Keresés

Megjelenések

2018. január 6., szombat 9:35
Vertigo Media mutatta be itthon, akárcsak a Logan Lucky-t, de már ez utóbbit is a Bontonfilm adta ki, igaz csak DVD-n. Korábban a Vertigo Médiás filmeket a Fantasy Film adta ki DVD-n. Örülök, hogy a jelek szerint már nem, mivel ők BD-n nem adtak ki soha semmit.

Ahogy néztem a bluray.com-on cseheknél a Bontonfilm adja ki BD-n, így szerintem esélyes nálunk is.
0
2018. január 6., szombat 9:16
Koszi. Akkor ra is kerdezek.
0
2018. január 6., szombat 8:05
Független.

Remélem a Bontonfilm adja majd ki, és nem csak DVD-n.
0
2018. január 6., szombat 7:46
A Wind river c.film nalunk kihez tartozik? Varhato vajon BD-n?
0
2017. december 23., szombat 11:17
Kevesen voltak még a Héven, h így ráérsz?
0
2017. december 23., szombat 11:16
Nagyon építő jellegű vagy ismét.:)
0
2017. december 23., szombat 6:48
Es akkor a regionkba a tobbiek is azert nem kerultek ra? Ugyanmar...
Amugy meg inkabb oket tamogatom mint ezt a tetu bandat. Ha nem muszaj akkor nem veszem meg itthon a filmjeiket az tuti.
0
2017. december 23., szombat 0:10
Szóval a fa alá már nem fog kerülni sajnos...
0
2017. december 23., szombat 0:09
A Jupiter holdja volt már kapható itt az Xpressen? Hetek óta vártam az adatlap feltöltésére, tegnap aztán láttam, hogy ez meg is történt. A megjelenés dátuma az Xpress szerint december 20. volt, de 21-én már 1-5 napos elérhetőséget írtak az oldalon... :(
0
2017. december 22., péntek 23:29
Látjátok, milyen klassz, hogy a csehektől rendelitek zsákszámra a szebbnél szebb kiadványokat? A kiadók levonják a konzekvenciát, és rá is került a cseh nyelv a korongra. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. december 22., péntek 23:12
Sajnos erre nagyon úgy néz ki, hogy nem kerültünk fel, távol-keleti oldalon is csak angol, cseh, koreai vonatkozás van írva. Kár érte.

Erről beszéltem, hogy szívesen vennék egy Eastwood-Warner pakkot, de hiú ábrándnak látszik.
0
2017. december 22., péntek 21:58
Úgy tűnik nem, de én is megvenném:

http://www.blu-ray.com/movies/A-Perfect-World-Blu-ray/195177/

0
2017. december 22., péntek 21:39
Február végén jelenik meg a cseheknél a Tökéletes világ c.film. Nagyon remélem, h rá kerülünk arra is mint a Piszkos Harry-re. :)
0
2017. december 19., kedd 23:26
AZonnali vétel lesz! :)
most posts by TM
0
2017. december 19., kedd 23:16
Ez inkább a Warner-en múlik, hogy mit nyom ki újra, immáron a kisebb országoknak is. De egy komplett Eastwood színész / rendező-csomagot szívesen vennék. A Dirty Harry volt az első jelentős filmje a stúdiónál.
0
2017. december 19., kedd 23:12
Hát a Provideot ismerve... lehet jövő karácsonykor talán a második részt is sikerül kiadniuk. :)
0
2017. december 19., kedd 23:05
Az és Piszkos Harry BD azonnali vétel :)
0
2017. december 19., kedd 23:01
Ahhoz képest, hogy a kérdésemre kerek egy hónapja nekem azt írták FB-n, hogy nálunk bizonytalan a megjelenése, elég hamar betették a kiadnivalók közé. Biztos azért nem tudtak kielégítő választ adni, mert nincs rajta román felirat. :) Bár én már akkor tudtam, hogy ott van rajta a magyar, mert láttam a borító hátulján a specifikációs táblázatot.

