Keresés

Megjelenések

2022. május 29., vasárnap 22:34
Mozigépész írta:
Nem a Pro video a hibás, hanem az a probléma, hogy nagyon csökken az igény a fizikai formátumokra, és nem éri meg.  Ha lenne rá kereslet, akkor lenne kínálat is, de a mostani generációt már nem igazán érdekli ez. Ott a streaming, megnézi és ennyi, vagy letöltik, ez most a trend. Anno mikor nem volt internet, vagy még nagyon drága volt, sokkal jobban fogyott minden, mert szinte csak fizikai hordozón juthattál hozzá a filmhez. Emlékszem anno mikor gyerekként a helyi TK-ban olyan tömeg volt, hogy nem fértem be. Lehetne akár most is nyitni DVD-BD-UHD kölcsönzőt,de hamar be is lehetne zárni.
Szoktam nézegetni filmes, mozis fórumokat. ahogy kijön a film a moziban alig van 1-2 vélemény, de ahogy kimegy torrentre, stramingre na ott megindul egyből a diskurzus 1-1 film kapcsán.

Mondjuk pont a Paramount-ot elnézve, szerintem már nagyon a streamingre gyúrnak, a katalóguscímekre alig kerül a tengerentúlin kívüli nyelveken kívül más, max. a skandinávok, meg a németek. De ennyi.

Szomorú, hogy a kézzel fogható dolgok ennyire kihalófélben vannak. A régimódi gyűjtőket iszonyúan tökön lőtték ezzel. A koronavírus sajnos sokat tett a streaming térnyeréséért. Viszont ami oda felkerül, tömörítés szempontjából nem a legjobb, egy gyári BD/UHD csípőből lealázza.
0
2022. május 29., vasárnap 21:41
Frank Horrigan írta:
Top Gun-ból max dvd lesz! :(

Jönni fog az Blu-ray-en is, ha jól fog menni a film a mozikban.

Azért ez már durva, hogy az a stúdió (Paramount), amitől minden új film menetrendszerűen jött BD-n (jobb esetben UHD-n is), még akkor is, ha három évig nem volt hazai forgalmazója (csak akkoriban nem volt szinkron azokon, amik mozis bemutatót nem kaptak), mára eljutott odáig, hogy katalóguscímek és UHD konkrétan kizárva, az új filmeknél is imádkozni kell, hogy jönnek-e (Sonic 2, Elveszett város (bár ezt a Fotelmozi már írta, hogy lesz), Top Gun 2, Mission Impossible 7-8 majd)...

Lehet, hogy ezt is a ProVideo kúrta el? Kínzó kérdés...

Na nem baj, vinyót lehet kapni, meg egy új médialejátszót is szereztem. Ha nincs legálisan, akkor lesz illegálban 4K...

Csak azért sajnálatos, hogy ilyen eszközökkel kell élni, ha az ember minőséget szeretne. A 48 órákat is képesek voltak rohadt drágán kinyomni újra DVD-n, letterbox képpel. Volt szerencsém a remaszterelt BD-verziókhoz, no comment.

Nem a Pro video a hibás, hanem az a probléma, hogy nagyon csökken az igény a fizikai formátumokra, és nem éri meg.  Ha lenne rá kereslet, akkor lenne kínálat is, de a mostani generációt már nem igazán érdekli ez. Ott a streaming, megnézi és ennyi, vagy letöltik, ez most a trend. Anno mikor nem volt internet, vagy még nagyon drága volt, sokkal jobban fogyott minden, mert szinte csak fizikai hordozón juthattál hozzá a filmhez. Emlékszem anno mikor gyerekként a helyi TK-ban olyan tömeg volt, hogy nem fértem be. Lehetne akár most is nyitni DVD-BD-UHD kölcsönzőt,de hamar be is lehetne zárni.
Szoktam nézegetni filmes, mozis fórumokat. ahogy kijön a film a moziban alig van 1-2 vélemény, de ahogy kimegy torrentre, stramingre na ott megindul egyből a diskurzus 1-1 film kapcsán.
-1
2022. május 29., vasárnap 21:37
Most komolyan, külföldön kell meglátni ezt? Miközben ott virít a Nemzeti Filmintézet logója a borítón! Szégyen!!

https://www.amazon.co.uk/Miklos-Jancso-Collection/dp/B09S258QLP/ref=mp_s_a_1_1?crid=2KEF7ZI9KS84C&keywords=miklos+jancso+blu+ray&qid=1653852980&sprefix=miklos%2Caps%2C113&sr=8-1
0
2022. május 29., vasárnap 20:46
Mozigépész írta:

