Keresés

Megjelenések

2018. május 15., kedd 12:57
Köszi a választ. Akkor már közel a megjelenés. :)
0
2018. május 15., kedd 12:32
Igen az a 2 film csak az usa-ban Paramount, mindenhol mashol universal es fox.

A Ryan-en rajta vagyunk es meg is jelenik juniusban a Forrest Gump-al egyutt itthon is.
0
2018. május 15., kedd 10:43
Az a vicces, hogy előbbi filmek (Gladiátor,Rettenthetetlen) a Paramount égisze alatt jelentek meg az USA-ban, csak az itt nálunk Fox, meg Universal.

A Ryanen nem vagyunk rajta? A Forrest Gumpból kifolyólag érdekel, mert arra ráraktak minket is.
0
2018. május 15., kedd 10:32
Ebbol max csak a Hazafira van esely mert ez Sony.
A tobbi universal es fox azokon meg nem vagyunk rajta.
0
2018. május 15., kedd 10:06
Sziasztok.

Akit esetleg érdekel, itt van néhány idevonatkozó lista, különböző oldalakról, mi valódi 4K és mi nem az.

http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=270798

KÜLSŐ LINK

KÜLSŐ LINK

Plusz a blu-ray-com oldalán fent van minden 4K (USA!!!) megjelenés adatlapján melyik 2K upscale és melyik igazi 4K.

Dömi (vagy aki képben van közelgő kiadásokról):

Van valami infó az alábbiakról hazai UHD-n? Gladiátor,Rettenthetetlen, Múmia 1-2, Hazafi(ezen is speciel rajta van a szinkron). Vagy inkább ne várjak a csodára?

Akit esetleg érdekel a Trónok harca 1. évad most közelgő UHD-ján rajta vagyunk szinkronnal ,viszont az csak 2K upscale lesz.
0
2018. május 15., kedd 3:13
Hát, itt-ott a neten fel lehet lelni hogy melyik film milyen "post-processing" procedúrán vett részt, illetve a realorfake4k.com-on is fent van jópár ilyen, de ha gondoljátok lehetne csinálni egy topikot ide, ahova a friss megjelenésekhez oda lehetne biggyezteni, hogy felkonvertált-e vagy tényleg megéri az árát.
0
2018. május 15., kedd 1:48
Jó lenne egyébként erről közöttünk egy folyamatosan bővülő lista, hogy melyik film/kiadás felkonvertált (upscaled), és melyik normális scan filmről.

0
2018. május 15., kedd 1:36
Remélem a Vviharsziget-et is kinyomja majd újból a Bonton (#wishfulThinking)
0
2018. május 15., kedd 1:32
Ha lesz hozzá BD korong is (mint az eddigieken, és miért ne lenne), ami felesleges lenne a leendő vásárlók egyikének, abban az esetben egyre igényt tartanék.. :)
0
2018. május 15., kedd 1:28
Csak Panából jön ki vagy öt új modell hamarosan, reméljük lejjebb veri az árakat.

Én arra ügyelnék, hogy ne "szimplán" HDR10-es támogatása legyen a playernek, de DolbyVision is, ... mert ha ez utóbbiból lát demóanyagot az ember egy jobbfajta megjelenítőn (na nem olyanon, ahol a technológiából adódóan is lehetetlen a normális fekete, haha) na akkor jöhet  a sajgó, retoriaki megvilágosodás, miszerint mit bohóckodunk még itt a prev.gen-nel ... :)
0
2018. május 14., hétfő 23:45
A 2001: A Space Odyssey három hónap múlva (többé-kevésbé) meg fog jelenni 4K-s Blu-Ray-en külföldön. Ugyan tudom, hogy nem nagyon valószínű, hogy nálunk is megjelenne, legfőképp azárt mert Kubrik munkássága közül 3 film jelent meg itthon BD-n ebből a WB-sek közül mindkettő felirattal, de a Warner Bros. 4K-s megjelenéseit elnézve van esélye a magyar kiadásnak. A Mátrixon rajta vagyunk, a Nincs Bocsánaton is, a Nolaneken is, a DC filmeken is és úgy általában véve, a blockbustereken. Én mindenesetre nagyon remélem hogy kijön. Hiánypótló kiadvány lenne, főképp szinkronnal!
0
2018. május 14., hétfő 19:04
Szerintem biztos lesz előbb-utóbb. Kizártnak tartom, hogy korábbi formátumokon külön ne jelenjen meg!
0
2018. május 14., hétfő 17:46
Ezesetben a hozzászólásom eleje lényegtelen :)
0
2018. május 14., hétfő 17:45
Dettó :)
0
2018. május 14., hétfő 17:28
Nekem is nagy kedvencem és erősen gondolkozom azon, hogy beszerzem. Csak vennem kéne hozzá egy UHD-lejátszót is.
0
2018. május 14., hétfő 17:27
Szerintem nem teljesen esélytelen, de elég bizonytalan.

Mivel nekem ez a film hatalmas kedvencem, tuti beszerzem. Ez még mindig sokkal jobb, mintha teszem azt, DVD-n adták volna ki újra.
0
2018. május 14., hétfő 17:22
Szerinted érdemes arra várni, hátha később lesz BD-n is, vagy teljesen esélytelen?
0
2018. május 14., hétfő 17:16
A kiadó is megerősítette, hogy kiadják.

Egyébként nekem tökéletes lenne BD-n, de úgy meg nem várható...
0
2018. május 14., hétfő 17:09
Azért ez még nem biztos :). Lehet hogy csak félreírás (bár a poralon nem szokott lenni). De nagyon remélem hogy nem, kellenek a klasszikusok!
A 4K margójára: a  lemezeknél arra kell szerintem figyelni (bár kinek mi), hogy sok esetben csak felkonvertált a kép, ami szebben néz ki, de nem "real 4K" ami nem feltétlen éri meg a felárat. De mondjuk egy Nincs Bocsánat (újraszkennelt) vagy Dunkirk (filmre forgatott és 5.4K-ban renderelt VFX-el rendelkező (bár abból is csak kevés van benne) szerintem jobban megéri az a plusz 4-5000forint. Az ilyen filmeknél ég és föld a különbség. Bár még nem láttam vagy hallottam olyan 4K-s lemezről aminél ne lett volna szembeötlő a különbség, csak hát istenteleül drágák...
0
2018. május 14., hétfő 14:01
Érdekes. Fuss, nightrace, fuss a lejátszó után! :D
0
2018. május 14., hétfő 10:36
Forrest Gump UHD szinkronnal:

http://poral.eu/forrest_gump_1994_4k_ultra-hd.php

Asszem el kell gondolkodnom egy új lejátszó vásárlásán...
0

0

0

0
2018. május 13., vasárnap 21:56
Tudom, sajnos... De a remény hal meg utoljára, nemde? :)
0