A Megjött apuci 2 esetében a síma BD-s és a 4K-s verzióra is csak magyar felirat kerül. A Paramount lehagyta a szinkront, pedig a moziban szinkronos volt.
Legalább nem kell a villannyal bajlódnod. Sajnos az egyetlen pozitívum, amivel vigasztalni tudlak a leírtakat olvasva... :(
0
2018. január 31., szerda 12:12
1847
Azért látom ilyen borúsan a hazai piac helyzetét, mert pár éve elindult egy igencsak aggasztó "trend", hogy még a nagyobb sikerfilmek után is nagy a kérdőjel, hogy milyen formátumban fog megjelenni idehaza. Csak DVD? Csak 2D-s blu-ray? Vagy esetleg 3DBD+BD? Csak egylemezes fapados? Esetleg kétlemezes, extrákkal? A steelbook/digibook verziókat már meg se említem.
Plusz adalék a kiadványok ára: azt hiszem a Galaxis Őrzői 2-nél bukott ki mindenki az egylemezes steelbook 8.990 Ft-os árán. Értem én, hogy kicsi a piac, de ne a gyűjtőkön próbáljanak nyerészkedni az életképtelen üzleti modelljük miatt! Kifizetek én akár 10.000 Ft-nál is többet egy filmért, ha a pénzemért fullos BD kiadványt kapok! De mikor "exklúzív"-nak meg "limitált"-nak kiáltanak ki bármit ami a műanyagtokos egylemezes kiadványnál egy hangyapötsnyivel is többet tud (lentikuláris o-ring a műanyag tokon, juhéé!), az már sok!
És közben meg a fél karom odaadnám egy fapados szinkronos kiadványért a Szenilla Nyomában, vagy A Galaxis Őrzői 1 filmekből!
Köszönöm, de én lassan elengedem a hazai piac kezét. Ha valami engem érdeklő megjelenik itthon jó kiszerelésben, értelmes áron, akkor azt még talán beszerzem. A többit megoldom külföldről...
0
2018. január 29., hétfő 14:45
5528
Nincs az sok másik filmen sem.
0
2018. január 29., hétfő 9:24
52685
Amikor moziban kínlódtam vele, én is azt éreztem, hogy mindennek vége, csak a filmnek nem lesz sohase vége.
most posts by TM
0
2018. január 29., hétfő 7:27
7074
Azért, mert a Thor: Ragnarök cseh és lengyel kiadásán nincs magyar vonatkozás, még nem ér véget minden.
0
2018. január 28., vasárnap 23:28
5528
Egyszer minden véget ér.
0
2018. január 28., vasárnap 21:43
1847
Lassan kénytelenek leszünk belátni, hogy a szánalmas kis magyar piacunkra most már egyáltalán nem érdemes lokalizált fizikai kiadványokat megjelentetni. Marad a külföldi beszerzés magyar vonatkozás nélkül, esetleg komplett digitális beszerzés (iTunes), vagy valamelyik stream-ing szolgáltatóra való előfizetés, végső esetben meg mehet mindenki az internetes virágboltba kölcsönözni. Szép volt ez a gyűjtögetősdi amíg tartott. Az utolsó majd kapcsolja le a villanyt!