Keresés

Megjelenések

2018. április 6., péntek 19:01
Pénteki csemege. Bontonfilm bejelentés:

Hatalmas örömmel jelentjük be, hogy megállapodás született a Paramount Pictures Home Entertainment és a BONTONFILM között, így végre ismét van gazdája a nagy múltú stúdió DVD és Blu-ray megjelenéseinek Magyarországon. A Keresztapa-trilógia, a Top Gun, a Beverly Hills-i zsaru, a Ryan közlegény megmentése, a Star Trek-sorozat és megannyi további halhatatlan alkotást világra segítő cég filmjei folyamatosan válnak elérhetővé a házimozi szerelmesei számára.
Már májustól érkeznek a legújabb mozisikerek! Így például a kultikus japán anime, a Páncélba zárt szellem remake-je. A lenyűgöző látványvilágú, akciódús sci-fi a DVD és a Blu-ray mellett egy kétlemezes, a film 3D-s verzióját is tartalmazó kiadvány formájában is a boltokba kerül. Megjelenik továbbá a Robert Zemeckis (Forrest Gump, Számkivetett) rendezte romantikus thriller, a Szövetségesek is, amelyben Brad Pitt és Marion Cotillard alakítják a két főszerepet. És természetesen mostantól rendre jelennek meg az újdonságok. De a friss filmek mellett pótlásra kerülnek azok a filmek is, amelyek az elmúlt pár évben nem tudtak megjelenni. Íme, egy lista ezekről:

• A nagy dobás
• Baywatch
• Megjött Apuci
• SpongyaBob: Ki a vízből!
• Star Trek: Mindenen túl
• xXx: Újra akcióban
• Zoolander 2.
• Mission: Impossible – Titkos nemzet
• 13 óra: Bengázi titkos katonái
• Anomalisa
• Cloverfield Lane 10
• Parajelenségek: Szellemdimenzió
• Jack Reacher: Nincs visszaút
• Megjött Apuci 2.
• Kicsinyítés
• Anyám!
• Körök
• Tad, az utolsó felfedező
• Transformers: Az utolsó lovag

Amiatt, hogy egy ideig nem volt hazai forgalmazója a Paramountnak, van néhány olyan film, amire eredetileg nem került magyar szinkron és/vagy felirat, de azon fogunk dolgozni, hogy ezek is méltó módon jelenhessenek majd meg.
És ez még nem minden! Szeretnénk, hogy egyre több film kerüljön újra a boltokba a stúdió több mint 100 éves történetéből DVD-n, Blu-Rayen, és az UHD TV tulajdonosainak kedvéért UHD Blu-rayen is.

A megjelenésekről folyamatosan tájékoztatunk titeket itt, a Facebook-oldalunkon.
0
2018. április 3., kedd 22:10
Akkor visszavonom. De attól még jó lenne több UHD idehaza. Bár néha már a sima 2D BD-nek is örül az ember.
0
2018. április 3., kedd 22:01
Magicbox nincs es nem is lesz Magyarorszagon!
Pottereken nincs magyar. Sajnos a sima BD speckoit masoltak csak at es igy hibasak az adatlapok.
0
2018. április 3., kedd 21:47
Most nézem hogy a Magicbox-nál egy csomó UHD BD-n van magyar hang (Blade Runner, Harry Potter, stb.)
Remélem tényleg hozzájuk kerülnek a Disney és WB jogok és jönnek idehaza is ezek a kiadványok!
0
2018. április 2., hétfő 20:01
Meg a magyar szinkronos A két torony és A király visszatér bővített BD-vel...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. április 2., hétfő 14:16
Meg a WB és a többi. De előbb hagy hűljön már ki szegény PV. Még adósak azzal a két e havi filmmel.
Egyébként remélem ha új kiadóhoz kerülnek, akkor a legtöbb film újra kapható lesz, nem lesz éktelen hiány több tucat filmből. Valamint, ami jobban zavar, hogy remélem az ép aktuális megjelenésekről ezért nem fogunk lecsúszni.
0
2018. április 2., hétfő 13:46
Mikor lesz publikus hogy kihez kerülnek a Disney jogok?!
0
2018. március 31., szombat 18:44
Az nem a szokásokon múlik.
most posts by TM
0
2018. március 31., szombat 17:22
Oké, megértettem, hogy egyedül vagyok itt keresztény.
0
2018. március 31., szombat 16:48
Ja és a szentendrei korzón natúr csirkemell, de köret nélkül, mert böjt volt. Pontosabban későn vettem észre, hogy a sarki egység csak egy kávézó, ahol kb. ez az egy nemsüteménykaja szerepelt a kínálatban, meg saláta, de azt a nyulak eszik. De legalább nem kellett messzebb gyalogolni, és amíg elnyammogtam egy-két pirítóssal, addig szép panorámát láttam az ablakból. :)
most posts by TM
0
2018. március 31., szombat 16:42
Nálam reggel parizeres zsömi volt, este gyros tál a kedvenc kurdisztáni éttermemben, közte egy Ready Player One, tali Dömivel és az Oscar vígjáték a Tháliában. Ma viszont nem nyúltam pénzhez, ha ez számít. :)
most posts by TM
0
2018. március 31., szombat 16:38
:D
0
2018. március 30., péntek 23:44
BRUTÁL!!! :)
most posts by TM
0
2018. március 30., péntek 23:31
Én hurkát-kolbászt vacsoráztam, mert nem akarom a húsvéti zabálás előtt megterhelni a gyomromat...
0
2018. március 30., péntek 21:57
Nálam most sül az oldalas... Nem annyira húsvéti, viszont finom  :) .
0
2018. március 30., péntek 20:34
Én csülköt ettem. :P ... így, Nagypénteken...
0
2018. március 30., péntek 17:16
Így két harapás sonka között, így Nagypénteken...
0
2018. március 30., péntek 17:07
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket fiúk és lányok!

Egy kérdés ötlött a fejembe, így két harapás sonka között. Twin Peaks 3. évadra van esély idehaza? Valakinek valami infója? (Csak ne legyen ez is Paramount...)
0
2018. március 28., szerda 16:41
Na igen. Ready Player One máris kell Blu-ray 3D-ben, emberi áron...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. március 28., szerda 16:10
Ez tök jó, de remélem a WB filmek nem jutnak a Paramount sorsára. Így is elég, hogy egy nagy stúdió filmjeit nélkülözni kell. :(
0
2018. március 28., szerda 15:48
Látom zajlik az élet. :D
0
2018. március 28., szerda 14:54
For tboyard. Áj nó :)
0
2018. március 28., szerda 14:38
Elhagyottaz erőd.
most posts by TM
0
2018. március 28., szerda 14:05