A maradék 4 film is jöhet a szériából BD-n, nem sértődnék meg érte.
0
2017. december 19., kedd 22:54
A Piszkos Harry BD nekem is azonnali vétel lesz! Megláttam és egyből megkönnyebbült a pici lelkem...
0
2017. december 19., kedd 22:46
Piszkos Harry BD, EZ AZ, IGEN!!! Sokkal tobb, mint testőr is azonnali vétel.
0
2017. december 19., kedd 22:45
Íme a Pro Video januári DVD/BD kínálata.

2018. január 10.

Az [2017] (It)
Az [2017] - duplalemezes extra változat (It, 2 DVD)
BD: Az [2017] (It)
BD: Az [2017] - steelbook változat (It)

2018. január 17.

A szerencse háza (The House)
BD: Piszkos Harry (Dirty Harry)

2018. január 31.

A LEGO Ninjago film (The LEGO Ninjago Movie)
Scooby-Doo és Batman - A bátor és a vakmerő (Scooby-Doo & Batman: The Brave and the Bold)
Sokkal több mint testőr (The Hitman s Bodyguard)
BD: Sokkal több mint testőr (The Hitman s Bodyguard)
BD: A LEGO Ninjago film (The LEGO Ninjago Movie)
BD3D: A LEGO Ninjago film (The LEGO Ninjago Movie, BD3D+BD)
0
2017. december 19., kedd 22:39
Akkor mondok még merészebbet, ha már új kiadású magyar filmek, de erre még annyi esély sincs, mint Bujtorékra:

Az Angyalbőrben-sorozatból sem ártana egy újabb eresztés, mert amit 2006-2007 folyamán a Jupiter Film / IPH kiadott DVD-n az gyalázat, minden szempontból. A kép okádék, az egykori SECAM (!!!) rendszerű 1991-es videóátiratot használták fel, csak PAL-ra konvertálva, így színei alig voltak (a mindenféle kópiahibákról nem is beszélve), plusz az epizódokba is belebarmoltak, hogy minél több férjen egy lemezre. Három rész / lemez volt a sztenderd, ez kb. 175 perc összesen, ha minden részt elejétől végéig számolok, így az első rész végefőcímét levágták, a második eleje és vége teljesen hiányzott, a harmadiknak meg csak a végefőcíme volt meg. Elég barbár megoldás, ráadásul megcsonkította az eredeti verziót.

Néhány éve az egész széria átesett egy újra-transzferáláson, mostanában rendes képpel adja a királyi, ha előszedik. Nem HD ugyan, de bőven vállalható lenne DVD-n. Csak éppen nem a Filmarchívumhoz tartozik, hanem az MTVA-hoz, mert televíziós produkció, annak ellenére, hogy celluloidra forgott.
0
2017. december 19., kedd 21:22
A gyűjtemény a Zsaruvér-trilógiával lenne teljes, de azokat tényleg hagyjuk. Eleve a minőségükön sem lehet javítani, SD-videós nyersanyaguk miatt.

Inkább más az utolsó két rész, a Dolláron érezni, hogy a szponzoroknak is kedvezni akartak, mert állami pénzből már nem lehetett leforgatni (Bujtor ezt írta a könyvében), a Baba meg nagyon kilóg, ordít róla hogy a rendszerváltás után készült. Ettől függetlenül én élvezem ezeket is.
0
2017. december 19., kedd 21:18
Azok viszont nézhetetlenül szarok is. Tudom, így lenne teljes a gyűjtemény.
0
2017. december 19., kedd 21:12
Ha már így belendült a Filmarchívum, akkor jöhetne egy Ötvös Csöpi-díszdoboz is DVD-n, hasonló kiszerelésben, mint az eddigiek (BD-ről nem is álmodom inkább). Régebben csak az első két filmet adták ki a sorozatból restaurálva. Az utolsó két mozifilmre is ráférne némi javítás, hogy egységes legyen a minőség.
0