Azért ez már durva, hogy az a stúdió (Paramount), amitől minden új film menetrendszerűen jött BD-n (jobb esetben UHD-n is), még akkor is, ha három évig nem volt hazai forgalmazója (csak akkoriban nem volt szinkron azokon, amik mozis bemutatót nem kaptak), mára eljutott odáig, hogy katalóguscímek és UHD konkrétan kizárva, az új filmeknél is imádkozni kell, hogy jönnek-e (Sonic 2, Elveszett város (bár ezt a Fotelmozi már írta, hogy lesz), Top Gun 2, Mission Impossible 7-8 majd)...

Lehet, hogy ezt is a ProVideo kúrta el? Kínzó kérdés...

Na nem baj, vinyót lehet kapni, meg egy új médialejátszót is szereztem. Ha nincs legálisan, akkor lesz illegálban 4K...

Csak azért sajnálatos, hogy ilyen eszközökkel kell élni, ha az ember minőséget szeretne. A 48 órákat is képesek voltak rohadt drágán kinyomni újra DVD-n, letterbox képpel. Volt szerencsém a remaszterelt BD-verziókhoz, no comment.
0
2022. május 29., vasárnap 18:44
Blu-Ray Fan írta:

0
2022. május 29., vasárnap 13:41
0
2022. május 29., vasárnap 9:21
A Paramount filmek megjelennek Magyarországon ,a Top Gun 2 jönni fog?
Az Universal filmeknek mikor lesz kiadója megint Magyarországon?
film kedvelő
0
2022. május 28., szombat 1:41
Meg tudná mondani valaki, hogy a cseheknél kiadott keresztapa 4K trilógia milyen kiadás, mit tartalmaz? Digipack, vagy esetleg csak simán műanyagtokos? Valamint hogy hány lemezes kiadás, egyik oldalon azt láttam hogy három. Kérdés hogy akkor tartalmazza-e a harmadik moziváltozatát, vagy csak ezt az újravágást. Németeknél szemezek egy kiadással, árban nagyjából ugyanaz, az digipack kiadás (ez nem is lenne mérvadó), de ott 4 UHD lemez van, külön lenezen a moziváltozat és a coda.

Köszönöm a segítséget előre is!
0
2022. május 26., csütörtök 19:35
Pow12er írta:
Az uncharted június 24-kén megjelenik.
A sikolyt még nem irják, aParamount a forgalmazó,nekik van magyarországon forgalmazójuk?

Nálunk független film a Sikoly, de elméletileg lesz hazai kiadása. Kérdés,  hogy mikor.
0
2022. május 26., csütörtök 18:29
Az uncharted június 24-kén megjelenik.
A sikolyt még nem irják, aParamount a forgalmazó,nekik van magyarországon forgalmazójuk?
film kedvelő
0
2022. május 2., hétfő 12:10
Pow12er írta:
A Sikoly és az Uncharted filmek megjelennek itthon ?
Ha igen májusban vagy Júniusban ?

Az Uncharted június, a Sikoly-t nem tudni.
0
2022. május 2., hétfő 11:39
A Sikoly és az Uncharted filmek megjelennek itthon ?
Ha igen májusban vagy Júniusban ?
film kedvelő
0
2022. április 30., szombat 8:12
Gamma Home Entertainment - 2022. májusi megjelenések

2022. MÁJUS 27.
Batman
- 4KUHD+Blu-ray "Batmobile Head Lights" steelbook
- 4KUHD+Blu-ray "Batmobile Tail Lights" steelbook
- 4KUHD+Blu-ray "Red Question Mark" steelbook
- 4KUHD+Blu-ray
- Blu-ray "Batmobile Head Lights" steelbook
- Blu-ray
- DVD

Batman: Kezdődik
- 4KUHD+Blu-ray steelbook

A sötét lovag

A sötét lovag: Felemelkedés

Fischer Annie gyűjtemény
- DVD boxset

Külön Falka
- DVD

Mad Max Antológia
- Blu-ray boxset

Mancs őrjárat: A film
- DVD
0
2022. április 28., csütörtök 18:55
Mivel az alábbi filmek Universa-os filmek ezért itthon egyhamar nem várhatóak, de a lengyeleknél és vagy a cseheknél magyar vonatkozással már meg vásárolhatóak:
Addams Family 2.
Bébi úr 2.

