőle lemez/lemezek. Persze magyar vonatkozás nélkül!

Akkor kintről vesszük meg. 🤷🏻‍♂️
0
2022. augusztus 9., kedd 20:14
Mozigépész írta:

Fox/Disney/Universal nincs. Sony és Warner megjelenés 3 hónappal ezelőtt nem volt. Nincs mit kiadni.
Elméletileg Top Gun lehetett volna a hónap vége felé ha minden igaz, de a hatalmas siker miatt több országban még műsoron tartották és tartják a mozik, így jókora csúszás várható abból is. Talán november-december, egy kis csúszást is belekalkulálva jó lesz majd a fa alá.
Talán lesz majd pár BD újra megjelenés vagy DVD jobb esetben, nagy áradatra nem kell számítani.

Kizárt, több okból is.

2.Meg streaming-re készült Hulu/Disney+ szóval még külföldön is kétséges a lemezes megjelenés. Ahogy mozis bemutató sincs belőle.

Basszus télleg! A Disney fszság, pedig eszembe juthatott volna hogy ez van idehaza. 🙁
Pedig úgy megtetszett a ragadozó Pocahontas története. Midthunder kisasszony nagyon adta a karaktert pusziljam meg. ❤️ Ez már egy vérbeli Predator film!
Na csesszék meg...
-1
2022. augusztus 9., kedd 16:29
Dömi írta:

Kizárt, több okból is.

Úgy legyen! Azt írták, hogy egyre jobban szeretnének elmenni inkább a streaming felé, ezért is terjeszkednek, hogy eljussanak mindenhova.Mivel ez volt az első cím, ami nem is kapott mozis megjelenést sem, én azt vontam le, hogy akkor ebből valószínűleg már a lemez sem lesz kategória csak streaming.
0
2022. augusztus 9., kedd 14:54
Mozigépész írta:

Kizárt, több okból is.

0
2022. augusztus 9., kedd 9:36
Corvinus írta:

Kizárt, több okból is.

0
2022. augusztus 8., hétfő 22:02
Mozigépész írta:

0
2022. augusztus 8., hétfő 21:49

0
2022. augusztus 8., hétfő 17:18
Pow12er írta:
Augusztusban milyen megjelenések lesznek a Gamma home entertainmenttöl ,ilyenkor már kint szokott lenni?

Ezek szerint semmi. Valószínűleg próbálják behozni a lemaradásukat. 😃
0
2022. augusztus 8., hétfő 14:05
Augusztusban milyen megjelenések lesznek a Gamma home entertainmenttöl ,ilyenkor már kint szokott lenni?
film kedvelő
0
2022. augusztus 5., péntek 19:57
Blu-Ray Fan írta:

Jó vagy nem jó az szubjektív! Nekem hatalmas nosztalgia lesz, gyerekként ezt előbb láttam, mint az első részt, vhs-en. És jó volt, szerettem. Jó lesz újrázni hd-ban! Amúgy meg tényleg, tök jó hogy rákerelünk bizonyos címekre, de a nyomororék forgalmazóknak köszönhetően nem lesz magyar megjelenés!

Persze, az lenne a legjobb, ha minél több film megjelenne itthon is, és mi eldönthetnénk, mit veszünk meg. Csak arra céloztam, hogy (szerintem) nem ez a legégetőbb hiányosság.
0
2022. augusztus 5., péntek 19:24
Jester írta:
Magyar megjelenésről ne is álmodjon senki. :(

Ennél azért jobb filmek megjelenéséről szoktam álmodni.

Jó vagy nem jó az szubjektív! Nekem hatalmas nosztalgia lesz, gyerekként ezt előbb láttam, mint az első részt, vhs-en. És jó volt, szerettem. Jó lesz újrázni hd-ban! Amúgy meg tényleg, tök jó hogy rákerelünk bizonyos címekre, de a nyomororék forgalmazóknak köszönhetően nem lesz magyar megjelenés!
0
2022. augusztus 5., péntek 16:51
A Gyilkos Járat Sony film,jönni fog Magyarországra dvd-n?
film kedvelő
0
2022. augusztus 5., péntek 14:07
Blu-Ray Fan írta:
Magyar megjelenésről ne is álmodjon senki. :(

Ennél azért jobb filmek megjelenéséről szoktam álmodni.
0
2022. augusztus 5., péntek 12:25
Frank Horrigan írta:
Kedvencek temetője 2 BD (2.0 mono szinkron + felirat):

https://www.blu-ray.com/movies/Pet-Sematary-Two-Blu-ray/317735/

Gondolom, megint hasra ütöttek a Paramountnál, merthogy tuti nem azért kerültünk rá fel, mert annyira lobbizott volna érte bárki is. Mindenesetre örülnék még jópár ilyen '"véletlennek" egyéb katalóguscímek esetében is.

Lassan egy hónapja, hogy megrendeltem a finnektől, de még nem jött meg. Lehet visszamondom, aztán majd behúzom a csehektől, hamarosan ott is kapható lesz. Magyar megjelenésről ne is álmodjon senki. :(
0
2022. augusztus 4., csütörtök 22:33
Kedvencek temetője 2 BD (2.0 mono szinkron + felirat):

https://www.blu-ray.com/movies/Pet-Sematary-Two-Blu-ray/317735/

Gondolom, megint hasra ütöttek a Paramountnál, merthogy tuti nem azért kerültünk rá fel, mert annyira lobbizott volna érte bárki is. Mindenesetre örülnék még jópár ilyen '"véletlennek" egyéb katalóguscímek esetében is.
0
2022. július 25., hétfő 18:07
BaNo írta:
Meg tudja mondani valaki, hogy az Alien 4K kiadásra felkerültünk-e valahol bármilyen vonatkozással? Köszönöm előre is!

