Keresés

Megjelenések

2017. november 24., péntek 17:36
A Dunkirk esetében nem éreztem ennyire szomorúnak a helyzetet, de tény, hogy mai napig nem sikerült helyre raknom magamban a filmet. Mert az tetszik benne, hogy mert más lenni, de az meg nagyon nem, hogy annyira más lett, hogy ezzel a nagyobb vállalással el is idegenített egy csomó nézőt. Én, amikor bejelentették, hogy Nolan háborús mozit csinál, az Iwo Jima vagy a Ryan közlegény ugrott be, de nem az, hogy ilyen kamaradrámai helyzetekből legózzák össze a nagy egészet.

Érdekes, meg tényleg nem volt még sok ilyen, de én nem ezt vártam. Szerintem sokan így vannak ezzel, csak nem merik még maguknak sem bevallani.
0
2017. november 24., péntek 17:12
Melyiket láttad hamarabb? :)
most posts by TM
0
2017. november 24., péntek 17:08
Az nekem speciel jobban tetszett, mint az eredeti.
0
2017. november 24., péntek 16:31
Ja, igazad van, az Fincher szégyenfoltja, keverem a szezont a f.....mal. :D
most posts by TM
0
2017. november 24., péntek 16:19
A tetovált lány hogy is jön ide? :D
0
2017. november 24., péntek 14:17
Nem lenne sokkal szegényesebb. A Dunkirk nekem nagy csalódás volt. Kis költségvetésű film, kábé olyan "megúszós" stílusban, mint a Cloverfield. Ott a költséges, sok szereplős, trükköket igénylő totálokat elintézték egy faék-koncepcióval, hogy azért nincs ilyen, mert ezt a kézikamera lencséjén át látjuk. A Dunkirknél meg "egyéni sorsokat" ábrázolnak, miközben hogy ténylegesen mi is történt Dunqerkue-ben, azt itt elolvashatja az, akit érdekel.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunkerque-i_csata

Na most ehhez képest idézzük fel, hogy mi volt a filmben. Kb. 3 repülő, egy hajó, ami elsüllyedt (ez a jelenet volt az egyedüli értékelhető), néhány kishajó, (mikor Fa Nándor célba ért, Őt többen követték a kikötőbe), na és egy mereven maga elé néző Kenneth Brannagh (á la Honfoglalás), aki időnként elmondta azokat a dolgokat szóban, amit igazából a filmben kellett volna látnunk. A végén meg az az erőltetett pátoszjelenet a hüppögő emberrel, akinek aztán sörösüveggel kocogtat be a peronon a kétkezi munkás... hát, nem is tudom... persze aláírom, hogy mindenki azt szeret, amit akar, de hogy Nolan egy ilyet miért csinált? Ez egy nagy történelmi tabló szimpla, gagyi, kispénzű filmrevitele. A tetovált lányt éreztem még ennyire feleslegesnek a filmográfiájában. Szerintem Nolan a váratlan, kiszámíthatatlan forgatókönyvekkel, olykor bravúros képi világgal megalkotott műveivel lóg ki az átlagból fölfele. Amikor nyugtalanít, elgondolkodtat, elvarázsol, akkor működik jól. Ez nem állt neki jól, de akinek bejön, vegye-vigye. :)
most posts by TM
0
2017. november 24., péntek 14:01
Most meg már lockness.

(Loch Ness, bocsáss meg)
0
2017. november 24., péntek 13:43
Ott már előtte is ment a welness.:)
0
2017. november 24., péntek 12:43
Dunkirk után az következett? :)
0
2017. november 24., péntek 12:19
Ilyenkor sírjuk vissza Lipótmezőt!
0
2017. november 24., péntek 10:39
Ha én lennék a főhős, nem biztos. :P
0
2017. november 24., péntek 10:33
Szerintem azzal jobban is járnánk :D
0
2017. november 24., péntek 10:32
Akkor BD helyett én inkább leforgatom újra a filmet otthon. ;)
0
2017. november 24., péntek 10:16
És az még csak a DVD? :)
0
2017. november 24., péntek 9:40
1 Ft is sok érte.
most posts by TM
0
2017. november 24., péntek 9:06
Ha mar Dunkirk:

Remelem a PV nem gondolta komolyan a 15.000 ft-os arat!
0
2017. november 23., csütörtök 21:39
Milyen filmet is keresel? Nem esett le ebből a három hozzászólásból...;)
0
2017. november 23., csütörtök 21:36
https://www.youtube.com/watch?v=tu2ULQ7-BuA

Szinkronos Verzió DUNKIRK :)
0
2017. november 23., csütörtök 21:30
„AZ ÉV LEGERŐTELJESEBB FILMJE.” - Stephanie Zacharek, TIME
400.000 EMBER NEM TUDOTT HAZAJUTNI, EZÉRT A HAZA JÖTT EL ÉRTÜK.

A LEGENDÁS CHRISTOPHER NOLAN (Csillagok között, Eredet, A sötét lovag trilógia) rendezésében érkezik ez a nagyívű akció thriller Fionn Whitehead, Kenneth Branagh, Mark Rylance és Tom Hardy főszereplésével. A történet szárazföldön, tengeren és a levegőben bontakozik ki, és arra a több százezer brit és szövetséges katonára összpontosít, akik Dunkerque partjainál ragadtak, miközben az ellenség marka egyre szorosabbra zárult körülöttük. Odafenn Spitfire típusú repülők szállnak szembe az ellenséges gépekkel, miközben több száz kisebb hajó indul el Anglia partjairól többnyire civil legénységgel a fedélzeten, hogy életük kockáztatásával kimentsék a francia partoknál rekedt katonákat – vagy legalábbis egy részüket.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=Nz3B4FlZwjg
0
2017. november 23., csütörtök 21:03
DUNKIRK Bluray film mikor várható!? :))
Várható megjelenésben minden nap nézem a Bluray filmeknél de nem látom. Pókembert meg Rambot meg Atomszőkét látom meg Dundee őrnagy meg ilyeneket de Dunkirk valahogy lemaradt. Pedig sokkal komolyabb film!! Meg szerintem többen megvásárolnák.
Pedig máshol már előrendelésben van. :((( December 6-tól kapható lesz.
Lehet átpártolok ha ez így megy tovább....
XPRESS DUNKIRK-et akarok :))))))))))
0
2017. november 23., csütörtök 20:09
A Kincsemet ők adják ki BD-n.
0
2017. november 23., csütörtök 20:08
Németországban lesz belőle BD.
0
2017. november 23., csütörtök 20:00
Nem is tudtam, hogy az aDS még tevékenykedik. Kéket már nem adnak ki?
0
2017. november 23., csütörtök 19:45
Itt igen.
0
2017. november 23., csütörtök 18:52
Kár, hogy a Testről és lélekről csak DVD-n lesz :(
0