Hamarosan meg fognak jelenni:
Énekelj 2.
Kampókéz (2021)
Vegyél el!
0
2022. április 28., csütörtök 18:51
Mark Hill írta:
Sziasztok.  Nincs idő meghalni várható magyar megjelenéssel? Azt hallottam, hogy csak a lengyel kiadásra kerültünk fel felirattal, ellenben itt szinkron és felirat is fellelhető a leírás szerint:

https://www.filmgame.hu/neni-cas-zemrit-blu-ray-2bd-bd-bd-bonus-disk--0933995.html

Mivel Universal itthon nem valószínű, hogy jönni fog (egyhamar). A cseheknél csak a BD-n vagyunk rajta, a lengyeleknél meg a 4k-n és a Blu-ray-en is rajta vagyunk!
1
2022. április 28., csütörtök 18:50
Pow12er írta:
A GHE mikor teszi közzé a májusi megjelenéseket?

Talán jövőhéten
0
2022. április 28., csütörtök 18:12
Sziasztok.  Nincs idő meghalni várható magyar megjelenéssel? Azt hallottam, hogy csak a lengyel kiadásra kerültünk fel felirattal, ellenben itt szinkron és felirat is fellelhető a leírás szerint:

https://www.filmgame.hu/neni-cas-zemrit-blu-ray-2bd-bd-bd-bonus-disk--0933995.html
0
2022. április 28., csütörtök 9:31
A GHE mikor teszi közzé a májusi megjelenéseket?
film kedvelő
0
2022. április 26., kedd 16:48
Született feleségek 4-7. Évad várható hogy megjelenik újra? Vagy mely országból lehetne magyar vonatkozásaal beszerezni?
0
2022. április 26., kedd 16:35
Májusban milyen megjelenések lesznek Magyarországon?
film kedvelő
0
2022. április 8., péntek 9:35
A GHE forgalmazásában május folyamán Magyarországon is megjelenik a Sötét lovag 4K trilógia vadiúj steelbookokban, ahogy a klasszikus Batman 1-2. része most először 4K-n Magyarországon, ráadásul rögtön steelbookokban.

Az egyes részek az alábbi konstrukciókban fognak megjelenni:

Batman Begins (2005)
- 4KUHD+BD (3 lemezes extra változat)

The Dark Knight (2008)

The Dark Knight Rises (2012)

Batman (1989)
- 4KUHD+BD (2 lemezes változat)

Batman Returns (1992)
- 4KUHD+BD (2 lemezes változat)
0
2022. április 7., csütörtök 23:12
Plissken írta:

Nézz rá a dátumra :)

Tudom, de ez nem tréfa.

De az :)

Nem értem, mi ebben a vicces, miért szórakozik ezzel valaki. Manapság, amikor minden megjelenésnek örülni kell.

Ki az, aki örül egy 6000 ft-os trash akciófilmnek? Fogyott volna belőle vagy tíz darab, aztán még jobban betette volna a kaput a független filmkiadásnak. Több értelme lenne olyanokat behozni, amit el is lehet adni.

Teljesen egyetértek veled, de ezt a "poént" továbbra sem tartom viccesnek.
0
2022. április 7., csütörtök 20:40
Jester írta:

Nézz rá a dátumra :)

Tudom, de ez nem tréfa.

De az :)

Nem értem, mi ebben a vicces, miért szórakozik ezzel valaki. Manapság, amikor minden megjelenésnek örülni kell.

Ki az, aki örül egy 6000 ft-os trash akciófilmnek? Fogyott volna belőle vagy tíz darab, aztán még jobban betette volna a kaput a független filmkiadásnak. Több értelme lenne olyanokat behozni, amit el is lehet adni.
0
2022. április 5., kedd 13:32
Jester írta:

Elvileg ez egy poénba csomagolt igényfelmérés volt egy facebook csoportban. És a reakciókból ítélve van rá esély, hogy az Átkozottul veszett megjelenjen, de a Nyírjuk ki Günthert biztosan nem fog.
0
2022. április 5., kedd 11:02
Pow12er írta:
Az Uncharted,Batman, Sikoly és a Halál a niluson filmek dvd-n
megjelennek Magyarországon?
Az újak

Az Uncharted és a Batman biztosan megjelenik. A Halál a Níluson biztosan nem fog jönni. Most így hirtelen a Sikolyt nem tudom.
0