Szia!

Nem.

Köszi. Mondjuk szerintem lassan már sehol semmire nem fogunk felkerülni, nem is számítottam másra.
0
2022. július 25., hétfő 16:43
katobazsika írta:
Meg tudja mondani valaki, hogy az Alien 4K kiadásra felkerültünk-e valahol bármilyen vonatkozással? Köszönöm előre is!

Szia!

Nem.
0
2022. július 25., hétfő 14:38
0
2022. július 10., vasárnap 20:02
Filmprofi írta:
A júliusi megjelenések margójára a Filmgyűjtés fb oldalán megemlítik, hogy a megjelenésekhez új árak is vannak.

"A DVD 3500, a BD 7000, a BD steelbook 9000, a 4K 13000, a 4K steelbook 15000 forint."

Nem tudom pontosan mikor lép életbe az új árképzés, de erre lehet számítani a jövőben.

Amúgy egy valamit épp nem lehet mondani, az pedig az, hogy drágák az új dvd vagy bd kiadások…

Kb 20 évvel ezelőtt amikor a dvd bejött, lemezeimet 7000 körül vettem, Titanic sima egy lemezes pan and scan dvd meg 10 ezer volt. A Warner műanyag/papír snap case-es kiadásokat meg 5000-ért rendeltem innen az Xpress-ről kb két évtizede. Most meg sok egy blu ray kiadásért 7000?!??
20 éve az átlagfizetéshez mérve a 7000 forint igenis tétel volt, azóta azért fizetések is felmentek jócskán, és ha úgy nézzük akkor filmek ára nem változott, csak ugyanazért a pénzért a dvd felbontás négyszeresét kapjuk most…

Nem panaszkodni kell, hanem elfogadni, hogy a filmvásárlás, ugyanúgy ahogy a cd, könyv stb, luxus volt. Most kevésbé luxus, viszont mai mentalitást nagyon elrontotta a havi 2490ért mindent nézhetünk streaming…

Szelektálni kell, nem kell mindent megvenni. Ennyi
4
2022. július 9., szombat 18:15
A Columbia Classics Vol.2 beszerzésén gondolkodom nagyon, nagyon szép kis doboz, de leginkább a Taxisofőr miatt gondolkodom rajta. Van esetleg valakinek valami infója arról hogy kapható lesz-e külön is, vagy csak ebben a formában?
0
2022. július 9., szombat 18:13
Utoljára még mielőtt bejött a járvány akkor mentem ki filmeket nézni az osztrákokhoz, ma újra kimentem… Hát sok értelme nem volt. Azt hittem csak nálunk van ez, de ahogy látom nem. A Schwechat-i Huma Eleven-ben levő MM-ről van szó, eddig brutális mennyiségű DVD/BD készletük volt, mindenféle díszdobozok, stb. A mai napon tapasztaltam hogy nagyjából ugyanaz a mennyiség van egy sarokba összerakva mint itthon is ahogy lecsökkentették… Úgy néz ki offline lassan tényleg semmi nem lesz sehol…
0
2022. július 9., szombat 14:48
Frank Horrigan írta:
A stream-felületekkel egyelőre kivárok, a Disney+ nem igazán hozza, amit kéne. 2022 közepén már hadd döntse el az ember, hogy milyen nyelven akar nézni valamit. Ha fizetek, elvárom mindenhez a feliratot eredeti hanggal, ne az oldal döntse el, hogyan lehet nézni.

Ez engem is zavar, de vannak más bajok is vele. Régebbi filmeket megrövidítenek, vagy zoomolásos technikával eltüntetik a nem kívánatos jeleneteket, hogy beleférjen a 'családbarát' imázsukba, amit megint csak nem értek, mert az lmbtq-t meg tolják ezerrel.

A csobbanás című filmet sikerült úgy megnyirbálniuk zoomolással, hogy Daryl Hannah csupasz hátsója helyett, csak a háta közepét vizslathatjuk... És ezért kéne fizetnünk?

Szóval, két apuka hentereghet meztelenül a hálóban, de Daryl Hannah hátsója káros hatással lenne a gyerekek egészséges fejlődésére...?

Azt megértem, hogy a kereskedelmi csatornák elkövetnek ilyesmit, ha főműsoridőben vagy korábban akarnak leadni valamit, de hogy egy fizetős streaming szolgáltató is vagdossa, vagy módosítsa a filmeket, az nekem már nem fér bele.
0
2022. július 9., szombat 11:50
Elvileg lesz Sokkal több mint testőr 2 bd, bár nem tudom minek várnak hónapokat a dvd megjelenéshez képest.
A Top gun 2re meg azt írta Fotelmozi, hogy lesz. Bár hiszem, ha látom!
A Sonic 2ről nem tudok semmit, remélem jön valamikor.
0
2022. július 8., péntek 21:16
A Sokkal több... 2 BD-t pedig még ne temessük, lásd a Boss Level példáját.
0
2022. július 8., péntek 21:14
A stream nem pótol egy szép filmgyűjteményt. Azt hiszed "megvan" a kedvenc filmed, mert bármikor megnézheted, aztán egyszer csak gondolnak egyet és leszedik.
1