Keresek levezetésnek valami könnyen emészthető John Waters-t. :D
most posts by TM
0
2018. január 18., csütörtök 15:44
1303
Két dolgot javasolnék a film megtekintésével kapcsolatban: - Egyedül nézd meg. - Készíts magad mellé legalább két, vidámnak ígérkező filmet. :P
0
2018. január 18., csütörtök 15:24
52685
Bár nem adok más véleményére, míg nem láttam egy filmet, de ennél annyira viharosak a reakciók, hogy még nem tudtam eldönteni, mennyire vagy egyáltalán (vala)mikor akarok a képembe egy ilyen extrém löketet. :)
most posts by TM
0
2018. január 18., csütörtök 14:10
148
Így igaz, moziban is csak felirattal adták.
Egyébként az osztrák kiadáson is lesz rajta magyar felirat.
Szinkronmániás vagyok, de erről a filmről valahogy nem hiányzik. Elég a felirat is. Viszont remélem valahol kiadják steelbookban...
0
2018. január 18., csütörtök 11:04
14599
Paramount szerintem mindig is lesz magyarul, legfeljebb felirattal, ha nem készül az adott filmhez moziba szinkron. 2016 végén emlegették páran, hogy 2017 elejétől már nem fog a stúdió magyar vonatkozást felpakolni semmire, de aztán csak nem lett így (nem is volt hivatalos az információ).
0
2018. január 18., csütörtök 10:56
1303
Köszi a linket. Örömteli, hogy ebből a filmből (is) lesz (még) magyar vonatkozású kiadás.
Ritka nyomasztó és megdöbbentő élményt nyújtott moziban, utána jóbarátommal annak ellenére vetettük fel, és össze a különböző értelmezési lehetőségeket közel két órán át, hogy őt sokkal jobban megviselték a látottak/hallottak.
Számomra a tavalyi év legmaradandóbb filmélménye.
0
2018. január 18., csütörtök 10:44
1303
Köszi a linket, örömteli, hogy lesz magyar vonatkozású kiadás ebből a filmből (is) (még).